BlaZe^ Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Мисля че целият випуск сме в Ескада,по принцип казаха че ще може да се влиза,но щяло да има някви карти и с тях,който искал можело да вкара някой,и на мен не ми е много ясно,но принципно няма да се затваря заведението за външни лица.В Новотела ще сме с ъс Строителния! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 предусещам че в тая ескада ще стане бахти ... ма то ще си проличи де вие си знаете... май по традиция повтаряте същата грешка на всеки випуск ама то важното е да си направите шоуто пък другото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 във вторник ще участвам в щафетата и ме викат в 9. така че шоуто ще започне някъде 9:30 - 10. а петък официално не учим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 във вторник ще участвам в щафетата и ме викат в 9. така че шоуто ще започне някъде 9:30 - 10. а петък официално не учим. Майкоо във вторник ли е щафетата?Ужас...Мислех ,че е в петък.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Шанс. как не ми се тича не е истина... а съм освободен по физическо... но като съм толкова добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 ахах вие луди ли сте да тичате по тея щафети ве. взимайте пример от нас ве. ние бяхме май единствения клас в историята на даскалото който нито веднъж за 4 години не финишира на щафетата, като стартирахме веднъж май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Ние пък на тая щафета мажем. Миналата година един от наште падна и бяхме изостанали супер много и пак бихме в нашата група. Само един клас от другата ни би с една секунда и тва беше. тая година и господина вика, че ако всичко е нормално и никой не падне сме нямали конкуренция. А защо да не бягаме бе. Победата си е сладка винаги на каквото и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 е голяма работа. аз бягам на пост зад даскало няма да бягам пред всички весело е Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Утре ще се проведе футболен турнир между випуските в памет на Георги Генин, загинал в автомобилна катастрофа.Някой ще играе ли(освен мен)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 нашия клас не помня да не е печелил щафета от както сме в даскало не че аз имма някъф принос Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 и кво ще ритате топка в памет на човек който не помните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 А утре някой от нас ще стават на 18 . Genius? Мда... Вальо В понеделник го усещам с торбата с шоколадите и как ше ги раздава като солети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 А утре някой от нас ще стават на 18 . Genius? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 и кво ще ритате топка в памет на човек който не помните... Пич,той е бил футболист и така ще почетем паметта му чрез любимия му спорт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 И аз днеска ще ходя да играя. Като знам кои ще играем би трябвало да бием всички, но футбола за това е интересна игра защото нищо не се знае до последно. Много добре е, че има такъв турнир. А относно щафетата и аз бягам пост зад училището нарочно избран от мен за да ми е по-спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 и кво ще ритате топка в памет на човек който не помните... ми в същност го помним ! ти мн ги разбираш нещо кой кво помни и кво не едит: пък и сестра му (която е от нащо даскало) ще присъства заедно с баща му май и от фен клуба на ботев може да идват Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 нещо намалено утре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 йок хах спечели ли сме нашия клас купата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 йок хах спечели ли сме нашия клас купата Супер незаслужено. Ние 11 клас ги бихме, а те на края станаха първи. Да не говорим, че никой от нас не игра на ниво. Безобразно слаби бяхме всичките. Все пак честито. Стана хубав турнир. Добре е че се провежда нещо такова в иначе млако скучното ни училище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Защо ни губят времето за един тъп ден само те си знаят... а иначе изпращането от колко часа ще е и евентуално до колко, щото на нас май никой не ни каза... или ако е казал аз не съм слушал . Оооо бтв... Пост 900 . Много приятна изненада . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 ihaaa brao mita4ec ina4e to nikoi ne gleda tam li si ili ne ta ako iska6 moje da ne hodi6 ili puk za malko da se vqsne6 az toq vipusk po4ti nikoi ne poznavam ta moje i da ne stoq mnogo ina4e predpolagam 6te e veselo Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 аз не бях. надявам се класната да няма претенции. успехи на випуск 2006. познавам малко хора от там. помня 12 Е. когато бяхме зайци идваха при нас. хубавки хора са. живот и здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Яко си беше изпращането днес - балони с хелий, шампанско, сълзи...имаше всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Яко си беше изпращането днес - балони с хелий, шампанско, сълзи...имаше всичко ...а пяха ли "приятели"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 ...а пяха ли "приятели"? пяха "Клетва" или по-точно звучеше от уредбите, а те пригласяха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.