Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
stiga be ludi li ste 4e 6te gi izgonqt ne moa razbera kvo ob6to ima lafkata s daskaloto nito sa mi 4eil pravilnik v daskalo 4e ne moga da si gi kopiram nito ni6to da vidim kak 6te me izgonqt i na kvi Osnovaniq

na Osnovaniq fal6ifikaciq na dokument. dokolkoto si spomnqm tiq hartiiki imat edno kruglo sinio ne6to na tqh deto mu vikat pe4at e ta kopiraneto na harti6kata s tui nq6to se vika fal6ifikaciq

Наистина е гадно да те изгонят зарди няква миризлива лафка, дето разпространява хепатит из даскалото.

И кво общо има у4илището с лафката? Методите на управление на директора са просто без коментар още от едно време...

e vasile :) dobre de qsno e 4e e fal6ifikaciq no da ne e ne6to sprqmo u4il6iteto nikude sa mi pro4eli pravilnik ili ne6to podobno 4e u6te6e e sklu4ilo edi si kuv dogovor s laFkata i pro4ie. Puk i molq vi se da te izgonqt za 35st. ni6to nqma da im napravqt 6te gi napla6at da im e za urok i tva e. puk i malki sa decata moje ad ne znaqt kvo e pe4at :) moje puk nqkoi u4itel da im e probutel fal6ivi - tva 6te e nai-golemiq smqh :)

Е не вярвам. Отношението към зайците е значително по-"мекичко". Пък и тва все пак е първи случай. Ще им се накарат всичко ок. Пък и валидността на купоните изтича утре :P.

На мен ми е интересно ако директора "случайно" реши да се "поразходи" до Мариян през голямото колко ли човека ще изхвърчат :lol:!

ми никой

идвал е и кво ша му сера на ушите

боядисване на кефена и вече не си бандит

теб кво пречат ти пушачите ли нещо?няма нищо лошо в пученето извън сградта,и за тва нищо не е станало до сега.Ти чувал ли си някой изгонен за цигари да е хванат на лафката не нали,само в кенефите на даскалото>

qzo ne mi pre4at pu6a4ite oba4e kato ima `zakon` ili da se spazva ili da go nqma

predi nqkolko sedmici dodie edna ne znam kva mai ot 3tiq etaj piska6e na 2/3ma kak moje dap u6at tam a u i ni6to dr... bat zakona - nakazanie - karane

Зависи кой ти се кара.

Ако та фана теб как щи викам :D

Поради авариен ремонт на магистрален топлопровод, на 15 декември от 08.00 до 22.00 ще бъде спряно топлоподаването в района ограничен от бул.В.Левски, бул.България, бул.Дунав и ул.Петър Шилев. Без топлозахранване ще останат и Окръжна болница, Хематология, Жандармерия, новата сграда на Пловдивския университет и езикови гимназии на бул.България.

Ще се учи ли :D

Оф ще умра от смях. Някой хора от тва даскало си мислят, че тоя бал ще е нещо като сватбата на Том Круз едва ли не. Днес една от класа ми разправя, че си била купила дълга черна рокля и нз си кво... ще умра от смях :)

az 6te ida s dunki bluza i qke :)

Ще добавя само противогаз и 185 сантиметров 9-класник травестит за дама xD.

Трябва ли да си имаме кавалер(дама)? :unsure: :wacko:

Ако участваш в Мис и мистър ЕГ ( баси престижния конкурс xD ) само тогава :P.

Ам... мисля че тва с черната рокля е малко пресилено, но доколкото си спомням вие бяхте зайци, така че е нормално да се вълнувате :P.

Ако участваш в Мис и мистър ЕГ ( баси престижния конкурс xD ) само тогава :P.

Ам... мисля че тва с черната рокля е малко пресилено, но доколкото си спомням вие бяхте зайци, така че е нормално да се вълнувате :P.

9 клас май е вече момичето. :)

Кажете нещо за бала :)

НЯМА ТАКАВА РАЗЦЕПКА!!!!!! :punk :punk :punk Кат пуснаха House of pain - Jump around и цялата палата се ВЗРИВИ!

НЯМА ТАКАВА РАЦЕПКА!!!!!! :punk :punk :punk Кат пуснаха House of pain - Jump around и цялата палата се ВЗРИВИ!

Ква палата? В панаира ли бил този бал :bgrin:

Я разкажете тука малко за нас завършилите и забравилите кочината :tongue ква е бил таз хава

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...