Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

стискайте палци, утре съм на национална по английски.

и между другото имам 6 на класната по БЕЛ при другарката Николова.

Муахахаха!

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
mn mn ne slu6ah pomna 4e kaza taq 1 to4ka samo 4e ne e stignala ina4e brao evala ;)

Благодаря!!! Иначе тази точиза ще си е помня цял живот както и въпроса както и един от въпросите, които съм сбъркал и ми е отнел поне 3 точки ще го помня.

Успех на groover на олимпиадата. Дано защити успешно името на гимназията :)

Как ще учим в събота, тея наред ли са веееее :angry1 . Питат ли ме как ще издържа 3 часа химия и география седмично... Олееее... ами 8 часа английски... X_X И за кво ще учим в събота, щото явно само аз не съм разбрал.

Как ще учим в събота, тея наред ли са веееее :angry1 . Питат ли ме как ще издържа 3 часа химия и география седмично... Олееее... ами 8 часа английски... X_X И за кво ще учим в събота, щото явно само аз не съм разбрал.

Отучва се 30ти Април майче ! За да може после да почиваме 4 дена ! :)

А ако толкова не ти се ходи на даскало просто си зимаш бележка , както сигурно половината даскало ще направи ;) :)

За повече достоверност и за петък ще си взема бележка :D.

Значи доколкото разбрах тази седмица отучваме, а другата пак спортен празник :lol: .

абе яка олимпиада, ще видиме. стискайте палци, ама едва ли ще спечеля. предвид какви типове имаше там - маниаци - яко девствен мустак, диоптри... тежко...

За повече достоверност и за петък ще си взема бележка :D.

Значи доколкото разбрах тази седмица отучваме, а другата пак спортен празник :lol: .

Къв спортен бе, аз за първи път чувам!

Значи доколкото знам в събота се отучва 30ти Април. Било е изрично забранено да се превръща деня в спортен празниш (съботата става въпрос), но пък никъде не е споменато, че не може да е ден на таланта..тачка че МГто и петъка, и съботата имат дНИ на таланта... А ние ще се мъчим като грешни дяволи. 3 часа химия на седмица, тая Мазева и без това не я дишам пфффф

ден на таланта вече имаше. МГ-то не ги гледай. време беше и ние да отучим поне веднъж. 5 години в даскало само веднъж съм отучвал, при това с намалени часове. сигурно и този път ще е така. програмата е за понеделник.

20 минутки

Мойта програма за понеделник е супер айляк и като се има на предвид че в клас ще има по 10-12 човека ще е супер шоу .... А ако направат часовете и по 20 мин. ще стане ептен купонче :P :)

мисля, че сулева води на всички с изключение на г клас.

груувър, брат, успя ли да ни(се) прославиш на олимпиадата?

трудно е да се бориш..с тези с мустачките..те са голяма власт. :wir

а тая събота..малко в повече ще ми дойде ама не мисля да се спасявам..все пак по всичко г-д съм си решил въпроса има 3-4 предмета по които ще трябва да се напъна. пък другите като не мислите..накрая ще ви го сложат.... :)

както на мен днес..... :unsure: ...

нямам никаква представа. взема да си пусна мустачки. то с тези яки тестове, които решавам в момента, като нищо да ми излезе ту обрив, ту некъв мустак....

е да трудно е да се преструваш на такъв пример за креативността на природата..въпреки че днес например по физика се нагледах доволно на такива индивиди(карахме заедно с друг клас) ...

надявам се не съм прозвучал негативно .. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...