Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

празникът не е лош.

до 13-и се подават заявки при парашкевица

Не е лош като идея. Като изпълнение също не беше лошо в 8-ми клас. Ама миналата година стоях точно 20-30 минути. Имаше там разни некоординирани движения, които ни ги представиха като "танц".

Имаше и някъв пич, който беше стена или нещо такова. Според мен трябва да се даде зелена светлина на по-оригиналните идеи. Някои може да бъдат малко неморални, псуване, а у... ама няма да ни навреди, все едно че не ги знаем тея работи. Много по-интересно ще ми бъде някой да излезе да се прави на проф. Хулиган Кучков, отколкото да гледам пресъздадена сценка от Шрек 2 :sick .

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Тоя със стената и това със Шрек бяха от моя клас :)

А относно eazy-e не му обтъщайте внимание. На него целия свят му е крив, живее си в негов свят като смята всички други несподелящи неговите идеи (най-вече за плей стейшън) за боклуци и е пълен аутсайдер от всякъде в училище. Най-вероятно ще напише нещо друго (макар че се съмнявам какво ще е) ама всеки друг нормален би ми потвърдил думите.

Тоя със стената и това със Шрек бяха от моя клас :)

А относно eazy-e не му обтъщайте внимание. На него целия свят му е крив, живее си в негов свят като смята всички други несподелящи неговите идеи (най-вече за плей стейшън) за боклуци и е пълен аутсайдер от всякъде в училище. Най-вероятно ще напише нещо друго (макар че се съмнявам какво ще е) ама всеки друг нормален би ми потвърдил думите.

Абе говори ми ги тея утре,кво се обясняваш във форума.За разлика от теб не съм правил жалки опити да се харесам на който и да е било от класа,защото за мен повечето са пълни малоумници и даже не ги забелязвам.

Ходиш ми на олимпиади по всеки предмет и живота ти е учене и четене на енциклопедии.Тва че си имам други хора за разлика от сборката от класа ,която си карат лятните почивки,коледа ,нова година и рожденни дни заедно не ме прави по-задръстен .Сигурно като тръгнат да се женат един ден всеки ще кани на сватбата си само класа.

Не ми отговаряй,утре ако искаш ще си поговорим по въпроса.

И ок ,спирам с негативизма,казах абсолютно всичко квото имах.

От тук нататък само позитивизъм :D

Ей, малчо, и аз съм класиран на областните кръгове на две олимпиади. това не е признак за идиотизъм.

аз и ще показаня на сватбата си много хора от випуска ми.

Деня на таланта като идея е добре, ама като изпълнение не е чак толкова. Някой по-горе беше казал, че трябва нещо по-нестадартно да се играе и аз съм съгласен с него/нея... Преди 2-3 години имаше едни дванадесетокласници които изиграха една ръченица на The Next Episode (някво ремиксче забързано) и беше мн забавно... Имаше веднъж и едни конници (пак 12 клас) които вкараха голям смях също... Ест имаше и тъпи изпълнения, но тях няма да ги коментирам, защото не искам да обидя никого!

Ей, малчо, и аз съм класиран на областните кръгове на две олимпиади. това не е признак за идиотизъм.

аз и ще показаня на сватбата си много хора от випуска ми.

По какво си на втори кръг? Можем се засечем някъде :)

А относно тоя горе няма го коментирам изобщо и млъквам като по-умен. Само ще кажа, че е много в грешка за доста неща. Айде със здраве.

Krastnik ,ей умник ;) Реших да дойда на една единствена олимпиада( тази по английски) и извадих с 20 точки повече от теб :D Иначе браво за представянето ти на олимпиадата по география,където се състезаваше с 12-токласници.

по английски и руски.

ха, начи ти сси онзи тип по география. тоньо прави списъка на участниците и се чудехме какъв е този тип, който се явява с тях на олимпиада.

4e to Denq na talanta viangi e boza-pone ne se u4i :punk
Добре, че миналата година не ни гледаше Волен Сидеров - щеше да му прилошее от цигани :D Тази година може да направят Борат :D :P

По какво си на втори кръг? Можем се засечем някъде :)

А относно тоя горе няма го коментирам изобщо и млъквам като по-умен. Само ще кажа, че е много в грешка за доста неща. Айде със здраве.

