Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

мии дам, гледай ги кви са запартъци обаче ходат все едно коридорите са техни. Бтв на деня на таланта тая година аз съм водещ и гарантирам, че няма да има цигани

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Death_rideR ти да нямаш предвит 9ти клас :D щото 8ми са по общежитията още.. иначе миналогодишният водещ беше на ниво, дано да не отстъпваш тая година

А иначе от 8ми има някви момичета, които мясат на 12ти клас. Гримирани, напраени..и с цигарата в ръка :D голяма ралта

мммм смятам да е доста по-добро и раздвижено, само да не ми сложат много цензура. миналата година си беше скука, в смисал, добре си водеха, но нищо нестандартно не направиха марто и елица

ем да ама.. и кво, чул ли си нещо за участниците? кои ще бъдат, кво ще правят..глупави скечове като миналата година?

П.П аз съм от класа на Никол...дето е позната с Велина, засичали сме се ;)

ем да ама.. и кво, чул ли си нещо за участниците? кои ще бъдат, кво ще правят..глупави скечове като миналата година?

П.П аз съм от класа на Никол...дето е позната с Велина, засичали сме се ;)

мм не още, тази сряда ще ги видим какви са желаещите

п.п. аз съм димитър, от 12 клас съм :D

ole ole ole ole..v kakvo se e prevarnalo moeto liubimo daskalo..a we pishlegari kak moje da obsajdate 5 stranici olimpiadite...4aooooooo! po moe vreme se obsajdaha samo kuponi i koi bil s 9 i 2/3i,kolko e typa eneva i drugi takiva...sajalqvam 4e trqa da go kaja ama vii malkite,si4kite ste meeeeeeeeegaaaaaaaaaaaaaaa zadrastenqci!! do edin!! ai siktir. verno 4e moq vipusk bqha se oligofreni(propadnali hora) ama vii mladite ne znaete kak da si izjiveete gimnaziqta..vremeto kogato seki izrastva,promenq se i oformq mirogleda si..tova sa nai vanjnite godini ot jivota vi ot socialna gledna to4ka,a vii mesto da se napivate i da shibate,da se otdavate na alkohol narkotici i seks, vii mi hodite na olimpiadi.

bahti zadrastenqcite maina!! :sick

ole ole ole ole..v kakvo se e prevarnalo moeto liubimo daskalo..a we pishlegari kak moje da obsajdate 5 stranici olimpiadite...4aooooooo! po moe vreme se obsajdaha samo kuponi i koi bil s 9 i 2/3i,kolko e typa eneva i drugi takiva...sajalqvam 4e trqa da go kaja ama vii malkite,si4kite ste meeeeeeeeegaaaaaaaaaaaaaaa zadrastenqci!! do edin!! ai siktir. verno 4e moq vipusk bqha se oligofreni(propadnali hora) ama vii mladite ne znaete kak da si izjiveete gimnaziqta..vremeto kogato seki izrastva,promenq se i oformq mirogleda si..tova sa nai vanjnite godini ot jivota vi ot socialna gledna to4ka,a vii mesto da se napivate i da shibate,da se otdavate na alkohol narkotici i seks, vii mi hodite na olimpiadi.

ауууу енева :sick :sick :sick и кой е казал, че гореспоменатите са изключени от дневния ред ---> http://sno6ti.hit.bg на последното море с един приятел счупихме една баня, няколко легла... не ни отписвай савсем бе майна, само малко ме дразни емо вълната дето нахлува в даскало :sick :sick

prosto ne si govorete tolkoz za olimpiadi molq vi se..tva e otvratitelno..ne 4e vi otpisvam prosto me nalegnaha spomeni i se raz4uvstvah..az 3 godini sam darjal popravitelni izpiti zaradi neizvineni..izkliu4iha me za povedenie,ama az se varnah i zavarshih srednoto si obrazovanie s 5.10...bqh fenomen..ina4e have fun i kakto obi4am da kazvam bi4i ailqk :punk

az sam Borio ot Trakiq,predi godina bqh 12 k klas.

3 години подред 179 извинени и 9 и 2/3 почти целия клас :punk , ама си прав нашия випуск специално, като изключим нашия клас и по някое друго изключение от другите класове е супер скучен, за един от класовете се знае, че са срам за глупаците...

Хъх, и аз така мислех в 8-9 клас. Бъди пич, а-у, фък скуул.

