Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

ЙЕеее!!! Изпускам час при Хепи Емили :D :punk !!! 2 часа!!!

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
Сигурен ли си,защото до сега никой не е казал официално.Дано не се учи наистина :punk

С този директор до сега не се е учило на 14ти ...

как звучи само - "медиен център" - хахаха. всичко е толкова измислено и фалшиво.

imalo nekva plazma a u i nemci 6teli da idvat na otkrivaneto

немците мн здраво си превзеха даскалото.

оо те ще си платят

и вече няма да сме 4 на 6 англ . а обратно

и след още 10 год вече ще имаме само немска гимназия :D :D :D :D

медиен център , втф.

хубу че никой янам да ни търси сметка дали сме там или не

Много ми е интересно с каква точно цел ще се позлва този център?

"медийна", разбира се :)

няма да има никаква полза от това, защото никой няма да ходи. няма учители, няма нищо. както и часовете по информатика и информационни технологии са добра идея, но с кофти реализация. важното тук е, че някакъв немец е дошъл и дава кинти и дига нивото на даскалото. на хартия и на приказки, де :)

Оле... Как може да имаме даскали с над 35 години стаж. Дренчева и Стоева по 36, Джамбов 42, добре че не ми предава. Ся Павлова я замества няква кукуригалница от механото с 38 години стаж.

Зелка Николаева 32 X_X... Само пицата е супер готина :P.

абе тва за завладяването има леко истина доста повече внимание се обръща на тъпите немци / ся да не се обиди някой :) / лайстунг а у за нас нищо няма да бяха разделили зипа за хора, които ще кандидастват в бг и др. а у просто не се припокриват нещата и няма смисъл да праа диктовки за софийския или нещо такова....др. лайстунг майстунг....не виждам аз лично смисъл за къв се прай тва повечето с немски няма да използват знанията си или ще е нещо инцидентно...мн мой приятели влизат с немски да знаели 2 езика щото след тва и англисйки щели да научат...кър повечето нито немски нито английски научават...абе немците и 4 паралелки са им мн... :) докато английски искате/ме не искате/ме се използва в целия свят такаче е мн. по-хелпфул да го знаеш...то по-добре руски да се направи паралелка на мястото на 4 немски, но така ще станем като съседите, които също нищо не знаят такаче няма смисъл :)

Ся Павлова я замества няква кукуригалница от механото с 38 години стаж.

Кукугигалницата рулз. Два пъти ни отложи контролната. Първия път защото е след ваканция, а втория - защото й се помолихме. Днес ще е. :lol:

Кукугигалницата рулз. Два пъти ни отложи контролната. Първия път защото е след ваканция, а втория - защото й се помолихме. Днес ще е. :lol:

Ае не говорете за тая, че на зипа по химия изпушвам цели 4 часа стабилно писане! ужасТ!!! :pirate

Хм... на нас само 1 път я отмени. Днес ще опитаме пак и ако успеем чак в понеделник ще я правим.

Тая ми вика че ми е оставила 4 за срока. Половин час се карахме за да стане ясно че ме е объркала с другия Димитър. 5 за срока ке фатям стипендию :P.

Дон Антон, а у, написа поредното си тъпо мнение, а у. Гледай сега, питай по форумите с ква кола да идеш на бала, а не се занимавай с неща, за които не ти е пригодено мисленето. Когато искаш да научиш нещо- научаваш го. И в тоя дух- даже трябва да се намалят паралелките/и английските и немските/, за да се отсеят малко тъпите тикви

ихаааа...велвет избухна а...ай като си толква на кадърен и умен кажи си мнението по въпроса.?! или нямаш такова или те мързи да пишеш ...не знам такива като теб дето критикуват без да кажат нищо др. са най-големите нали. а за поредното тъпо мнението...аз като вида тъпо мнение не коментира...като е тъпо кво да се занимавам...теб явно те жегна нещо...кво да не би да не са те приели в лайстунга или по твое време е нямало такива неща...а за колицата...хм взема да ида с колеото от аватара ти че всеки път като гледам и ме кефи на макс!!!

а за мисленето ми...хм кво ти кажа не искам да се занимавам с преуспял човек като теб с извънземно мислене непостижимо за нас!

айде със здраве и пр. обиколки с велосипеда из вселената

пс. да се хванем на бас, че следващият пост ще бъде нещо за начина ми на писане, а?

Няма да коментирам начина ти на писане- така искаш, така пишеш/малко се напрягам да ти разбера мислите,ама..../. За Лайстунг-а по мое време - приеха ме, махнах се от въпросната паралелка, след това си взех TestDaF с четири петици ;) Оправям се доста добре с немския език и доста често ми е изключително полезен. С английския също се справям, не ми се е случвал да гледам като тръба ;) Доволен? На теб ти е тъжно, че не ти обръщат внимание ли? Еми виж сега, стечение на обстоятелствата е, че за немските паралелки се прави нещо повече/ако изобщо може да се нарече така/. Единствената далавера е,че не плащат за изпита накрая. Но не мисля,че научават нещо повече от хората в обикновените паралелки. Направили са медиен център- чудесно, не виждам никакъв проблем в цялата работа. Нали си тарикат- ще платиш някой лев и ще вземеш САТ, Тойфел и прочее други сертификати. Умник си, не вярвам да се издъниш. А за колелото- ако искаш да ти купя едно такова, безвъзмездно дарение, щото си с английски език и се чувстваш пренебрегнат.

П.С Кво рйечи?

аз тойфел и сат си ги взех преди доста време вече...но мерси все пак за идеята. не се чувствам пренебрегнат абс. ми е все тая просто отбелязах, че ако се прави нещо в тая гимназия то е за немците. все ми е тая аз си ги минах нещата лоши,добри минали са вече. за представянето ти поздравления, за колелото не е нужна имам си. само не мога да разбера ква беше целта на агресията от предния пост...а и радвам се че се справяш добре с езиците...но просто голям процен не научават нито един от 2мата, а влизат с мисълта, че като научат немски после английски лесно става...и накрая нищо не знаят.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...