Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

страхотно си е даскалото

управата е малко счупена , ама се презмогва

толкова готини хора обаче едва ли ще срещнете в друго даскало на куп

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

em spored men fizika pi4a e super to4en malko me drazni kato e maximalist no moga da kaja 4e toi edinstven me motivira da u4a zaradi samiq u4itel i nakraq znaeh si4ko kefe6e me makar4e 99% go mrazat ama i az bih ako imah 2/3 i ne mi se u4e6e

емии Танчев мене мн ме радва само при него нямам оценка различна от 6 :)

а не съм отварял учебник , даже незнам къде ми е

иначе тоя по физика как ме нервише по някога някви уникални изцепки

друго си беше старата при нея имах само 6 :P

тоя ме накефи само че игреаше с нас хек , че не ме набута когато можеше и че ми остави 5 без изпитване

Бат' Стойко,Вангела и Владо Атанасов са си в Dream team-a на даскалото за най-печени учители.Особено Вангелов няма равен,така да ми прави густо всеки път като го видя някаде,просто тоя човек не може да не каже нещо да ти напълни душата.А около бала го виждах по=често отколкото повечето си съученици :punk Тези които още не са учили при него може само да се надяват да имат тази чест.A г-н Танчев е най-големия пич,който е преподавал някога в това училище.Географията 11 клас бяха най-хубавите 40 минути от седмицата :)

Бат' Стойко,Вангела и Владо Атанасов са си в Dream team-a на даскалото за най-печени учители.Особено Вангелов няма равен,така да ми прави густо всеки път като го видя някаде,просто тоя човек не може да не каже нещо да ти напълни душата.А около бала го виждах по=често отколкото повечето си съученици :punk Тези които още не са учили при него може само да се надяват да имат тази чест.A г-н Танчев е най-големия пич,който е преподавал някога в това училище.Географията 11 клас бяха най-хубавите 40 минути от седмицата :)

а стигааа ве! вангела е едно голямо миризливо лайно. било чест да учиш при него.. бахти честта. иначе е адски много айляк при него ама е бахти педераса...

Има случаи,при които Вангела доста се прави,но като цяло е готин пич :)

ахах румбата готин,... ахаах и кви са ви критериите ве? 4е не ви пи6е отсъствия като бягате и накрая ви лепи 6естиците? за тва да мноо е готин, във всяко друго отношение е пълен тъпак.

ахах румбата готин,... ахаах и кви са ви критериите ве? 4е не ви пи6е отсъствия като бягате и накрая ви лепи 6естиците? за тва да мноо е готин, във всяко друго отношение е пълен тъпак.

Еми то и тва не е малко,честно казано пък и когато си в час пуска лафове,и часовете се търпят.А честно казано ако разчитам на обучението в ЕГ-то по математика да си изкарам изпитите,то тогава много лошо за мен.Естествено аз говоря от позицията че Вангелов ми водеше ЗИП Математика последната година,при което присъствието не просто не беше наложително!А и в няколкото случая,в които съм бил в час,той си преподава каквото е по план,просто оставя учениците сами да решават дали им трябва.Така че за всички които се чудят кви зипове да запишат догодина-математиката е правилният избор :punk

вангела мазен чичка майна. направо да му купим 1 такси да го кара - шибан бакшиш.

какво пак да обсъждаме колко е яко даскалото - яко е, остана ми само 1 година. малко ебано, не мислите ли?

Абе хора да ви питам...

Тия вратовръзки постоянно ли се носят и как по дяволите се връзват... :D От половин час се мъча и единствения резултат, който постигам е да си направя едно хубаво бесило,което хич не прилича на вратовръзка... :D :D

Абе хора да ви питам...

Тия вратовръзки постоянно ли се носят и как по дяволите се връзват... :D От половин час се мъча и единствения резултат, който постигам е да си направя едно хубаво бесило,което хич не прилича на вратовръзка... :D :D

Ооооо... Ма ти си при нас :). Бог да ти е на помощ :laughing: :lol: :laughing: !!! Еми вратовръзката НАЙ-МНОГО на 15-ти септември да ти трябва, иначе не.

Лигавниците в НИКАКЪВ случай не се слагат при НИКАКВИ обстоятелства ;) Основната им цел е да НЕ се носят. А за възела помоли майка си да ти го върже ;) Ако я няма на близо виш тва. И добре дошъл 'на село' :D

Ххахаха, аз моя лигавник го сложих само на 15 септември в 8 клас и то защото майка ми се опита да ме обеси с него - как така няма да го нося, пък тя си дала парите. :lol: :lol:

Ох олекна ми...

Добре,че не тряя да се носят...

Оооо... повярвай ми... ще ти олекне чак на 23 май 2011 :devil .

Хахахахахахах...

Ееее наистина ли е толкова зле или си правите майтап само? :)

То винаги така се казва... Истината, разбира се, е, че точно след съответната дата вече няма да ти е никак леко. Даскалото е така направено, че да те ебава, но ако не му се връзваш, е голям купон.

вангела мазен чичка майна. направо да му купим 1 такси да го кара - шибан бакшиш.

:punk :lol: :lol: :lol: :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...