Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Kwo staa we teaser-i :) . Na 15 pak li shte sa fiim we maina. Ko napraihte taq wakanciq we. Preakrahte li si dobre, twa onwa... Za nabor 88 i po-konkretno tezi ot tqh, koito waznamerqwat da zawarshat normalno wikam da napraim neshto malko po-interesno ot obiknoweno. Spodelim sam genialnata ideq s Qz0, a sled nqkolko anketi moje da q surna i tuka maina :P . Ai zemete pohwalete kwo stana twa lqto, kakwo sme propusnali :D .

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
Kwo staa we teaser-i :) . Na 15 pak li shte sa fiim we maina. Ko napraihte taq wakanciq we. Preakrahte li si dobre, twa onwa... Za nabor 88 i po-konkretno tezi ot tqh, koito waznamerqwat da zawarshat normalno wikam da napraim neshto malko po-interesno ot obiknoweno. Spodelim sam genialnata ideq s Qz0, a sled nqkolko anketi moje da q surna i tuka maina :P . Ai zemete pohwalete kwo stana twa lqto, kakwo sme propusnali :D .

ем да , то секи иска нещо по различноу

на кви ли не идей се наслушах за завършването , повечето малко глупави

имаме време да измислим де

а вие земете да споделяте по отрано

на трядиционното напиване и не само при реката , са поканени сички желаещи

хи хи :D

то ся мариян като го няма дали ще си е изнесъл пейките ?

че те си бяха негови , той ги слага

някой бил ли е до даскало , да гледа дали има списъци некви ?

инче наистина големите ни бяха готени , ама и малките ('09) си ги бива , не са некви заплеси като горепосочените випуски :P

Все пак сме в една смяна с 07. Няма да ви забравим, за вас или добро или нищо :)

Интересно ми е как ще са новите попълнения, все пак 2 години ще сме в една смяна :Р Трябва да им дадем пример, учили сме се от най-добрите ..

Колкото до Бакалова едва ли ще ви я сменят с нашата. Каменова сподели, че най-вероятно ще се разделим с нея в края на 12 клас;) Срина мечтите ми бате Сашо да ни вземе отново в 11-12 клас(няма такова шоу, каквото е с него, макар че разбрах, че вече здраво натягал зайците и нямало нищо общо с това как се държал с нас, но сигурно щото сме по-готини:Р). От друга страна Каменова също е много печена даскалка, една от малкото не само в нашето училище. Истински учител, човек обичащ професията си!

Не ми се тръгва на даскало :] 6eт

Аве хора да ви питам...Начи като се записвах и ми казаха,че на 14ти тряяло да ида,за да ми кажат кой клас ще съм и ей такива.Ама аз забравих в колко часа беше и ще зема да цъфна там преди или след тва...Та някой знае ли?

Da we Don_Anton e praw. Ima mnogo wreme we. Za kwo da barzame. Ka4eli 12 klas stawame. 4akaite da swarshi u4ebnata godina, da stane awgust 2007 i togaa shte izmislim neshto. I kakwo kato 99% sa prostotii, te prostite ideq prawqt qkite kuponi mai a :blink: .

"венера" ?

ем на мене вчера мадамите от класа ми казаха че сме в Папарака

кеф ти чалга , кеф ти комерс - по малко протестиращи

как къде пак в папарака , ако сичко върви по план ще фанем ретрото :P

а дано де :rolleyes:

едит: вие къде сте били навремето ?

:D ние "НАВРЕМЕТО" бяхме в инфинити... а относно папарака - супер, ама тва че очакваш да е ретро щото 24 май се пада четвъртък ми говори че не смятате да го затваряте ;) ... и усещам че традицията продължава... :punk

а да бе то тоя нз да е предвал на някой от моя випуск , така че няма как да урежда нещо

иначе кво смятаме , нз

то нищо не се знае квот се реши такова

ама да аз и не си мислех да го затваряме :rolleyes: :blink: :D

ем да и аз неска бях до даскало

и пише на 15.09 от 8:30

значи към 9-9:30 трябва да почне квото ще почва

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...