Ооо, просветени, моля те!!! Сподели тайната с мен!!!

Ооо, просветени, моля те!!! Сподели тайната с мен!!!

Имах предвид easy-e, а не теб. Станала е грешка. Относно твоето мнение нищо не възразявам даже бих казал, че си доста прав.

А относно олимпиадата по география какво за мен . Аз мога да кажа колкото и нескромно да звучи, че съм крайно недоволен от резултата си, защото на два от въпросите си променх незнайно и за мен защо отговорите и те се оказаха грешни, като за единия особено ме е яд много защото си го занех. Ама шанс. Иначе на единия от тези въпроси само да си го бях оставил и отговорил правилно и щях да съм първи. Не че това ми беше целта ама сега съжалявам.

А който се класирал също ще се видим на втория кръг, където ще е баси резачката, щото само един ще продължи от цялата област. Малко кофти работа е ама какво да се прави...

Ако продължиш,ще се наложи публично да те призная за вундеркинд

Аз па седми клас зех два кръга на някво по биология. Писах, че делфинът е риба :D :D

Имах предвид easy-e, а не теб. Станала е грешка. Относно твоето мнение нищо не възразявам даже бих казал, че си доста прав.

Тогава се извинявам! Peace!

Офф...кой на каква Олимпиада бил ,кой кого ще си покани на сватбата!??!WTF!?!??!А колкото до олимп. по География ,то тя е доста разл. от другите доколокото разбрах.Повечето ми познати 12 клас ,които отидоха ,споделиха че е била на доста материал ,който се изучава в долните степени...ама браво на всички класирали се.Колкото до деня на таланта ,еми да всички гимназии по-големи гимназии с претенции имат такова нещо.Само имената на мероприятието са различни.В повечето случаи има само 3-4 човека ,които наистина има какво да ви покажат ,а другите са отишли ПРОСТО за да се направят на интересни пред някого.Но както казва класната:"Ще се видим там."( т.е. който му се ходи да ходи ,аз няма да съм там :D )

Edit - Олимпиадата по БЕЛ за 12 клас кога е?Или по-точно от колко?( дам и ний ходим по такива простотии )

Браво( Само на какво това?Футболче ли?За това ли така се крещя в Четвъртък по обяд? ).

Тва май беше "вътрешното съревнование" м/у 8-мите класове. Доколкото разбрах от скандиранията: "И преди, и сега 8-ми "Е" са на върха!!!" :lol: :punk

И на мен така ми се причу.Г-жа Н.Астарджиева беше много недоволна от това ,че в последни два часа английски може 12-то класници да ги интересува какво викат някакви деца навън.А в това време цялата редичка до прозореца вместо да следи много интересният текст в учебника зяпаше към терена :) :) :)

хахах става дума за футбол мисля

А относно тея малките наистина много викат. Като идвам на даскало все гледам много публиак събират :D

И на мен така ми се причу.Г-жа Н.Астарджиева беше много недоволна от това ,че в последни два часа английски може 12-то класници да ги интересува какво викат някакви деца навън.А в това време цялата редичка до прозореца вместо да следи много интересният текст в учебника зяпаше към терена :) :) :)

Ние имахме л-ра при Николова по това време! :punk

хахах става дума за волейбол

А относно тея малките наистина много викат. Като идвам на даскало все гледам много публиак събират :D

Хахахах ОК пич , знаеш ги :lol: :lol:

Става дума за турнира по футбол м/у училищата тази година :) :punk

Следващ мач - Врорник 2 часа (с някво Основно У-ще) :)

Който иска и има желание може да заповяда за агитка :P

Мачовете се играят на помощните игрища на Стадион "9ти Септември" (Гребната база)

Хехехехееееее!!!!"И преди и сега 8Е са на върха!" :laughing: Вече със сигурност се класира нашия клас към полуфинали в тва турнирче,а агитката ни е най-добрата както сте забелязали... :lol: 8Е рулз. :laughing:

Тва пък 8ми клас много отворени всичките :tongue Ние миналата година не бяхме така, леле... ходат да пушат, където им падне, никой не си прави труда да учи..абе изобщо от випуск на випуск става все по-зле :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...