Genius Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Аре успех на всички!!! Днес не че стоях много ама... впечатленията ми са следните: боза . Няма какво да кажа друго. Както всяка година. Сменили са яките даскали с някви други, абе... боза... Направо ми се реве кат си помисля че в понеделник ще тряя да ставам в 6 . Mi ne po4wai we, to si e twoq rabota. A twa sas smqnata na daskalite e takawa hitrost samo 4e nz koi go izmislil . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 kvi doma6ni pri ruska kvi 5 leva tva e nai-ailq6kat ami godina v u6te da sum u4il 4as 4as i ne6to MAAAX super ailqk si e pri neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 super ailqk si e pri neq Oле дано да е истина тва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 e nqma te luja Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 ai kak be6e 1viqt u4eben den...astardjieva nqma li se mahne 1vi den diktovka e bati bolnoto su6testvo.....................a taq po astronomiq e ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Антоне, то и нашата по английски веднага ни даде няква диктовка и тест. Пък тая новата по история е няква луда. В четвъртък имаме входно, ама не тест нещо такова, ми текст да пишем по няква тема. Отделно, че никой нищо не помни от миналата година, а дори и да знае повечето е на английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Някой да има инфо за Калева,че ще ни е тая година по биология,както и за Камбурова по БЕЛ? ludodto_mimi,Стойчева си е уникум Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Сашо, Стойчева я няма цяла година. Да ми беше тя - кеф, някав тест ще даде там, Тру или Фолс, и готово. Ама тя е няква нова... нещо арменско звучеше.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Някой да има инфо за Калева,че ще ни е тая година по биология,както и за Камбурова по БЕЛ? ludodto_mimi,Стойчева си е уникум Калева е супер тъпо парче Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Myhcho,тва нищо не ми говори ludodoto_mimi,я ме светни какво е станало със Стойчева-да не са й били шута Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Антоне, то и нашата по английски веднага ни даде няква диктовка и тест. Пък тая новата по история е няква луда. В четвъртък имаме входно, ама не тест нещо такова, ми текст да пишем по няква тема. Отделно, че никой нищо не помни от миналата година, а дори и да знае повечето е на английски. Ние имаме утре входно по история....на немски.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Антоне, то и нашата по английски веднага ни даде няква диктовка и тест. Пък тая новата по история е няква луда. В четвъртък имаме входно, ама не тест нещо такова, ми текст да пишем по няква тема. Отделно, че никой нищо не помни от миналата година, а дори и да знае повечето е на английски. И при нас така O_o... 1 към 1 всичко. В четвъртък ще правим ние по история. Тази по химия ме плаши обаче... Павлова... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Споко,Блиц,Павлова е много точна - няма да имаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Павлова ми се струва готина, ама за Каменова много лоши неща се говорят. Тя ме плаши. Относно Стойчева, казаха ми само, че тази година ще отсъства, но за следващата не знам нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 аве сичките са готини ве а калева верно че е малко тъпа ама ръси адски много простотии а на 12 клас: честита ви сулева! да си я ползвате със здраве и да ви изнасулва редовно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Споко,Блиц,Павлова е много точна - няма да имаш проблеми Не мен друго ме стресира... 40 минути си изреждаше изискванията. За Каменова лоши работи съм чувал, ама ако слушам тоя човек непрекъснато "далеч" ще стигна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Днеска се запознахме с оня педал Первазов... Почна да разправя така сладичко сладичко и по едно време изтърси:"Очаквайте тест!" Ние питаме:"Кога?!?",а той:"Утре!"! Циганин изрусен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 сашо е пич ве! на теста иди с шалче на ботев може и да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 сашо е пич ве! на теста иди с шалче на ботев може и да помогне Ще го видим дали е пич... А иначе някой знае ли къв е тоя тест и кво представляват въпросите,че ся не знам кво да уча... Той каза,че щяло да има 20 въпроса като 10 по БГ и 10 по литература!Някой да го е правил? ЕДИТ:Ура вече станах Дървен Философ! хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 пич ти си 8и клас нали? абе кво ше учиш ти добре ли си? и то по български... не ги слушай кво те зарибяват даскалите.. ти си 8и клас и си пълен айляк и не ти пука. тва е положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 пич ти си 8и клас нали? абе кво ше учиш ти добре ли си? и то по български... не ги слушай кво те зарибяват даскалите.. ти си 8и клас и си пълен айляк и не ти пука. тва е положението Хаха абе много ясно че съм айляк ама...Някак си не е яко първата ми оценка в тва даскало да е 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 az sam 8d ako nqkoi e ot tuka da pishe pm ili skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Днеска се запознахме с оня педал Первазов...Почна да разправя така сладичко сладичко и по едно време изтърси:"Очаквайте тест!" Ние питаме:"Кога?!?",а той:"Утре!"! Циганин изрусен! OMG!!! Пу! Пу! Пепел ти на клавиатурата! Первазов е НАЙ-ЯКИЯТ ДАСКАЛ КОЙТО ПОЗНАВАМ!!! Днес го видяхме с новата причесчица . Старата по-ме кефеше. СУпер айляк е при него. Само лафове хвърля. Часовете при него са направо приказка. Ако има хора с еднакви имена веднага ще ви започне дави различава по някъв начин. Например на мен ми викаше Деметриус, а на другия Димитър Димитракис . Супер смях е при него. Отделно от това е и от Ботев . На края на годината на 95% ще остави 6-ци. 2-рия срок накрая на целия клас бутна по 3 6-ци ( само той знае отде ) и остави на почти всички 6 , а повечето бяхме твърдо 5. Така че респект към Первазича ))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 OMG!!! Пу! Пу! Пепел ти на клавиатурата! Первазов е НАЙ-ЯКИЯТ ДАСКАЛ КОЙТО ПОЗНАВАМ!!! Днес го видяхме с новата причесчица . Старата по-ме кефеше. СУпер айляк е при него. Само лафове хвърля. Часовете при него са направо приказка. Ако има хора с еднакви имена веднага ще ви започне дави различава по някъв начин. Например на мен ми викаше Деметриус, а на другия Димитър Димитракис . Супер смях е при него. Отделно от това е и от Ботев . На края на годината на 95% ще остави 6-ци. 2-рия срок накрая на целия клас бутна по 3 6-ци ( само той знае отде ) и остави на почти всички 6 , а повечето бяхме твърдо 5. Така че респект към Первазича ))). О добре...Щом е така се извинявам за лошите думи! Ще видим по-нататък как ще е при него! Дано да е както казваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Пич, не говори лошо за сегашните даскали, щото после като ги сменят и ще ги искаш обратно. Знам го от личен опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.