Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
А иначе скеча с тамбурата беше добър :laughing: :lol: :laughing: .

ха тях ги забравих :) :lol: :D :laughing:

ама не ги гледах , че бях зад кулисите и там нямаше как :( само на репетици знам как беше

Догодина съм 10-ти клас и 100% участвам

е то нищо не ти пречеше да участваш и в миналите 2

догодина динчева каза че няма да участваме , ама като за последно пак ще напрравиме няква простотия :P

Момчето , което изпя Under the Bridge и май Бягство , беше №1!

Лошото беше , че мн цигании имаше....Догодина съм 10-ти клас и 100% участвам...

Че ние начи сме от един випуск... Я кажи кой клас си? Може да те познавам...

И ние щяхме да участваме с един пич тая година да фърляме скечове, лафове ала-бала... малко кат актьорите на Слави го бяхме замислили ама не стана ( отделно от това ни мързеше :P ).

ми ся съм 9-ти "А"

и явно слушаш фейтлес. за което си поздравен от мен. вчера игра ли мач в английската?

a nqkoi da ima snimki ot denq osven teq v saita na eg irc kanala ?

от моя клас един пич снима с камера ,ама нз дали е фанал сичко

иначе за оная групичка от 11 класс дет говореха на немски :bgrin: са от моя класс :bgrin: :rolleyes: :bgrin: ама няя как караколева го дерижираше

мен ми напраи впечетление как като се чу първата дума на немски и публиката освирка мойте хора ама не беше изненада ако ме разбирате се пак дойч сакс ;)

и от б клас един снима

от моя клас също един снима ама се с камери и още не съм се докопал до дискове

едит : имам смао 2-3 който ги няма на сайта

Drugata godina wikam kato za posledno i nie da zemem u4astie w denq miana. Ma tozi pat da go napraim kakto nie si znaem, twa ne zna4i polowinat da otsastwat maina :P . Taka i taka sa mahame pone da si napraim welikata prostiq maina.

хахаха мн ясно

и аз тия дни се опитвам да измисля как да се докопам до микрофон извън няква пиеска :P

Mislq, 4e nai-zabawno shte e da se presazdade razgowor mejdu sau4enici po wreme na 4as maina, ma bez uu4astie na u4itelq. Samo kwi temi sme obsajdali kato sa seta i sa spukwam ot smqh miana :) .

Mislq, 4e nai-zabawno shte e da se presazdade razgowor mejdu sau4enici po wreme na 4as maina, ma bez uu4astie na u4itelq. Samo kwi temi sme obsajdali kato sa seta i sa spukwam ot smqh miana :) .

Наистина, реалити е най-яко! :punk

• 2 weeks later...
Само втората :blink: ?

Да :( . Пак намазаха мръсните :censored2: :laughing: :lol: :laughing: . И във вторник няма да учим 100% сигурно!

е ние бтв. повече сме намазвали

айди и те малко :P

на 2ри родителска тогава сме 2ра така че ще са намалени

е ние бтв. повече сме намазвали

айди и те малко :P

на 2ри родителска тогава сме 2ра така че ще са намалени

Au za teq roditelski seki pat si kazwam, 4e pone sedmica predi tqh shte se krotna, shte si mal4a w 4as, shte se darja prili4no i sa polu4awa taka, 4e to4no w denq na roditelskata ili teglq nqkwa mazna psuwnq pred nqkoi daskal ili plqmpam kato idiot w 4as. Obshto zeto opasna hawa :) .

И във вторник няма да учим 100% сигурно!

:blink: Нончева значи се е смахнала. Казала на нашата по немски, че е официално учебен ден.

:bgrin: :blink: :unsure: Нещо не й помня името, ГРУУВЪР/ТОНИ, помагайте бе!

груувър ли ще ми казваш вече? :)

иначе немски - докузова, силвия.

а според теб коя от двете се е смахнала? нончева или силвето? според мен е втората, защот все пак съм влюбен в първата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...