Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

В живота преуспяват креативните хора и тези с умения, в България успяват тези с най - големи връзки... за съжаление...

Не знаех, че съм такъв връзкар. но щом имам големи успехи в живота си, трябва да съм. еми, квото е , тва е

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Според мен в България успяват тези, които я напуснат.

Най-красивото в България е летище София, "заминаващи".

Ама дай да не ръгам самолетно гориво в огъня :P

Според мен в България успяват тези, които я напуснат.

Най-красивото в България е летище София, "заминаващи".

Ама дай да не ръгам самолетно гориво в огъня :P

Ей ти сега като си махна лесно ти е да говориш. :) Ама все по някое време и на теб ще ти дотъжнее.

Иначе как е по Торонто ако не се лъжа?

eazy da we no ot piqnica koqto e se drusa i ebe na poraziq prez gimnazialnite si godini ne vijdam kak se stava krativna li4nost. to biva biva kupon4e a u no puk spored va6te dumi trqq le6 piqni vseki put kato ima vuzmojnost..i nakraq 6te vi zvuna na 6665 ;)

закво всички които са в английската са толква убедени ,че ще преуспеят в живота ? не е толква важна гимназията,може и в една обикновена гимназия да си изживееш по-леко гимназиалните години и после да хвърлиш усилия..пък в живота успяват креативните хора и тези с умения,а не прилежните типчета дето гонят диплома в гимназията ;)

хората с умения обикновено влизат в хубавите гимназии

едит: тошка, знаеш че съм прав ;)

Утре 9.30 на помощите игрища на "9ти Септември"

ЕГ Пловдив - Стрителния

Който може да се чупи от даскало нека доиде малко за подкрепа :P :lol: :)

Защо по дяволите мача се провежда през учебно време ,т.е. в учебен ден.Можеше да го насрочите в Събота или Неделя.Можеше да дойдат поне повече хора ,трябваше и из даскалото да лепнете нещо ,там като постерчета за мача ли ,де да знам.

закво всички които са в английската са толква убедени ,че ще преуспеят в живота ? не е толква важна гимназията,може и в една обикновена гимназия да си изживееш по-леко гимназиалните години и после да хвърлиш усилия..пък в живота успяват креативните хора и тези с умения,а не прилежните типчета дето гонят диплома в гимназията ;)

Много правилно! 95 процента от егейовете, така де, ЕГейците се мислят за нещо повече, а след 12 клас се оказва, че са си поставили такива невъзможни цели и са пропуснали всички РЕАЛНИ шансове за нормална реализация. Пак да обвиним някой друг, според мен донякъде е виновна дървената образователна ситстема и консервативността в тази област, поради която егето се счита за "доказаната формула за успех" (чак смешно ми става, сещам се за Ерваматим). Ама е ху'аво, че има и реалисти!

Много правилно! 95 процента от егейовете, така де, ЕГейците се мислят за нещо повече, а след 12 клас се оказва, че са си поставили такива невъзможни цели и са пропуснали всички РЕАЛНИ шансове за нормална реализация. Пак да обвиним някой друг, според мен донякъде е виновна дървената образователна ситстема и консервативността в тази област, поради която егето се счита за "доказаната формула за успех" (чак смешно ми става, сещам се за Ерваматим). Ама е ху'аво, че има и реалисти!

пич, ти от ЕГ-то ли си? ако не - нямаш работа в този топик и ако нещо не те кефи не се бъркай в нашите работи.

а за футболните мачове на училището... според мен не получавате никаква подкрепа от училищното ръководство и ученическия парламент. това тр да се промени

abe za kvo pak postavqte vsi4ko pod ob6t znamenatel ne moga da razbera...ima hora koito imat mnogo po-golqm 6ans da se realizirat ot masata ot dr. u4ili6ta no ima i nekvi koito ni6to nqma d anapravqt/nqma da spomenavam imena :) /

допълвам тоньо - да станат таксиджии :)

пич ти кой си бе :)

Аз съм Пламен от 10 Г

И кои сте в тоя отбор? От кои класове сте бе? И как така има смао един от 11 клас ми е много интересно? И кой избираше отбора? :)

Ами само "Звездички" сме :woot

Иначе са 2 групи до 10ти клас и 11ти и 12ти

Има от секи випуск тая год. :) Има и едно момче 93' набор даже

Не знам и аз кой избира отбора , и защо има само 1 от 11ти клас (сигурно щото само той може да играе прилично от випуска :woot :woot :sick ) Ако искаш да участваш в отбора може спокойно да кажеш на даскала по физическо и да те видат как играеш ;) :)

Защо по дяволите мача се провежда през учебно време ,т.е. в учебен ден.Можеше да го насрочите в Събота или Неделя.Можеше да дойдат поне повече хора ,трябваше и из даскалото да лепнете нещо ,там като постерчета за мача ли ,де да знам.

ХАхахах

Ние нищо не насточваме , казват ни ден и отиваме да се мъчим

:woot :woot :woot

а за футболните мачове на училището... според мен не получавате никаква подкрепа от училищното ръководство и ученическия парламент. това тр да се промени

Никво даже

:unsure:

амиии действайте де, то за нас няма за кога обаче вие имате още 2 години в тва училище. В твоя випуск има доста народ, които са от парламента, говорете с тях да има някаква подкрепа за спортните отбори. Примерно като ходиш да викаш и те освобождават за деня :D мисля, че е добър стимул. Или поне по някакъв начин да се осведомяват другите, че ще има мач въобще

амиии действайте де, то за нас няма за кога обаче вие имате още 2 години в тва училище. В твоя випуск има доста народ, които са от парламента, говорете с тях да има някаква подкрепа за спортните отбори. Примерно като ходиш да викаш и те освобождават за деня :D мисля, че е добър стимул. Или поне по някакъв начин да се осведомяват другите, че ще има мач въобще

Човек тва за тея дето ходат да викат и ги освобождават от даскало не мисля че може да стане за жалост.Попринцип даже за нас дето сме в отбора даскалката трябва да ходи да говори 10-20 мин с Попова или Караминев че да ни освобоси от няколко часа , даже не и за целия ден !

Иначе денесна ако бяхме били Строителния щяхме да играем полуфинал с слабо отборче и 100% щяхме да сме на финал , тогава вече можеше да освободят тея дето ще ходат да викат , ама пак не съм сигурен ! :)

Бе тоя Джамбов наред ли е :angry1 Днес в часа с едно момиче гледахме едно списание и тоя ни видя и утре иска родителите ни в даскало :angry1 :angry1 :angry1 Как да се измъкна ся без да водя никой в даскало..пфууу

Не знам и аз кой избира отбора , и защо има само 1 от 11ти клас (сигурно щото само той може да играе прилично от випуска :woot :woot :sick )

Уверявам те не е така със сигурност. Може да се направи един отбор само от 11 калс където едва ли щее по-зле от другия общ.

• 3 weeks later...
toq pi4 ot foruma ot 11 klas pozdravleniq za olipmiadat apo geo. samo toi se klasira ot cqloto daskalo a e 11 klas brao ;)

Какво имаш предвид класира, че нещо и аз не съм разбрал? :) . На втория кръг от цялата област съм втори със 154 т., а първият от ОМГ-то е със 155 и за съжаление само първият отива нанационален кръг. Ама догодина като съм в 12 клас ще ги мажа и няма да има такива грешки се надявам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...