Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

вчера една ми каза че сме щяли да водим зайчетата за ръчичка до стайте , и за тва трябвало да сме в 8:30 там :blink: някой да знае нещо по въпроса ?

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

hahah emi na 2ma ot moq klas im pratili na maila suotvetnoto suob6tenie : Съобщение: Тържеството по откриване на учебната година ще се състои на 15 септември от 8:30 часа в двора на училището. Молим за вашето присъствие! Всички дванадесетокласници ще придружат новодошлите зайци по случай приемането им в гимназията. Нека да уважим празника, който е последен за нас, и да дойдем на този ден.

O i az go polu4ih toq mail. Moq oba4e glaseshe:

"??????? ?? ????????? ???? ???????? 15 ????. ????? ??????????? ?????? 8:30 ??? ? ???????."

Ne misleh, 4e edno mnojestwo ot pitanki bi moglo da bade tolkowa wredno za obshtestwoto maina :D .

Kat trqq shte gi pridrujim we. Tehen problem, 4e sigurno nqkoi moje da namiriswat na djibri ot snoshti maina :P .

O i az go polu4ih toq mail. Moq oba4e glaseshe:

"??????? ?? ????????? ???? ???????? 15 ????. ????? ??????????? ?????? 8:30 ??? ? ???????."

Ne misleh, 4e edno mnojestwo ot pitanki bi moglo da bade tolkowa wredno za obshtestwoto maina :D .

Kat trqq shte gi pridrujim we. Tehen problem, 4e sigurno nqkoi moje da namiriswat na djibri ot snoshti maina :P .

....горките дяца... :laughing:

Нека нека първото вчепетление е най-важно. Аве шоу да става. Аз ли не мога да си спомня или по принцин не ги целим с моркови. Един пич от строителния ми разказа кво праят с техните зайци :D

по принцип само им давахме моркови.. на по-готините по големи... на яките зайкини най-големи ;) даже по два-три ... не че не се е случвало да бъдат замеряни с 2 чувала зеле ;)

Хора днес разбрах кой клас съм и коя ми е класната!Начи 8"Е" съм и класна ми е Светлана Димитрова.Кво ще кажете за нея?Добра ли е?

Хора днес разбрах кой клас съм и коя ми е класната!Начи 8"Е" съм и класна ми е Светлана Димитрова.Кво ще кажете за нея?Добра ли е?
AHAHHAHAHAHAHAHA :)))))))))) Класната ти ...... е Култова (ше разбереш за какво говоря) Руска Е.. Даже можеш и езика да научиш :Р!!!:D :) 10 е съм, утре ше ви видим, зайчета :Р

Руска е култува даскалка. Ако не друго в часовете и е шоу. Пригответе се за мнооооого домашни всеки ден. Аз също съм от "Е" класовете и знам за какво става дума, поне така беше при нас. Постоянно ни даваше нещо да правим от най-различни помагала и тем подобни. Приятно прекарване

Приятно прекарване

Мерси много! :laughing:

Амммиии на мен не ми се стори да е толкова зор тая година.Ще съм само първа смяна и тва много ме накефи! :P Дано да няма много домашни както каза Krastnik! :)

Между другото днеска бях най-големия шемет там и даже си обърках класа и вместо в "Е" отидох в "И" после доста късно се усетих...ама карай! :D :D :D :D :D

Между другото днеска бях най-големия шемет там и даже си обърках класа и вместо в "Е" отидох в "И" после доста късно се усетих...ама карай! :D :D :D :D :D

направил си правилна грешка :D аххах ;)

Хахахахах морковите летяха ли летяха! :lol: Аз през цялото време вместо да слушам кво става там се пазих от моркови...пфу! :D

И после с 12 клас за ръчичка айде в стаята! :D

Pojelawam wi uspeshna u4ebna godina, na 12 klasnicite da sa razcepat ot kuponi i u4ene i da wlezem kadeto iskame :D . A Svetlana e kultowa, domashni twa onwa ne pomnq da sam pisal 4estno kazano. Ae 4estito na zaiciti, da sa ni jiwi i zdrawi.

аз тва момиче дето го водех за ръчичка ще го

номинирам за Мис 2011 :P

тва е готино с вкарването

и ние сме първите който го прокарваме :)

е сигурно на малките им е тъпо де ама ми беше супер забавно

обяснявах си там разни работи , не че мн ме слушаха де

ама опитах да си предам опита в 2 мин :D :D :D :D

Аре успех на всички!!! Днес не че стоях много ама... впечатленията ми са следните: боза :D. Няма какво да кажа друго. Както всяка година. Сменили са яките даскали с някви други, абе... боза... :sick Направо ми се реве кат си помисля че в понеделник ще тряя да ставам в 6 :P.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...