Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Абе шматки , тва дет сте разлепили статията е най-тапото нещо дет един от ег-то мой направи хахахахахха!!!Вие сами са навирате в на лава устата ве умници ! Г-жа МАзева - пеева е супер отмастително биологично образувание на природата! от мене го знайе хубу, че вече заварших тва даскало че ся ако бях сичките дет са при нея щяха го издухат ко е разбрала ко сте напраили умниците. хаха От опит ви го казвам медик сам вече ама при мазева едвам избутах щот и мойта уста беше голяма.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

човече, кажи ни къде работиш, за да знам да не попадна на теб някой път. медик, който явно е пълен олигофрен и едвам успява да изрази мисъл в писмен вид.

:) И аз се чувствам част от ЕГ, макар че завърших преди 6 години .

Випуск 2001 съм. Скоро си направихме и среща на випуска. Беше приятно. Айде успех желая на всички от ЕГ. Ценете си училището, защото е на ,много високо ниво. Това го разбрах чак след като се махнах от там :)

abe 4e sme na visoko na visoko sme nqma kvo da se lujem kato cqlo nai-umni hora izlizat ot na6to u6te...kato imate pove4e priqteli ot dr. u4ili6ta i ne ste tupi 6te vidite 4e ima razlika :) to si e do 4oveka nai-mnogo no prosto v na6ta u6te se nau4avat ne6ta :)

в английската хората са умни що се отнася до оценки.като интелект повечето са кръгла нула,тва мога да кажа.

abe da ti kaja govori6 na izust. ima dosta razlika mejdu masata ot angliiskata i masata ot dr u4ili6ta. dosta po-inteligenti sa si. ai ne dosta no sa. ne go kazvam 6toto u4a tam. ne kazvam 4e dr sa tupi no prosto mnogo pove4e moje da nau4i6 ot nqkoi ot angliiskata. kakto i da e tva za ocenkite i ob6tata kultura i az sum go kazval mn puti no...ako pomisli6 sa pulni gluposti kakto i da e ;) angliskata masata ot hora e po-umna ot dr masi

ps ai 4e mnogo masi stanaha :)

тц.в английската 90 % от хората са мамините детенца на пловдив ,които са се скъсали да учат и са попаднали там.нищо не са видяли,казвам ти.поне за моя клас е така.пък и вече казах,че в махалата ми има хора от английската които абсолютно никой не ги познава.няма какво да науча от хората в английската,повярвай ми.животът им е цяла седмица учене и петък купон помежду им,защото са единствените си познати.

в същото време познавам хора от най-смотани училища с повече интелект от тях.а под обща култура не разбирай фактите които са научили от нешинъл джиографик,дискавъри и от разни енциклопедийки.

мен много ме е яд ,че попаднах в тва общество,ама не исках да се отписвам,щото и наще пръснаха пари за уроци ,така и така си взех изпитите,по-добре да завърша

Навсякъде има всякакви... аз отдавна съм завършил... ама дори и когато аз завършвах английската не беше това, което е била едно време... а за сега да не говорим... ама не се ядосвайте, че сте там... ако искате може и да научите нещо.

залагам на 8-и максимум 9-и.

не е бил в 1 смяна с нас, за да ни види колко сме умни и красиви ние с марто и тони :)

Тоя е 11 клас. На него просто не му се учи и не му върви даскалото. Но в това, което казва си е прав. Аре да не е 90 % по-малко да са ама хората пълни отличници в това училище имат много малки допълнителни знания. Те освен това, което назубрят в училище не нзаят друго. Даже и него забравят след време щото са го назубрили. Аз може да не научавам всичко, което трябва ама поне това което успея го помня за досат време. Много са малко тези със знания и истински интелект. Защото едно са знанията съвсем друго е интелекта. Някой може да е умен, но да не знае много. И друго е вярно, че много си се събират по между си само, защото това са им приятелчетата и нямат други извън училище.

А на края относно основния въпрос каквото и д аси говорим нашето училище заедно с МГ-то и френската са най-добре. Без да обиждам тези от другите училища, но това мисля.

Шшш аз до сега да не знам ,че Eazy-E е от нашето даскало :D Хи хи хи...вижте сега ,боклуци има на всякъде просто при нас селекцията е жестока ,както си искте го разбирайте.Това чий клас какъв е...еми мога да ти кажа ,че като набор '88 "З" клас( от който съм и аз ) много рядко можеш да видиш ,в което и да е даскало.Не че учим кой знае колко или пък хептен сме зарязали даскалото ,просто гледаме да ни върви работата спокойно и без проблеми.Все пак с тези хора( съученици и учители ) прекарваш по 6-7 часа на ден и не си струва да си разваляш нервите през това време ,нали?Има си и хубави има си и лоши страни нашата гимназийка ,поне според мен ,в края на престоя ми в нея ,хубавите са повече.

Krastnik ,не говоря само за учебния материал.Дори и да не са зубари,а да си ги разбират предметите,това не променя факта че са смешни помярчета.Иначе верно няма смисъл да си късам нервите,ама един път като съм казал на всеки кво мисля,вече е късно :D

hosta,и аз незнаех за теб че си в английската...

абе, п♛тка майна, ти освен да цъкаш на конзола друго правиш ли бе? стига си се изказвал все едно ти си всезнаещият, а другите са "помярчета". не ти вървят нещата явно и си се озлобил.

тц.в английската 90 % от хората са мамините детенца на пловдив ,които са се скъсали да учат и са попаднали там.нищо не са видяли,казвам ти.поне за моя клас е така.пък и вече казах,че в махалата ми има хора от английската които абсолютно никой не ги познава.няма какво да науча от хората в английската,повярвай ми.животът им е цяла седмица учене и петък купон помежду им,защото са единствените си познати.

