Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

ДА!

УНСС here I come...

5.56 на предварителния!

Миси за поздравите.

А шаден май беше "А" клас, нали така?

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Хубави неща :)

Международни Икономически Отношения, Икономика на Туризма, Маркетинг, Икономика на Отбраната и Сигурността, някоя от тези

Само не МИО ебати. Това всички го учат и после се чудат какво да го правят. По-добре учи всякакви икономически отношения, като ти е икономиката на душа. Всички искат да стават дипломати, ама не е баш толкова лесно. Това с туризма е много хитро и ми звучи много перспективно, а и определено по-интересно. Но ти си знаеш...

че от мио излизаш точно тва което излизаш и от макро, микро, стопанско, икономика на туризма и нз. ква си икономика - икономист ;) а след това към каква сфера ще се насочиш и ще се реализираш е друг въпрос. мио не излизат дипломати :) сестричката ми с мио мина през спедитор и сега е банкер... така че няма голямо значение как точно ти се казва специалността.

гоше, неска се чудих какво става с тебе.

и аз мисля, че каква специланост завършиш не е от голямо значение. след това може да бачкаш нещо съвсем различно, без значение какво си учил, важното е да ти е кеф да го бачкаш, а и да се справяш добре. туризмът наистина звучи мн яка хава. ще видим има 3 месеца още.

васко, наистина като се замислиш, минаха две години. как излетя тва време, ебало си майката. плаша се като се замисля, че не съм усетил как мина времето, когато почти по цял ден ти гледах физиономията и ми става едно мило.

мн интересно е, че аз имам спомен, че вие, когато бяхте 12 клас, по цял ден бяхте в данието и в даскало идвахте за час-два. а сега на зиповете мн здраво ни натискат и не дават почти никва аванта.

ми тошенце и на мен ми липсва мутричката ти ;) навремето и нас ни натискаха ама авантата сами си я изкярвахме ;) за тва дерзайте :) кво е тва да ми ходите на даскало 2 седмици преди края.. ай сиктир... вместо да са прайте кинефи от сутринта и да плющите карта в болницата вий на даскало... а ти както ги говориш тея туризми да не се на зип при пицата а? ;) и аз щото бях при нея навремето... ама да ме е натискала здраво не помня ;)

К'ви ти две години, за мен три минаха... Липсва ми шибаното даскало, ама така е...минава си време. А наистина тоя номер с картите...сами трябва да си го правите. Ако чакате на даскалите, няма да ви бъде. Малко са пияндурниците в това даскало...още по-малко с тия, дето ще пият с вас. Но ги има...дерзайте, дето вика другарят преди мен.

де да бях на зип география. аз умния се наказах при сулева и попова - БЕЛ и история. неска поне попова я нямаше. ама на тоя студ пък ми се еба майката.

две седмици плътно ще съм в даскало. имам 170 бройки извинени някъде, щото две седмици отсъствах, заради изпитите, преди това две седмици, дето бях в русия, а още преди тва, две седмици, щото имах пневмония. така си летят извинените. що не минете на 23-и за изпращането?

Аз ако не забравя ще мина. Иначе за ЗИП-овете... Хиляди пъти съм го казвал на всички да взимат география и при все всички винаги взимат история и после си я чукат в главата. Ама нека...

А така идвайте в УНСС няма такъв айляк. Ама с това 5.56 малко ме съмняваш, защото асистента по мат. каза, че само по мат са към 750 над 5.50 а пък има и изпити и с други предмети. Така че дано влезнеш :)

Казвайте кога ще почиваме, че изкуквам вече...

И ако направиш 180 извинени кво става?... и до кога се изпитва? И кога спират да пишат отсъствия :D

Казвайте кога ще почиваме, че изкуквам вече...

И ако направиш 180 извинени кво става?... и до кога се изпитва? И кога спират да пишат отсъствия :D

Около 24 мисля че 3-4 дни, когато се провеждат изпитите за кандидат-гимназисти. Изпити по всичко. Около 20 юни. На 30 юни :D!

А така идвайте в УНСС няма такъв айляк. Ама с това 5.56 малко ме съмняваш, защото асистента по мат. каза, че само по мат са към 750 над 5.50 а пък има и изпити и с други предмети. Така че дано влезнеш :)

Има и редовен, има и изпит по език :)

770 момчета с оценка над 5.50

миналата година били приели около 1200 момчета.

ще видим

срядата ще се учи ли? и нещо за петък чух?

Ще се учи и 2-та дни... Хаха... Помня в 8-ми клас на 9-ти май на Е клас специално им занесоха телевизор да гледат парада в Москва :lol: .

че от мио излизаш точно тва което излизаш и от макро, микро, стопанско, икономика на туризма и нз. ква си икономика - икономист ;) а след това към каква сфера ще се насочиш и ще се реализираш е друг въпрос. мио не излизат дипломати :) сестричката ми с мио мина през спедитор и сега е банкер... така че няма голямо значение как точно ти се казва специалността.

Просто щото дипломати излизат от МО, не от МИО.

Как бееее :blink: Аз за срядата разбрах, че 90 процента е сигурно, че ще почиваме. :( Недей така

Е за кво да почиваме в сряда? Бтв другата седмица ще боядисваме ли бе, зипаджии? :punk

ден на Европа :)

Аааа. Това ли било... Ами не знам... На мен ми е все едно, щото свършвам след няколко седмици. Ама за другите няма да е зле 1 ден почивка!

Блазе ти :) Няма да е зле, да..да се свършва вече..руската утре и в сряда почиват, доколкото разбрах :angry:

Айде пък и вие стига сте почивали бе. В тая тема все това се говори. Няма ли и вие да поучите малко...

малкото момиче взе да ме дразни - все едно само зап очивните дни в това даскало. натъжавам се. по принцип идеята е на 9 и 11 май да не се учи. 9 май - ден на победата по принцип, а сега вече и ден на европа. а 11 май ден на Кирил и Методий.

за нея не знам, но такива като мен дето учат определено имат нужда да загубят един час цикъл на кребс и гликолиза...или пък обединение на германия и италия :|

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...