Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

А Васе едно време май с твоя Жим искаше да са накваси :laughing:

Да бе мама и стара!

Марто валерияна да! Ама с кво мислиш че го пие ;) И някрая на 12 клас кат и виках да я вода да пиинем за доброто старо време наиш как са ухили блажено. Та тва им казвам, да я фанат като е ударила нещо таман и ще им напляска 6тиците...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Грозданка е пич бе! И виски става и успокоителни (то не че може повече от това да се успокои...), стига да я целнеш в подходящ момент. Ама то пък, като се замисля, целнеш ли я, може и без подкуп... Аз лично минавах поради наличието на коса, поради което бях единият от тримата, които ни разпознаваше от класа и после като дойде време за оценки...срамота е да преебеш един от тримата, които познаваш... Пък и си ме обичаше - като ме срещнеше по коридорите запяваше "Велик е нашият войник". Абе, Грозданка си е Грозданка...лощо за нея да не съм чул.

Аз със 4 петици всичко друго 6 :). Къв съм умен бе :P . По зиповете оценката е като от съответния предмет.

фани тия проверки :laughing:

ако и нашия клас проверят аде на изпитче :P

тъкмо за 11 години не съм бил на такъв изпит

иначе айляк 1 4ка 3 6ци и другото 5ци :D

Не е лошо само в Английската, лошо е навсякъде. А според мен в нашето мило училище не е по-зле от другаде. Има си и добри и лоши страни както всичко, а и всичко си зависи от самия теб, дали ще учиш или не. Аз съм на принципа шоу да става и в повечето случаи си ми е весело, като изключим моментите когато си е супер натоварено.

abe stiga gluposti super zle e da samo imeto mu e dobre samo za tfa si zaslujava da vlezne6 i razbirase nqkoi predmeti koito opredeleno ako ti trqbvat 6te nau4i6 pove4e ot kolkoto v drugite mesta no za men taq godina ot 11 predmeta samo 2 u4itelq bqha normalni i zaslujavat uvajenieto mi i te bqha muje nqq komentiram poe4e na nikoi ne preporu4vam da vlezne tam ... makar4e predi 5 godini ako i na men mi bqha kazali taka i az nqma6e da vqrvam :)

Абе хора.Кажете как е в тая английска бе.Наистина ли учите добре английски или со да мине номера,че аз още са чуда межу Английската и Математическата :)

Абе хора.Кажете как е в тая английска бе.Наистина ли учите добре английски или со да мине номера,че аз още са чуда межу Английската и Математическата :)

Абе няма кво да се чудиш изобщо :) Мани го МГ-то ;) Идвай в ЕГ! А за енглиша, ми кво да ти кажа, учиш не учиш - накрая го научаваш ;) А, само да не си психически лабилен ;) иска се мноо стабилна психика за английската - да не ти пука за нищо, щото иначе ако много се юркаш ще изперкаш. :wacko: Абе то така и така сички изпляскваме там, ма е по-хуу да си си изпляскал предварително. Така по малко ще ти личи :rolleyes:

Не, сериозно, в английската никак не е лесно, има моменти, когато ти е адски гадно, но не е чак толкова страшно. За ученето - да - учи се, ако искаш да научиш нещо, като изключим математиката де, тва е мястото; там и да учиш и да не учиш все ще научиш :) И има голяма вероятност да срещнеш много яки хора там, не че няма пълни малоумници и разни вманиачени зубрачки, има ги доста :) Абе ще прекараш много яки 5 години, изпълнени с дота емоции, и накрая със сигурност ще ревеш че завършваш :D

:D Ами и аз мисля да пробвам как е тука при вас, а ако не стане...здраве да е! :P

iha brao mauler dobro zaklu4enie haresa mi :) makar da nablegna na rozovite strani ako naistina ne ti puka mnogo mnogo naistina e dobre no ima nqkoi koito se poburkvat leko ako ne mnogo :)

шшшшт! тва е маркетингова стратегия бе. ;) люба ми плаща 2 евро на час да зарибявам нови кадри. ахаххах :)

шшшшт! тва е маркетингова стратегия бе. ;) люба ми плаща 2 евро на час да зарибявам нови кадри. ахаххах :)

:laughing: .Абе ша са изтропан в инглиша няа кфо да му мисла :D .Английската с английски.Аз да са изфукам иам висок бал и отивам където искам ама започвам да се насочвам към английската :bgrin: :punk

Абе в нашето училище поне е истина, че друго ако не научиш поне англииски ще научиш. А до другите предмети трябва да имаш късмет да хванеш добри учители. И аз се присъединяввам към другите по-горе, че е важно д ане ти пука много много. След като почнах да уча в това училище станах някакъв пълен непокис, взе да не ми пука от нищо. А относно кое училище е по-добро ще ви кажа че е нащо поради причината, че учат най-добрите ученици. И в МГ-то са така ама там концентрацията на зубари е по-голяма и свестните са по-малко. (без да обиждам мг-то :) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...