Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Уж умни ,уж смотани.Не знам ,не ви познавам ама какво направихте сега в темата.Хлебите се като някакви идиоти в нета.И за какво?За нищо.

Едит: За общата култура...Без четене не става.Обаче има четене и четене.Едното е четене ,другото е разбиране ,осмисляне.Някои хора не правят разлика.Интилигентност не се мери в вагони с изчетени книги ,нито със срещнати хора.Това какви оценки имаш по даден предмет не значи НИЩО!Училището е едно хубаво място за придобиване на различни знания и създаване на приятелства.Много от предметите и хората в него НЕ ме интересуват и точно за това не им обръщам внимание.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

убаво няма да се заливаме повече :)

иначе, тошка, мисля че само вий двамата се кефите на абитуриентската ;) кфо да ти кажа в даскало си е пълен айляк пък и в моя клас е доволно весело =]

eazy-e, пийс бро ;]

иначе, тошка, мисля че само вий двамата се кефите на абитуриентската ;) кфо да ти кажа в даскало си е пълен айляк пък и в моя клас е доволно весело =]

eazy-e, пийс бро ;]

Shaden kfo she praim bez pesho i miro kato zavarshim...she ni e nqkfa skuka :cry :cry :D

eazy-e, пийс бро ;]

Кои сме ние двамата. май само аз си се радвам :)

Едва вчера разбрах, че броят на идЕотчетата в Английската е ОГРОМЕН!!! Не мога едно кафе да изпия на спокойствие. Два пъти ме бутнаха, единия нарочно, другия щото е тъпо дечко. Някви състезатели имаше по коридора по едно време и ест. единия реши че е ненужно да ме заобикаля затова свършихме на шкафчетата в интимна прегръдка.

А в нашия клас 90% от хората се задръстват правопропорционално на времето, прекарано в Английската. Един кутьо ( нарочно с "к" ) преписа миналия срок по литература от мен на класната, аз му позволих просто щото ще му го натяквам до 12 клас ^^. Та значи момчето доволно, изкара 5, казах му вчера да ми носи няква книга той: Че ти къв си ми!? Ест. справедливост ще има накрая :inqn :lol: .

Е за такива кутьовци говоря.

Даскалите са пълна трагедия, повечето ученици също, сега чакам деня на таланта, една от нашия клас ( която даже и фалшиво не може да пее ), ще ни пее бавна песничка "да ни разчувства" :laughing: :lol: .

И ся вместо да уча ви дрънкам глупости :D.

Едва вчера разбрах, че броят на идЕотчетата в Английската е ОГРОМЕН!!! Не мога едно кафе да изпия на спокойствие. Два пъти ме бутнаха, единия нарочно, другия щото е тъпо дечко. Някви състезатели имаше по коридора по едно време и ест. единия реши че е ненужно да ме заобикаля затова свършихме на шкафчетата в интимна прегръдка.

А в нашия клас 90% от хората се задръстват правопропорционално на времето, прекарано в Английската. Един кутьо ( нарочно с "к" ) преписа миналия срок по литература от мен на класната, аз му позволих просто щото ще му го натяквам до 12 клас ^^. Та значи момчето доволно, изкара 5, казах му вчера да ми носи няква книга той: Че ти къв си ми!? Ест. справедливост ще има накрая :inqn :lol: .

Е за такива кутьовци говоря.

Даскалите са пълна трагедия, повечето ученици също, сега чакам деня на таланта, една от нашия клас ( която даже и фалшиво не може да пее ), ще ни пее бавна песничка "да ни разчувства" :laughing: :lol: .

И ся вместо да уча ви дрънкам глупости :D.

Хахаххааахах

НЕ не не не ....

ХАхаххахахахха

Няма такъФ смЕх :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А що се отнася до т'ва кви са повечето от даскалото имате право ... една много солидна част от даскалото са СУПЕР ЗЛЕ !!!!

Попринцип сяко даскало си има такива ... ама ний се пак сме в АГ-то имаме си вповече :lol: :lol: :lol:

Кво смях ве майна? Гледам в един випуск сме бтв :]. Аз вчера не знам дали е останал човек, който да не съм наредил ( най-често на майка ) щото се мисли за велик, не знам колко клепара и масльонки съм избил. По цял ден тва се прави. То един интелектуален разговор на тема музика не може да се почне, а аз очаквам да си говорим за Ф1 и други спортове!

Единственото, за което се говори е DotA. По цял ден слушам Рикимару, ултимат, пети левъл, клеймор, 2-рата магия и нз кво си.

Шш.. Има къде къде по-яки игри майна :D.

А бтв... Дренчева определено води в класацията за тъпи даскали :].

abe vuv vsqko u6te ima tupaci no s ruka na surceto moga da kaja 4e v angliiskata sa mnogo po-malko. prosto s vremeto horata se poopravqt. a ina4e za ob6tata kultura na krustnika koqto spored eazy bila samo suhi fakti...razbrahme 4e ne e taka krustnika si obqsni 4oveka. no i da e taka to tazi mu ob6ta kultura 6te mu pomogne mn pove4e ot vremeto prekarano ped tvoite konzoli ;)

ni6to li4no

Как сте малчугани?

...мале, мила... мина повече от едно десетилетие, откакто завършихме това тъпо училище!

:D

А бе днеска докато пушихме с кенефите някой подхвърли нещо, че май някой от нащо даскало са го допуснали до 2ри кръг на "Music Idol" някой знае ли нещо такова :confused :)

Питай Парашкевица тя ги спонсорира младите таланти :D :laughing: .

