Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Е клас (послушните) (ние), дето сме при Караколева бараме мекия защото на някои хора им се налага И по този предмет да учат... другите си бичат айляк както винаги...

Иначе Караколева няма да вземе повече английски паралелки. Тя да не е Шийва с 8 ръце, ламята с трите глави и Наполеон едновременно ;)

Практиката й е да има само една английска паралелка.

учкай. завиждам на всеки, който знае и немски. езикът ме отвращава, немците също, но все пак е хубаво да се знаят колкото се може повече езици.

Така е аз си попълвам колекцията... търся и удобния момент да взема китап за руския, който лека полека съм взел да забравям...

Така е аз си попълвам колекцията... търся и удобния момент да взема китап за руския, който лека полека съм взел да забравям...

Naka i az seriozno se zamislqm dali da ne si "porpipomna" ruskiq , no eventualno kraq na 11-ti i na4aloto 12-ti kl kato svarsha s doi4a :)

Аз бях 1 година при Мазева.Не ме дразнеше.Бях зле при нея както по всички предмети,така че не се чувствам ощетен.

mda kva gavra e ti si u4i za da ima6 hubava diploma puk i pari 6ti davat dori i malko kuv e problema i gavrata

В английската повечето хора са ботове и учат денонощно ,за да издържат на това темпо.

Да не говорим ,че има 4-5 човека от даскало дето живеят на радиус 100 метра от нас,но никой в махалата не ги знае даже по имена !!!

Аз видях,че оценки в тва училище не мога да извадя, и крайната ми диплома ще е малко над 4.

Надявам се в повечето университети дипломата да не е от решаващо значение и да мога да вляза някъде :)

Официално Мазева е най-мразена, не че не се знаеше и преди тва... http://store3.data.bg/mainacore/mazeva1.jpg

От кога е тая статия? Трбява да я рапечатаме и да я разлепим из цялото даскало, може пък да си вземе поука :angry1

Статията е от четвъртък, вестник 168 часа. Това не е цялата статия..има още за приключенията на кака Райна... трябва да се сканира и другото

Naka i az seriozno se zamislqm dali da ne si "porpipomna" ruskiq , no eventualno kraq na 11-ti i na4aloto 12-ti kl kato svarsha s doi4a :)

почвайте бе. ще ви е от полза. убедих се в това и съм мнооого доволен от решението си от преди 4 години.

Статията е от четвъртък, вестник 168 часа. Това не е цялата статия..има още за приключенията на кака Райна... трябва да се сканира и другото

Някой трябва да я разпечата и да и се навре в лицето :D

Разлепена е из цялото у-ще, ако тва го броиш за навиране в лицето :)

Сериозно ли бе? При първата смяна като бях нямаше нищо такова?!?

не сте се оглеждали както тряя :) 2-рата смяна имаше на сталбите м/у етажите, на всеки етаж

Лелките действаха с/у акцията.Първият час втора смяна имаше сууупер много на първия етаж..ама после ги нямаше =]

az zakusnqh za tva ne sum vidql i vse pak ne me interesuva mn. nie s neq se razbirahme iskah 4 tq nakraq iska6e da me izpitva za 5 no himiq nikoga ne sum u4il himi4nite znaci nz..

То тва да знаеш химия не е баш знание кой знак какво е и т.н. Само основните са важни... Ама кво ли ти пука.

Аз също нямах проблеми с Мазева, а си имах 6 :zzz

Въпреки това Чеканова е по-готина.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...