в същото време познавам хора от най-смотани училища с повече интелект от тях.а под обща култура не разбирай фактите които са научили от нешинъл джиографик,дискавъри и от разни енциклопедийки.

мен много ме е яд ,че попаднах в тва общество,ама не исках да се отписвам,щото и наще пръснаха пари за уроци ,така и така си взех изпитите,по-добре да завърша

да ти кажа първо си мислих че си го чул това отнякъде и по програма го пействаш тука..но понеже на места се аргументираш, приемам че наистина го мислиш, което май е лошичко. като се поогледаш сериозно в училище гарантирам че може да срещнеш доста хора, които ще те заинтригуват.но предполагам, че не си такъв човек.имам предвид че си падаш по уаркрафт и тем подобни и прекарваш пред тях горе-долу цялото си време (това си е само мое предположение и не си мисли, че искам да те обидя ;) ) аз смея да твърдя че познавам доста хора от училище, за които мога да кажа само добро.и това далеч не са зубрачите за които говориш. разбира се има и такива, без тях не може. но някой път като сляза до магазина вечер и като видя какви тълпички се събират пред чака-рака...кфо да ти кажа..тва ако не са първокласни боклуци не знам какво са. тъй че не говори за качеството на тълпата в нашето училище, ако не си запознат ! нормално е мацката дето я бройкат по 6 запекани мъжлета едновременно да няма много време да учи.за 'пичовете' пък дето го правят тва да не говорим..те ясно че имат свръх желание за учене.. съответно кво става ? отива се в училище с не толкоз добро име.такива ги има много.

сеш са ?

а пък за общата култура..ми ако не от въпросните телевизии и други подобни откъде според теб се изгражда обща култура ? помисли не си ли объркал понятията.

пп:вместо света да ти е крив може да потърсиш проблема някъде другаде ;)

ппп: (например в теб :happy: )

абе, п♛тка майна, ти освен да цъкаш на конзола друго правиш ли бе? стига си се изказвал все едно ти си всезнаещият, а другите са "помярчета". не ти вървят нещата явно и си се озлобил.

пич,грешиш,не цъкам по цял ден, от 7 годишен дося винаги съм спортувал активно и съм обиколил цяла България по състезания.занимавал съм се с различни спортове,тоест не съм някъв червей ако тва имаш предвид.и ако си се почувствал засегнат сори,аз говоря най-вече за моя клас,където положението е трагично.

и не виждам защо да търся проблем в мен,след като това е единствената среда в която съм се чувствал некомфортно.бил съм преди това в две други училища където ми беше идеално,бил съм в много отбори,квартала също си ме кефи.

извинявай. малко избухнах. 2 години ти останаха, ще ги избуташ.

а на нас колко ни остана? :) едноооо, двееееее, трииии, четириииии....

урааа :)

само аз ли се кефя на абитюрентската?

Година и 4 месеца ми остават :) И ще съм най-щастливият абитурент

Да добавя само от по-горе, че общата култура най-вече се придобива с четене. Както на научни книги така и на художествени. Но не отричам ни най-малко и гледането на телевизия. Просто трябва да се комбинират :) .

А отнонсо възразилия ви се спор :D мога да потвърда, че има и много свестни хора в училището и умни, както и от другите. Така е навсякъде, във всяко общество т.ч. не виждам за какво се ядосвате само.

Общата култура се придобива с общуване, с попадане във всякви ситуации и с намиране на интереси и умения в най-различни области.Четенето на най-различни неща и запомнянето на факти не означава обща култура.

Общата култура се придобива с общуване, с попадане във всякви ситуации и с намиране на интереси и умения в най-различни области.Четенето на най-различни неща и запомнянето на факти не означава обща култура.

ха ха ах само мога ти се изсмея в лицето на това ти проникновение. Да така е вярно придобива с еи така, но това е малка част. А и нали за намирането на добро решение в дадена ситуация трябва да знаеш поне нещо, иначе как ще го намериш a priori ? Ние тука говорим за знания (ако не се бъркам нещо). А това, че на теб ти бягат и не ги претажаваш не изопачавай нешата както ти отърват. Ама с тебе 9както и с други, които познавам) е безсмислено да се спори т.ч. със здраве и си мисли каквото си исакш. Аз поне те знам на къв хал си със акъла :)

:laughing: Знаех си ,че ще те засегна,щото се мислиш за някъв интелигент понеже четеш много странични неща.Извинявай,ама твойта обща култура са голи факти,(коя държава ква стоилца има,в коя държава кво е управлението,биографиите на разни мореплаватели и назубрени факти за разни битки). Тва не е обща култура (а и да е такава тва е различно от интелект). Ти си за "минута е много" ;)

Като цяло благодаря за комплимента. Ама си много далеч от истината. Не се мисля за интелигентен, защото знам малко повече от другите, а защото мога да мисля и си използвам акъла за много неща. това че знам повече си ми е просто един плюс. И това не са само голи факти назубрени, защото и тях да знаеш трябва д аимаш някакъв умствен потенциал, но понеже ти го нямаш не разбираш и ка стават нещата. Айде със здраве и повече няма ти отговарям. Мисли каквото си искаш

в английската 90 % от хората са мамините детенца на пловдив ......

Добре де, ама не мога да се съглася, че почти всички учещи в английската са зубъри и т.н. Вярно е, че има и такива, ама според мене са доста по-малко то 90%. А и между другото ти от кой клас си, защото почти всички от 11 клас ви знам най-малкото по физиономия?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...