mauler Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 А Васе едно време май с твоя Жим искаше да са накваси Да бе мама и стара! Марто валерияна да! Ама с кво мислиш че го пие И някрая на 12 клас кат и виках да я вода да пиинем за доброто старо време наиш как са ухили блажено. Та тва им казвам, да я фанат като е ударила нещо таман и ще им напляска 6тиците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Грозданка е пич бе! И виски става и успокоителни (то не че може повече от това да се успокои...), стига да я целнеш в подходящ момент. Ама то пък, като се замисля, целнеш ли я, може и без подкуп... Аз лично минавах поради наличието на коса, поради което бях единият от тримата, които ни разпознаваше от класа и после като дойде време за оценки...срамота е да преебеш един от тримата, които познаваш... Пък и си ме обичаше - като ме срещнеше по коридорите запяваше "Велик е нашият войник". Абе, Грозданка си е Грозданка...лощо за нея да не съм чул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Хе-хе - ами как да й я бутна бутилката уиски в даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 deba tupata angliiska i taq godina mina oba4e nai-mnogo nervi minaha taq godina naistina ve4e razbrah 4e na nikoi ne bih preporu4al da vlezne tam verno 4e e renomirano i bla bla no 99% ot u4itelite sa tupaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Завършвам 9-ти клас с 5 шестици и 4 4-ки /другото петици/Супер машина съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Завършвам 9-ти клас с 5 шестици и 4 4-ки /другото петици/Супер машина съм. Аз пък с осем 6-ци, шест 5-ци и една 4-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 po kfo imate 15 ocenki we... ima6eli zipove v 9 klas ?? mda dosetih se ot tam idvat to i nie imame ama plus muzika i risuvane ste vie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Аз със 4 петици всичко друго 6 . Къв съм умен бе . По зиповете оценката е като от съответния предмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 фани тия проверки ако и нашия клас проверят аде на изпитче тъкмо за 11 години не съм бил на такъв изпит иначе айляк 1 4ка 3 6ци и другото 5ци Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Уф, кво повдигате темата за Парашкевица. Имал съм 4 за срок, въпреки певческите си дарби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Айде свършииииииииииииииииииииииииииииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Честито на завършилите, на останалите - опитайте отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 бре хора,толкова ли е лошо в английската??? :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Не е лошо само в Английската, лошо е навсякъде. А според мен в нашето мило училище не е по-зле от другаде. Има си и добри и лоши страни както всичко, а и всичко си зависи от самия теб, дали ще учиш или не. Аз съм на принципа шоу да става и в повечето случаи си ми е весело, като изключим моментите когато си е супер натоварено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 abe stiga gluposti super zle e da samo imeto mu e dobre samo za tfa si zaslujava da vlezne6 i razbirase nqkoi predmeti koito opredeleno ako ti trqbvat 6te nau4i6 pove4e ot kolkoto v drugite mesta no za men taq godina ot 11 predmeta samo 2 u4itelq bqha normalni i zaslujavat uvajenieto mi i te bqha muje nqq komentiram poe4e na nikoi ne preporu4vam da vlezne tam ... makar4e predi 5 godini ako i na men mi bqha kazali taka i az nqma6e da vqrvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 don_antone,кои са тези двама учители? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Суууупееер яка е английската ве ееейй не лъжете момичето няма такова яко другада.. Рай под небето е тва ве :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Абе хора.Кажете как е в тая английска бе.Наистина ли учите добре английски или со да мине номера,че аз още са чуда межу Английската и Математическата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Абе хора.Кажете как е в тая английска бе.Наистина ли учите добре английски или со да мине номера,че аз още са чуда межу Английската и Математическата Абе няма кво да се чудиш изобщо Мани го МГ-то Идвай в ЕГ! А за енглиша, ми кво да ти кажа, учиш не учиш - накрая го научаваш А, само да не си психически лабилен иска се мноо стабилна психика за английската - да не ти пука за нищо, щото иначе ако много се юркаш ще изперкаш. Абе то така и така сички изпляскваме там, ма е по-хуу да си си изпляскал предварително. Така по малко ще ти личи Не, сериозно, в английската никак не е лесно, има моменти, когато ти е адски гадно, но не е чак толкова страшно. За ученето - да - учи се, ако искаш да научиш нещо, като изключим математиката де, тва е мястото; там и да учиш и да не учиш все ще научиш И има голяма вероятност да срещнеш много яки хора там, не че няма пълни малоумници и разни вманиачени зубрачки, има ги доста Абе ще прекараш много яки 5 години, изпълнени с дота емоции, и накрая със сигурност ще ревеш че завършваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 iha brao mauler dobro zaklu4enie haresa mi makar da nablegna na rozovite strani ako naistina ne ti puka mnogo mnogo naistina e dobre no ima nqkoi koito se poburkvat leko ako ne mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Ами и аз мисля да пробвам как е тука при вас, а ако не стане...здраве да е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 iha brao mauler dobro zaklu4enie haresa mi makar da nablegna na rozovite strani ako naistina ne ti puka mnogo mnogo naistina e dobre no ima nqkoi koito se poburkvat leko ako ne mnogo шшшшт! тва е маркетингова стратегия бе. люба ми плаща 2 евро на час да зарибявам нови кадри. ахаххах Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 шшшшт! тва е маркетингова стратегия бе. люба ми плаща 2 евро на час да зарибявам нови кадри. ахаххах .Абе ша са изтропан в инглиша няа кфо да му мисла .Английската с английски.Аз да са изфукам иам висок бал и отивам където искам ама започвам да се насочвам към английската Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 don_antone,кои са тези двама учители? И аз се чудя, антон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Абе в нашето училище поне е истина, че друго ако не научиш поне англииски ще научиш. А до другите предмети трябва да имаш късмет да хванеш добри учители. И аз се присъединяввам към другите по-горе, че е важно д ане ти пука много много. След като почнах да уча в това училище станах някакъв пълен непокис, взе да не ми пука от нищо. А относно кое училище е по-добро ще ви кажа че е нащо поради причината, че учат най-добрите ученици. И в МГ-то са така ама там концентрацията на зубари е по-голяма и свестните са по-малко. (без да обиждам мг-то ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.