Проблемът е, че след 12 клас увисваш като последния идиот, пропилал шансове за каква да е заплата над 200 лева. После си викаш "Уф, ма къв съм тъп - кво си мислех, че съм". За bahti zadrastenqcite maina!! съм съгласен - от името на гимназията си идва. Който ме чуеше, че съм оттам, и му се изпаряваше желанието да говори с мен :D

Абе че ги доста са задрустеняци така е. Ама има и малко свестни хора. Ама и не приемам за много геройско да отидеш се напиеш като животно и да правиш мизерии. Затова ли трябва се живее. И както казва Gui след дасакало ходи работи за по 300 лева заплата и псувай наред всички и света да ти е крив и другите да са ти виновни. А истината е, че когато е трябвало да се учи, си бил ти мизерника, който си е губил времето напразно.( не визирам никого) И не е номера само да се учи, много ясно, че трябва да има и веселия, ама не да живееш за тях, ами те да са ти като почивка.

според мен нещата могат да си се съчетаят мн добре - наблягаш си на който предмет ти трябва и нищо не ти пречи и да си избухваш по баровете вечерно време - златната среда - тр от всичко да има, че иначе писва. пък после така или иначе ако не си голям професионалист или връзкар бачкаш за 200-300 лева

бум - бум!

мите, ти обади лафа - вашия клас с някои изключения. айде поименно давай изключеничта и ако не ме споменеш, ще ти се обидя :)

uf ne razbrahte li 4e forum na daskaloto nqma da uspee v blizko bude6te. a za diesel ako ne si imal kusmet tatko da ima pari ili puk da se oredi6 slu4aino to nakraq 6te vozi6 nqkoi ot taq tema v taxi ;) i az ne viziram teb konkretno a tezi koito gledat po tozi na4in

mir :)

prosto ne si govorete tolkoz za olimpiadi molq vi se..tva e otvratitelno..

ХахаххаХАхахахахХахХА :lol: :lol: :lol: :lol:

К'во ма боли ве ТИП :lol: :lol: :lol:

Като не ти харесва не дей чети ве

Оле Боже .... Тцтцтц ... No CommenT :woot

аз пак я забравих тая тема..малко закъснял ама искам да се изкажа по въпроса за деня на таланта..най-незабравимия ми момент,просто ми се е запечатал в съзнанието, когато 8-ми клас бях стресиран от класната си-вълкодав и с още един пич бяхме сами двамката с вратовръзки и бели ризки...и всички ни се смяха, пък тогава още ми пукаше :) иначе най-доброто което съм виждал на тоз празник беше шоуто на 12кл и ест YMCA (rock) :)

аз си викам тая година ние да се покажем, да направим римейк на онее пичове със стените и гръцките философи...тва беше паметен момент :X

Тва пък 8ми клас много отворени всичките :tongue Ние миналата година не бяхме така, леле... ходат да пушат, където им падне, никой не си прави труда да учи..абе изобщо от випуск на випуск става все по-зле :tongue

Така е от 8мите класове има някви супер много гъзета, "пичове",лиглички и тем подобни,ама има и класове, в които няма такива.В моя клас например няма гъзета,докато има класове,които са само с такива идиоти...

издирват се развратни осмокласнички за пиянска оргия.

издирват се развратни осмокласнички за пиянска оргия.

Хахаххаха

Като ги гледам кви са сигурно няма да ти е много трудно да намериш :lol: :lol:

uf ne razbrahte li 4e forum na daskaloto nqma da uspee v blizko bude6te. a za diesel ako ne si imal kusmet tatko da ima pari ili puk da se oredi6 slu4aino to nakraq 6te vozi6 nqkoi ot taq tema v taxi ;) i az ne viziram teb konkretno a tezi koito gledat po tozi na4in

закво всички които са в английската са толква убедени ,че ще преуспеят в живота ? не е толква важна гимназията,може и в една обикновена гимназия да си изживееш по-леко гимназиалните години и после да хвърлиш усилия..пък в живота успяват креативните хора и тези с умения,а не прилежните типчета дето гонят диплома в гимназията ;)

закво всички които са в английската са толква убедени ,че ще преуспеят в живота ? не е толква важна гимназията,може и в една обикновена гимназия да си изживееш по-леко гимназиалните години и после да хвърлиш усилия..пък в живота успяват креативните хора и тези с умения,а не прилежните типчета дето гонят диплома в гимназията ;)

В живота преуспяват креативните хора и тези с умения, в България успяват тези с най - големи връзки... за съжаление...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...