vintagequeen Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Аз вече една година не движа из коридорите на милото ЕГ, но явно и по-малко е необходимо, за да се чувствам изостанала от актуалните тенденции. Въпрос към Blitz_krieg_1941: какво е "Рикимару, ултимат, пети левъл, клеймор, 2-рата магия" Да не знам такива елементарни неща... тц тц тц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Аз вече една година не движа из коридорите на милото ЕГ, но явно и по-малко е необходимо, за да се чувствам изостанала от актуалните тенденции. Въпрос към Blitz_krieg_1941: какво е "Рикимару, ултимат, пети левъл, клеймор, 2-рата магия" Да не знам такива елементарни неща... тц тц тц Става дума за това, че всеки говори за една ПЦ игра, която според мен е просто убиец на мозъчни клетки. Ооо да се похваля, днес в Английския си намерих мп3 плеър . И като съвестен гражданин си го прибрах :], ама пича дето го е загубил е от класа на един фр и тряяше да го върна :<. FFS... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Кое момче от гимназията ни участва в Мюзик Айдъл? Дайте снимка плс Ами ако се сещаш в началото като даваха автобусите, той пееше и свиреше на китара в единия. Във vbox-a трябва да има записите, виж първите минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Аз вече една година не движа из коридорите на милото ЕГ, но явно и по-малко е необходимо, за да се чувствам изостанала от актуалните тенденции. Въпрос към Blitz_krieg_1941: какво е "Рикимару, ултимат, пети левъл, клеймор, 2-рата магия" Да не знам такива елементарни неща... тц тц тц То поне да бяха конзолни геймъри,а ми са пц нуубове и фенбойс. Иначе Рикимару е герой от конзолна поредица - tenchu.Интересно ми е кой го е споменавал Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 То поне да бяха конзолни геймъри,а ми са пц нуубове и фенбойс. Иначе Рикимару е герой от конзолна поредица - tenchu.Интересно ми е кой го е споменавал Rikimaru е нинджа от гореспоменатата игра... Иначе го има като герой (в облика на satyr hellcaller) в DotA (Defence of the Ancients), карта за Warcraft 3 The Forzen Throne. Klaymore е един item... по едно време бях мн зарибен и газех сичко наред, ама ся няма мн време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Ъъъ... Хей конзолния про-год, нещо против ПЦ геймърите ? Аз конзолите не ги уважавам много и ще ти кажа защо. При ПЦ-то се иска малко скил ( е чак пък скил ) сваляш играта, кракове, мракове, емулатори, пачове, адони, тук се намират, там не, тука работят, хайде търси нов и т.н. При конзолите... Ръгаш и тръгва. Уау. Освен това не виждам как ще цъкам Call of Duty 3 например ( стрелялка ), с джойстик. Леко тъпо ми се струва. Ми аз докът се прицеля ще ми загори чайника :\. Единственото за което признавам конзолите са че навсякъде играта върви с едно и също качество. Нещо което при ПЦ-тата е рядкост. И заявявам, че открито ви завиждам защото в момента всички яки игри се правят за конзоли и за съжаление ПЦ пазара умира :< . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 abe konzoli ...abe gluposti ...abe sinonimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Оффффф ,умирал РС пазара.Я без по-леко.Ако наблюдаваш тенденциите от последната година и пол0вина ще забележиш нещо много интересно.Оставям сам да го откриеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 После защо била 100 страници темата... <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Оффффф ,умирал РС пазара.Я без по-леко.Ако наблюдаваш тенденциите от последната година и полувина ще забележиш нещо много интересно.Оставям сам да го откриеш. Последната година и полОвина е супер заспала работа. Сега всички чакат Assasin's creed. Call of Duty 3 ще е само за конзоли, Call of Duty 2 направиха за ПЦ, направиха отделен COD 2 за конзоли, който бил в пъти по-як. Хубаво си беше преди 2-3 год. когато имаше кво да се цъка и сядах да цъкам с кеф. Сега не е така, повече от 30 мин ако се задържа на няква цъкалка рекорд. Сега повечето ПЦ игри се сбозиха. Например НФС серията, Battlefield, дори близкото на сърцето м иCall of Duty. Само Фифата е все още на ниво и става все по-хубаво. Аз например свалях игра 6 часа и половина и я превъртях за общо 6 часа игрално реме. И то беше от елементарно по-елементарно. А навсякъде ми претендират, че едва ли не врътване няма. Аман вече от ВЦ3, ДотА и сбозени шутъри и рейсъри. Искам си доброто старо време T_T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 v koi u4ebnik se u4il elektronika zakon na om i pro4ie ? fizika za koi klas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Само Фифа е на ниво???