А бе днеска докато пушихме с кенефите някой подхвърли нещо, че май някой от нащо даскало са го допуснали до 2ри кръг на "Music Idol" някой знае ли нещо такова :confused :)

Ми, Радо, който завърши преди 2 години и пее в Noise, са го избрали да продължи. За други не знам.

abe vuv vsqko u6te ima tupaci no s ruka na surceto moga da kaja 4e v angliiskata sa mnogo po-malko. prosto s vremeto horata se poopravqt. a ina4e za ob6tata kultura na krustnika koqto spored eazy bila samo suhi fakti...razbrahme 4e ne e taka krustnika si obqsni 4oveka. no i da e taka to tazi mu ob6ta kultura 6te mu pomogne mn pove4e ot vremeto prekarano ped tvoite konzoli ;)

ni6to li4no

незнам,за мен тва даскало най-яко съкс.просто всички в него имат един подобен жалък манталитет ,приличат си и си допадат.по принцип трябва човек да оцелява във всяква среда и да се нагажда според хората около него,но поне аз се случих в най-жалката сбирщина хлапенца.

още на втория ден бяха максимално приобщени,а първата седмица вече си празнуваха рождените дни в компания изцяло от класа.това си го обяснявам с факта,че в английската много отхвърлени хлапета намират подходяща среда и сродни души с които гледат да се сработят на всяка цена.говоря основно

за моя клас,в другите класове нямам идея как е ,щото просто не искам да имам нищо общо с тва училище и който и да е било от него.

иначе вече два пъти споменах ,че хората от моето даскало,които живеят близо до нас,са напълно непознати на хората от махалата.тълкувайте го както си искате.въобще изчерпах квото имам да казвам.

а и след като не ме познаваш няма смисъл да ме коментираш.конзолите са просто едно от хобитата ми.

Не знам ама аз днес се разглобих в даскало. Вярно, че днес пак си пролича, че класа ни не е от най-яките ама имаме си една групичка от 6 човека дет си праим шоуто :D.

Днес видях 10-ти И. Час по био. Всеки учи през междучасието и никой не говори в час. Бахти класа майна. Ние в междучасието викаме, крещим, отвсякъде се чува "Дибеля!", "Мазния кит", "Свинята-майка", аз всяко междучасие леш да се хиля. В часовете не спираме да говорим :D.

Обаче тези И клас... Нищо чудно че всички ги обичат. Как 40 минути една забележка не чух. Бахти чудото!

Ohhh nie ne samo v mejdu4asiqta vikame i kreshtim...Nai-aktivni sme v 4asovete po angliiski (Kru4marova) , po Geografiq (Trifonova-Koeva) i est po Etika i Pravo (Diulgerova).Taq po angliiski seki 4as i naliame kak moe da idva piqna na daskalo , tq ni govori kolko sme bili nenormalni kak shtqla da govori sas roditelite ni.Pri opita si da vatvorqva red zaplashvaiki s kontrolna "Ai vadete po 1 list .Diktovka" celiq klas po4va super mnoo da i se smee.,..Neska pri opita si da izpita Ico polu4i otgovor "pishi 2 i ni ma zanimaai tam"...E verno 4e ima i takiva deto v mejdu4asiqta samo 4etat uroci i te sa glavno ot jenski pol, no po-golqmata 4ast ot klasa si bi4i ailqka vav vsi4ki 4asove .Nakraq prepishem na kontrolnite ot vaprosnite u4enoliubivi deca i si4ko e 6 :)

mda be 6 e dokato si v u4ili6te posle kato izlezne6 prost ne e ;) ni6to li4no kum teb de sq ako si u4ite za uroci i pro4ie ok ...povqrvai mi 9/10 klas i az bqh leko taka no dobre 4e se poopravih. v 9 klas po istoriq g-jata vdigna ocenkite na vsi4ki s po 1 edinica nakraq samo na men i toq do men ne za6toto ne sme se interesuvali ot istoriq....ta pak kazvam dobre 4e se poopravih ;)

не си се пооправил много :)

иначе, на онова по английски, дето антон ти го написа имаш 5. трябваше да дойдеш за контролната по гео. лудница беше.

mda todor mersi za infoto spodeliha mi v4era :) ina4e za 5cata dobre e :) a po nemski moito i tvoito su6tite li sa ?

4akai da izmislq ne6to da ne kajat 4e e offtopici :) ... uf ne mi idva ni6to na um

a i ps : bulgaria ima mnogo prirodni bogatstva, bulgariq ima narod neslomim, bulgariq ima ot vsi4po po mnogo, no samo edin BOTEV. mujdukat i drugi razni mudjukat no BOTEV blesi, opitvat se s Botev da kra4at i kra4at no Botev s Radecki leti :)

тони, това е изключително тъпо.

мисля, че са еднакви

аз имам 3 75 :( и 4 00

Оле Боже Господи!!! Тъпата Каменова ми писа 2 щото подсказвах!!! Tо бива да си тъп майна ама чак пък толкова... Бакалова е къде-къде по-яка.

Ще направя справка: При Бакалова за нечетено произведение - забележка. Ако преписваш/подсказваш, изпитваният бива преместен отпред сам да си пише на катедрата.

При Каменова: За нечетена книга - две! За подсказване - две!

Бахти тъпото даскало. И днеска тъпата гювендия злорадства: "Димитър, Илия имаше ли инциденти у вас вчера? :angry1 ".

И тая тъпа шаврантия ни забранява да пием кафета/води/колички в час, а в същото време тя си пие кафенце и си сърба доволно! Къде попаднах ве!? :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...