noxious Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 вчера една ми каза че сме щяли да водим зайчетата за ръчичка до стайте , и за тва трябвало да сме в 8:30 там някой да знае нещо по въпроса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 hahah emi na 2ma ot moq klas im pratili na maila suotvetnoto suob6tenie : Съобщение: Тържеството по откриване на учебната година ще се състои на 15 септември от 8:30 часа в двора на училището. Молим за вашето присъствие! Всички дванадесетокласници ще придружат новодошлите зайци по случай приемането им в гимназията. Нека да уважим празника, който е последен за нас, и да дойдем на този ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Тая година зимам моркови!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 ауе вие сте 12 клас ве.. ще си ходите когато си искате, където си искате и ако искате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 O i az go polu4ih toq mail. Moq oba4e glaseshe: "??????? ?? ????????? ???? ???????? 15 ????. ????? ??????????? ?????? 8:30 ??? ? ???????." Ne misleh, 4e edno mnojestwo ot pitanki bi moglo da bade tolkowa wredno za obshtestwoto maina . Kat trqq shte gi pridrujim we. Tehen problem, 4e sigurno nqkoi moje da namiriswat na djibri ot snoshti maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 O i az go polu4ih toq mail. Moq oba4e glaseshe:"??????? ?? ????????? ???? ???????? 15 ????. ????? ??????????? ?????? 8:30 ??? ? ???????." Ne misleh, 4e edno mnojestwo ot pitanki bi moglo da bade tolkowa wredno za obshtestwoto maina . Kat trqq shte gi pridrujim we. Tehen problem, 4e sigurno nqkoi moje da namiriswat na djibri ot snoshti maina . ....горките дяца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Нека нека първото вчепетление е най-важно. Аве шоу да става. Аз ли не мога да си спомня или по принцин не ги целим с моркови. Един пич от строителния ми разказа кво праят с техните зайци Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 по принцип само им давахме моркови.. на по-готините по големи... на яките зайкини най-големи даже по два-три ... не че не се е случвало да бъдат замеряни с 2 чувала зеле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Фани тва морковище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ami ne si padam 4ak tolkowa po morkowite maina . A ina4e 100% li e sigurno Petak 8 i 30 w dwora maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Хора днес разбрах кой клас съм и коя ми е класната!Начи 8"Е" съм и класна ми е Светлана Димитрова.Кво ще кажете за нея?Добра ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Хора днес разбрах кой клас съм и коя ми е класната!Начи 8"Е" съм и класна ми е Светлана Димитрова.Кво ще кажете за нея?Добра ли е?AHAHHAHAHAHAHAHA )))))))) Класната ти ...... е Култова (ше разбереш за какво говоря) Руска Е.. Даже можеш и езика да научиш :Р!!! 10 е съм, утре ше ви видим, зайчета :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 пффф не е живот 4 год в тва даскало и за първи път ще ходя толкова рано на 15-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Руска е култува даскалка. Ако не друго в часовете и е шоу. Пригответе се за мнооооого домашни всеки ден. Аз също съм от "Е" класовете и знам за какво става дума, поне така беше при нас. Постоянно ни даваше нещо да правим от най-различни помагала и тем подобни. Приятно прекарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Приятно прекарване Мерси много! Амммиии на мен не ми се стори да е толкова зор тая година.Ще съм само първа смяна и тва много ме накефи! Дано да няма много домашни както каза Krastnik! Между другото днеска бях най-големия шемет там и даже си обърках класа и вместо в "Е" отидох в "И" после доста късно се усетих...ама карай! :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Между другото днеска бях най-големия шемет там и даже си обърках класа и вместо в "Е" отидох в "И" после доста късно се усетих...ама карай! :D :D направил си правилна грешка аххах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Айдееееееее почна се пак за последен път! Квото е тва е! Да сте живи и здрави и успешна година на сички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Да сте живи и здрави и успешна година на сички! А дано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Хахахахах морковите летяха ли летяха! Аз през цялото време вместо да слушам кво става там се пазих от моркови...пфу! И после с 12 клас за ръчичка айде в стаята! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Честит Ви първи учебен ден!За мен е предпоследен,но тома е без значение.Желая на всички успешна учебна година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Pojelawam wi uspeshna u4ebna godina, na 12 klasnicite da sa razcepat ot kuponi i u4ene i da wlezem kadeto iskame . A Svetlana e kultowa, domashni twa onwa ne pomnq da sam pisal 4estno kazano. Ae 4estito na zaiciti, da sa ni jiwi i zdrawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 zdraveite dneska mi beshe parviq den v eg plovdiv i sam 8d ako ima nqkoi da pishe pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 аз тва момиче дето го водех за ръчичка ще го номинирам за Мис 2011 тва е готино с вкарването и ние сме първите който го прокарваме е сигурно на малките им е тъпо де ама ми беше супер забавно обяснявах си там разни работи , не че мн ме слушаха де ама опитах да си предам опита в 2 мин :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Аре успех на всички!!! Днес не че стоях много ама... впечатленията ми са следните: боза . Няма какво да кажа друго. Както всяка година. Сменили са яките даскали с някви други, абе... боза... Направо ми се реве кат си помисля че в понеделник ще тряя да ставам в 6 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Сменили са яките даскали с някви други, абе... боза... Отиде ни и яката класна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.