pi4a Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 и аз сам ве4е в отбора кат разбера кои са ми даскали 6а искам мнението ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 и аз сам ве4е в отбора кат разбера кои са ми даскали 6а искам мнението ви Може да разбереш горе-долу какви са в moetodaskalo.com Там гласувано, ала-бала, може и да видиш кви имена те очакват Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 ако може да ми кажете каква е програмата в 8ми клас кви 4асове се изу4ават Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 po 2 4asa biologiq himiq fizika bazik matematika bg/literatura/ fizi4esko muzika "risuvane" i ezika ti pove4ko 4asove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Тая година ви изпращамееее ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Тая година ви изпращамееее ... чакай бе, не бързай толкова, кога изпратихте едните, вече засилихте и следващите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 iskam da pitam zna4i 2006 godina mi e parvata v angl gim nqkoi drug za parvi pat da e tam da se zapoznaem Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 the_man groover i nefarious za su6to 8mi klas v na6te u6te taq godina zapoznai se s tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 iskam da pitam zna4i 2006 godina mi e parvata v angl gim nqkoi drug za parvi pat da e tam da se zapoznaem Аз съм за първа година в 10-ти клас тва брои ли се . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 ми горе долу трябва да се брой се пак с тия дето сега идат ще сте 2 години заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Остават около 20 дена до даскало. Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 а не ле последната ни лятна ваканция в ег-то свършва надявам се за всички да е било размавачка тая година се скъсах да изпращам заминаващи в чужбина от '06 випуска догодина един друг ще се изпращаме Първата ни година без Мариан :S най мн на бала да го видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Той живее в моя квартал Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Koi sega e `nomer` 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 тъжно! заминаваме си. дано ни изпратят подобаващо. забелязвам една тенденция. випуск '05 бяха пичове, а випуск '06 доста зле, а за нас '07 няма какво да говрим... следващият май пак ще е супер зле. дано не ни забрави никой в това даскало от лелките през кръстев до вальо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 не бързай толкова ве имаш цяла година още иначе цикъла при випуските правилно си го забелязал ама да знаеш ще ви забравят, ако няма с кво лошо да ви запомнят де а някой случайно да знае дали сулева ще се пенсионира?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 а за нас кво няма да се говори ? не те разбрах в положителен или не го каза иначе ние сме си готени , поне сме по готени от '06 и '08 взети заедно инче наистина големите ни бяха готени , ама и малките ('09) си ги бива , не са некви заплеси като горепосочените випуски абе в нащо даскало нечетен випуск да си (иии.. немска паралелка ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 има и едно изключение от правилото на нечетните випуски -випуск '00 - тях със сигурност още ги помнят... те написаха незабравима страница от историята на тва даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 ще ни запомнят. най-слабият успех е при нас ура! хаха. работата с тенденцията е следната. имаш от кого да се учиш. да се надяваме че сегашните новият 10 клаас ще ни наследи достойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 да се надяваме че сегашните новият 10 клаас ще ни наследи достойно Yes, Master. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Относно випуските със сигурност 2000-я ще го помнат. На техния бал и директора отказа да иде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 абе тва с випуските мно насериозно го взимате Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Относно випуските със сигурност 2000-я ще го помнат. На техния бал и директора отказа да иде. Защо? Какво са направили? Я разкажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Някой знае ли дали ся в 10-ти кл. ще ни остане Бакалова по БГ или ще се разменят с оная другата , че някви такива плашещи слухове дочувам groover Карик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Защо? Какво са направили? Я разкажете. много неща... дълги истории... най-емблематичното им деяние мисля че е "изчезването" на дневниците.... Някой знае ли дали ся в 10-ти кл. ще ни остане Бакалова по БГ или ще се разменят с оная другата , че някви такива плашещи слухове дочувам ако до сега ви е била тя, ще ви продължи до края... поне такава е практиката... а колко трябва да се плашите и дали не трябва по-скоро да се плашите ако ви я оставят е друг въпрос ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.