Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Аре успех на всички!!! Днес не че стоях много ама... впечатленията ми са следните: боза :D. Няма какво да кажа друго. Както всяка година. Сменили са яките даскали с някви други, абе... боза... :sick Направо ми се реве кат си помисля че в понеделник ще тряя да ставам в 6 :P.

Mi ne po4wai we, to si e twoq rabota. A twa sas smqnata na daskalite e takawa hitrost samo 4e nz koi go izmislil :blink: .

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Антоне, то и нашата по английски веднага ни даде няква диктовка и тест. :lol: Пък тая новата по история е няква луда. В четвъртък имаме входно, ама не тест нещо такова, ми текст да пишем по няква тема. Отделно, че никой нищо не помни от миналата година, а дори и да знае повечето е на английски. :blink: :blink:

Някой да има инфо за Калева,че ще ни е тая година по биология,както и за Камбурова по БЕЛ?

ludodto_mimi,Стойчева си е уникум :lol:

Калева е супер тъпо парче :excl:

Антоне, то и нашата по английски веднага ни даде няква диктовка и тест. :lol: Пък тая новата по история е няква луда. В четвъртък имаме входно, ама не тест нещо такова, ми текст да пишем по няква тема. Отделно, че никой нищо не помни от миналата година, а дори и да знае повечето е на английски. :blink: :blink:

Ние имаме утре входно по история....на немски....

И при нас така O_o... 1 към 1 всичко. В четвъртък ще правим ние по история.

Тази по химия ме плаши обаче... Павлова... :blink: ...

Павлова ми се струва готина, ама за Каменова много лоши неща се говорят. Тя ме плаши. :unsure:

Относно Стойчева, казаха ми само, че тази година ще отсъства, но за следващата не знам нищо.

аве сичките са готини ве ;) а калева верно че е малко тъпа ама ръси адски много простотии :) а на 12 клас: честита ви сулева! да си я ползвате със здраве и да ви изнасулва редовно :D

Споко,Блиц,Павлова е много точна - няма да имаш проблеми :)

Не мен друго ме стресира... 40 минути си изреждаше изискванията. За Каменова лоши работи съм чувал, ама ако слушам тоя човек непрекъснато "далеч" ще стигна ;).

Днеска се запознахме с оня педал Первазов...

Почна да разправя така сладичко сладичко и по едно време изтърси:"Очаквайте тест!"

Ние питаме:"Кога?!?",а той:"Утре!"! :angry: Циганин изрусен!

сашо е пич ве! на теста иди с шалче на ботев може и да помогне :)

Ще го видим дали е пич...

А иначе някой знае ли къв е тоя тест и кво представляват въпросите,че ся не знам кво да уча... :bgrin:

Той каза,че щяло да има 20 въпроса като 10 по БГ и 10 по литература!Някой да го е правил?

ЕДИТ:Ура вече станах Дървен Философ! :D хахахах

пич ти си 8и клас нали? абе кво ше учиш ти добре ли си? и то по български... не ги слушай кво те зарибяват даскалите.. ти си 8и клас и си пълен айляк и не ти пука. тва е положението :)

пич ти си 8и клас нали? абе кво ше учиш ти добре ли си? и то по български... не ги слушай кво те зарибяват даскалите.. ти си 8и клас и си пълен айляк и не ти пука. тва е положението :)

Хаха абе много ясно че съм айляк ама...Някак си не е яко първата ми оценка в тва даскало да е 2! :laughing: :devil

Днеска се запознахме с оня педал Первазов...

Почна да разправя така сладичко сладичко и по едно време изтърси:"Очаквайте тест!"

Ние питаме:"Кога?!?",а той:"Утре!"! :angry: Циганин изрусен!

OMG!!! Пу! Пу! Пепел ти на клавиатурата! Первазов е НАЙ-ЯКИЯТ ДАСКАЛ КОЙТО ПОЗНАВАМ!!! Днес го видяхме с новата причесчица :P. Старата по-ме кефеше. СУпер айляк е при него. Само лафове хвърля. Часовете при него са направо приказка. Ако има хора с еднакви имена веднага ще ви започне дави различава по някъв начин. Например на мен ми викаше Деметриус, а на другия Димитър Димитракис :D. Супер смях е при него. Отделно от това е и от Ботев :love . На края на годината на 95% ще остави 6-ци. 2-рия срок накрая на целия клас бутна по 3 6-ци ( само той знае отде ) и остави на почти всички 6 :), а повечето бяхме твърдо 5. Така че респект към Первазича :))))).

OMG!!! Пу! Пу! Пепел ти на клавиатурата! Первазов е НАЙ-ЯКИЯТ ДАСКАЛ КОЙТО ПОЗНАВАМ!!! Днес го видяхме с новата причесчица :P. Старата по-ме кефеше. СУпер айляк е при него. Само лафове хвърля. Часовете при него са направо приказка. Ако има хора с еднакви имена веднага ще ви започне дави различава по някъв начин. Например на мен ми викаше Деметриус, а на другия Димитър Димитракис :D. Супер смях е при него. Отделно от това е и от Ботев :love . На края на годината на 95% ще остави 6-ци. 2-рия срок накрая на целия клас бутна по 3 6-ци ( само той знае отде ) и остави на почти всички 6 :), а повечето бяхме твърдо 5. Така че респект към Первазича :))))).

О добре...Щом е така се извинявам за лошите думи! :)

Ще видим по-нататък как ще е при него! ;) Дано да е както казваш. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...