Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Ква палата? В панаира ли бил този бал :bgrin:

Я разкажете тука малко за нас завършилите и забравилите кочината :tongue ква е бил таз хава

Мда... В 7-ма палата. Беше уникално яко. Ядене на корем. Пиенете беше малко и музиката горе-долу биваше. Пуснаха 2-3 яки парчета останалото бяха разни комерсиални хитчета последния един час е преминал в чалга :sick .

Но имаше и много други яки моменти :P.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Бала беше страхотен!!! Аз отидох с нагласата, че ще е много умряло, обаче се разцепихме :D :woot Да не повярва човек...Повечето се бяха изпонапили преди бала или си носеха алкохол хаха абе..яко беше. Даже класния ни се беше накъркал яко :blink:

П.П 9ти съм

АХАХАХААА!!! Первазов разцепи :lol:. Не знаех че може да денси :D. Абе и аз смятах че ще е жив ташак щото до ся квото е било организирано от Английската е било бахти помията. Но още 7.30 имаше пияни. Влизам аз в кенефа и гледам вътре 5-6 човека + един пиян дето нещо го оправяха на едната мивка оня едва говореше а останалите викаха: Дръж вратата да не влезе някой :D.

Надявам се на края на годината пак да организират някъв бал да се разцепим пак :).

Мда... В 7-ма палата. Беше уникално яко. Ядене на корем. Пиенете беше малко и музиката горе-долу биваше. Пуснаха 2-3 яки парчета останалото бяха разни комерсиални хитчета последния един час е преминал в чалга :sick .

Но имаше и много други яки моменти :P.

ееехеее ще догоните Френската май :)

:cry олееее пич.... 9 д съм... усещаш ли как д клас са най-чуканите в гъза...?

К клас са по правило най-прецъканите. :excl: :lol:

• 2 weeks later...

Оооо... днеска беше "супер як" ден... а до края на седмицата ще ми се стъжни живота!

Бахти стреса , на който съм подложен :laughing: :lol: :laughing: .

Оле не могаааааааа, ше се самоубия :angry: :angry: :angry: Аз щом първия ден едва издържах, накрая с последни сили, та представям си още 4 дена?! И после още 5 месеца :cry :blink: Майко миличка :tongue

кой утре има зип История, а Сулева я няма? Муахахахахахахаха!

колко обичам да злорадствам :)

хайде да говорим за абитюрентската :)

чакам с нетърпение. надявам се да е незабравима, както за мен, така и за училището.

кой утре има зип История, а Сулева я няма? Муахахахахахахаха!

колко обичам да злорадствам :)

хайде да говорим за абитюрентската :)

чакам с нетърпение. надявам се да е незабравима, както за мен, така и за училището.

И ще ходиш ли на даскало? Урбалова също я няма и аз имам 4 свободни. Само че Ралица говори с Паскова и тя ни освободи и ще караме с нея в Петък. Излиза че трябва да идвам за Час на Класа. :love

groover kakva roklq si si izbrala za bala :)

Тонак, забрави за подарък за именния ден и за плаката на ботев.

Кога ни свършва срока и кога ще е междусрочната, някой знае ли? :blink:

8-9 февруари там някъде.

Днес беше яко, ама от утре пак ще ми се стъжни живота :S... ИСКАМ ПАК ДА СЪМ 8-МИ КЛАААС!!!

бтв някой знае ли Павлова по химия аджеба за кво ще отсъства?

бтв някой знае ли Павлова по химия аджеба за кво ще отсъства?

Някой разправяше в класа, но не чух точно. Тя каза, че ще я заместват докато излезе от болницата (към 1 месец), така че явно има здравословни проблеми.

може и да не е 1 може и да са 2 :cry

бляяя и сега шанса да дойде супер зла , кято да ни развали оценките е супер голям

Да,Павлова по химия ще се подложи на операция и ще отсъства месец и нещо май :(

Иначе заместничката й изглежда точна,доколкото може да се прецени от един 40-минутен час :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...