Край на разговора.А за физиката...10 клас ,ако си спомням правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 9 клас. Тва го учихме миналия срок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Тц ,тц...нижат се годинките :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Кво край на разговора? Аре изкажи си компетентното мнение. Кажи ми няква серия от игри, който не са се развалили с годините освен Фифа. Има толкова много яки игри, които не са видели продължение. Arcanum например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 pc пазар няма.Пиша съвсем обективно,защото освен многото конзоли винаги съм си поддържал и геймърско pc .Pc-то става за профи гейминг на няколко заглавия.CS примерно е едно такова.Ама на профи геймърите само пада за мишката е 100 евро.Имат спонсори и тнт.Тва им е работата. Другото за което стават пц-тата са онлайн рпг-тата които си имат клиенти които наистина купуват. Иначе pc-то е основна гейм платформа само за източна европа ,близкия изток и Сомалия. Никви хубави игри не излизат и няма тенденция да излизат за в бъдеще.Е ,пускат се и разни второразрядни и треторазрядни заглавийца за да има кво да правят даунлоудърите. И моля ви ,не тръгвайте да ми обяснявате,че pc-то можело да се ползва за много неща. Знам тва, знам че у нас хората го ползват за гейм платформа,домашно кино,домашна дискотека и калкулатор.А аз говоря конкретно за игри.Конзолите винаги са били по-доброто средство за забавление.Преди можеше само да се играе на тях,после можеха да пускат аудио дискове,после на тях можеше да се пускат двд филми и mp3 песни и да се играе онлайн, а вече некст ген-а са с линукс ,интернет браузър и тнт.Все неща ,от които истинския геймър не се интересува,но просто са бонуси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Мхм.И ся ко прайм? стоп дъ офтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 ЕЕЕЕЕеее уляхте се! Може ли да ни занимавате тука сто човека с ваще глупости?! Ми пишете си ЛС-та бе, лелеееее умници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 ЕЕЕЕЕеее уляхте се! Може ли да ни занимавате тука сто човека с ваще глупости?! Ми пишете си ЛС-та бе, лелеееее умници Никой не те задължава да четеш. Кога е деня на таланта? Някой от тука присъстващите ще участва ли? Надявам се да не е боза кат миналогодишния . Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Напротив, вие ме задължавате. Понеже като почна да чета нещо си мисля, че то ще е във връзка с английската, а то някви глупости, които ама грам общо нямат с темата...уатева 30ти Март.. щяло да има нещо като кастинг тая година, на които ще подбират (или вече са подбрали) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 4e to Denq na talanta viangi e boza-pone ne se u4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 празникът не е лош. до 13-и се подават заявки при парашкевица Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Тва деня на таланта пък е най-големия абсурд.Само нашто даскало го имат тва.Като някви олигофрени и болни дечица ми играят пиески.Тва го правихме в детската градина Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Тва деня на таланта пък е най-големия абсурд.Само нашто даскало го имат тва.Като някви олигофрени и болни дечица ми играят пиески.Тва го правихме в детската градина Аз теб кат те гледам (постовете основно) си мисля, че ти тая деЦка градина не си я завършил още. А? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Тва деня на таланта пък е най-големия абсурд.Само нашто даскало го имат тва.Като някви олигофрени и болни дечица ми играят пиески.Тва го правихме в детската градина всяко свястно училище организира такива празници. мисля, че идеята е страхотна, въпреки че не всеки път се получава. а ти, спри да бълваш негативизъм. или си вземи отпусното, или млъкни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.