don_anton Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 gruvure precaka 6tafetata na na6iq klas maina kak moja ve4e te mrazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 пяха "Клетва" или по-точно звучеше от уредбите, а те пригласяха Звучеше? Човек, "Клетва"-та им прескачаше записа постоянно. Направо те да си я бяха изпели, не им трябва музика. Но както винаги озвучаването е на ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 gruvure precaka 6tafetata na na6iq klas maina kak moja ve4e te mrazim Ти не са прави, носеше гащи и пак не бяга. Едно смотано кардио да беше направил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 чувствайте се преебани. днес видех боряна и тя видя мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Темата се занемари тотално - кажете как свършвате годината.При мен другата седмица ще е голям зор-дано да оцелея Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Темата се занемари тотално - кажете как свършвате годината.При мен другата седмица ще е голям зор-дано да оцелея Опитвам се да докарам малко над 5.50 успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Мен дугата седмица във вторник ще ме изпитват последователно по математика, биология, химия и физика в един ден. Много ще ми е весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 2-рата група по информационни правихме контролна при Елка /госпожата на 1-вата група/ , за която ест никой не знаеше, при което всички пишем отгоре на листа Стоян Ангелов №24 /от 13 души група 2-3 ги нямаше , тоест около 10 човека/...после класни , елки и прочие.Поне беше шоу.Отива при едно момиче Елка и го пита: "И ти ли се казваш Стоян?" Въпросният Стоян пък преди това получи "най-дългата" рецензия , която някога съм виждал на класна по Литература : "Липсва текст" Който е неска или утре на изпит за ДСД - УСПЕХ За жалост на 26-ти ще трябва да ме изпитват по История , защото понеделник и петък не учим Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 вече приключи ученето изпитаха ме по квото трябваше и сега дамо карти се пуцат айляк time Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Успеха не ми пука, айляк core Bye bye ****in' school! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Grey_Fox Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Abe az da si kaja - prodavam 2 bileta za koncerta na depeche mode ako ima meraklii da pishat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Abe az da si kaja - prodavam 2 bileta za koncerta na depeche mode ako ima meraklii da pishat. Абе пиле нема ли си цел раздел дето се продават разни нещица?? Или си ограничил таргет-групата само до представителите на ЕГ Пловдив? Ако е така ми се чини че по-голем успех би имал на Марян в голямото Иначе за билетчетата колко смяташ да таксуваш? Пиши едно ЛС с предложението си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 С какво се подкупва Елка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 С какво се подкупва Елка? Винаги съм се възхищавал ужасно много на оптимизма Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 elka e luda mnoo se obi4ame s neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Айде де факто даскалото свърши вече-оценките трябва до вторник да са нанесени,ще се ходи с една тетрадка под ръка и ще се спи в горещините на втората смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 ще се ходи с една тетрадка под ръка Че вие и тетрадки ли имате?? Брей тва младото поколение много сериозни са станли бе... Връщам си назад всичко що де съм изказал по отношение на младите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Тетрадки аз не нося от тая седмица още. ДАже последните дни и листче и химикал ми дават в даскало. Просто няма смисъл или няма смисъл да пиша или ме изпитват и пак си пиша на листче. Не виждам изобщо никакъв смисъл да се ходи другата седмица на училище особено ние където сме втора смяна. Това е някакъв ужас бе. То не може да се диша, какво да говорим за мисленето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 da we vremeto e nekvo ujas prosto dobre 4e sum 1va smqna ama to pak ne moe se trae ne znam na vas kvo vi e 4ak kato si predstavq kva jega e pri nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 о ние сме гъзари хем сме 1ва смяна хем наоколо е бъкано с хора : руска , зайци , 9ти сега 10 си карат най пустия месец от цялото учение Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Само по история не знам колко ще имам.Дано Стойчева не ме прецака,както очаквам да се случи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Само по история не знам колко ще имам.Дано Стойчева не ме прецака,както очаквам да се случи Оооо... загубена кауза... И аз съм при Стойчева. Първия срок имах 5 5 6 и нне ми даде да се боря за 6 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Абе на алкохолицата 1 бутилка виски и сте готови Мисла че си падаше по джим биим ама мое да я подпитате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 По успокоителни си пада, Вacе,нали знаеш,че се надруса с валериан в един час по история и спа 40 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Хавата е да я хванете Стойчева като е залюхана(то постоянно е така де),ама винаги може и повече Аз още си спомням едно време май 10 клас бях и тя ми писа 5 за срока при следното в наличност - 2,4,4,5...даже и аз не разбрах как стана т'ва... Абе на алкохолицата 1 бутилка виски и сте готови Мисла че си падаше по джим биим ама мое да я подпитате... А Васе едно време май с твоя Жим искаше да са накваси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.