sasho_1989 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Споко, нищо няма да ни взимат . А можем ли още тая събота да отучваме . Съмнявам се, но в нашето даскало всичко е възможно - убедил съм се в това за 3 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Според мен затова ни дадоха грипната ( или поне я удължиха заради тва ), щот Априлската ни е ПРЕСТЪПНО малка . Все пак 5 учебни дни е само . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Съмнявам се, но в нашето даскало всичко е възможно - убедил съм се в това за 3 години Имаш още две да се доубедиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 nqkoi da znae dali utre 6te otu4vame 6toto ne mi se vqrva ama vse pak ako nqkoi znae ne6to da kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 nqkoi da znae dali utre 6te otu4vame 6toto ne mi se vqrva ama vse pak ako nqkoi znae ne6to da kaje стоева каза,че няма да отучваме утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 awe ni6to nqma da ni vzemat zna4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 are we kvo stana nanqma li ni6to interesno v na6to daskalo basi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 абсолютно нищо интересно но тепърва предстой деня на таланта и нашия клас ще участва и пак ще сме най зле от всички бтв. от нашия клас супер мн участие ... водещата е наша , един ще пее , едни ще танчуват (изненда сяка година го правят) , и отделно целия клас пиеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 абсолютно нищо интересно но тепърва предстой деня на таланта и нашия клас ще участва и пак ще сме най зле от всички бтв. от нашия клас супер мн участие ... водещата е наша , един ще пее , едни ще танчуват (изненда сяка година го правят) , и отделно целия клас пиеска какъв артистичен клас. в нашия май никой не се навива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 То пък обикновено денят на нещастника е такава дивотия, че колкото по-малко участваш, толкова повече талант имаш... Казвам ви го като участник...даже можеше и тоя път да се весне старото копеле, но отклоних предложението...май нещо се уплаших или просто съм мързелив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Ден на таланта???Защо ние нямаме такива дивотии... За сметка на това пък всяка година учениците от нашто даскало правят коледно шоу в ДНА ... сценки,скечове,няколко човека пеят-кой може,кой не чак толкова... в 9ти клас играх в една сценка-бях котка(без котешки костюм,за щастие!!) и трябваше да съблазнявам един котарак,за да му гепя салама...глад...поради липса на момчета в даскалото котарака го играеше момиче...това беше най-свястната част от цялото шоу Вашият ден на таланта значи е нещо подобно?..само че без билети за вход,предполагам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Денят на таланта е последният ден преди априлската ваканция и най-хубавото му е, че тогава не се учи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Awe denq na talanta taq godina dali shte bade po-tap ot minalo godishniq ili po-dobar. Wikam da praim oblozi maina. 1. Po-tap koeficent -2, X-Rawno tap koeficent-1,5 , 2.- Po-malko tap koeficent - 0 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 хахахаха да btw. pomnite li predi 2 godina pak na6iq klas kwo bqhme naprawili не знам как се навиха пак да не дадат участие олее как се бях наплашил че няма да има априлска ... фиу сега ще може да се направят сичките якички екскурзии и хижички дето не станаха през 1вия срок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Emi edin den ostana i utre sa zabawlqwame qko . Moje sa widim predi twa w blizkite kra4meta hahahahhahahah, q Voivodite, q Haidutite, pa moje i Meronata Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 ако и часовете са намалени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Kwi 4asowe we 4owek, twa za neska li trqq staa duma. Malko ma samnqwa ma sled 3 4asa sa razbere maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 емии не бяха намалени ... макар че аз и на даскало не бях то и ония с пиеската и те не учиха само "репетиции" при Мариян правиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Кажете какво по-така стана на Деня, че част го изпуснах поради желанието на стомаха ми да нагъне няколко дюнера Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 ne be6e lo6 denq na talanta evala im praa na nemcite 6ou mi napraiha a za tupite angliiski paralelki 4ak me e sram 4e sum ot tqh ne6to ne mi haresa predstavqneto im ina4e ob6to vzeto super si za angliiskite paralelki v kruga na 6egata de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Den na netalantliwite, ili pone za powe4eto predstawili se. Razbira se imashe i kakwo da se widi qko miana, nakolko scenki, nqkolko drugi hawi. Tarpenieto na nqkoi se oprawda. A ina4e moje da se kaje, 4e sqka godina warwi na wse po-nezabawno maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 хареса ли ви наща сценка ? (2рата с кръстев) в последния момент и аз трябваше да ходя да се правя на ученик а участието на Станио (авеню- бягство и RHCP-under the bridge) изкърти мивки никата направи с 1 танц в повече , ама не беше толкова скучно като други години елито си беше супер водеща .. наща гордост :smile: до тук с нашия клас (тях най мн ги гледах ) ж клас (11) май имаха яка пиеска ама не се чуваше нищо , мислих си че пешо като излезе мн ще псува директора , но нямаше такова нещо имаше някви танцуващи , дето беха мн зле , едни в бяло ... малии мн мн зле никъф синхрон "сън в лятна нощ " и " магбет " трябваше да са по кратки според мене а мн странно защо д клас (11)говореха на немски , не че ги гледах де тогава бях да поздравявам станио , ама наистина странно , те винаги правят някви на немски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Седях точно 1 1/2 часа. Супер тъпо. Английските паалелки бяха пълна боза ( а бозите ние не ги гледаме, а ги пием ). Те не са виновни щото 1-во нес е чуваше и 2-ро не можеш Макбет да го изиграеш за 5 минути майна. Най-хубавото беше когато вече в 11.45 се бях натъпкал кат свиня и доволно с епоклащах към нас , където направих един много успешен опит да заспа . Иначе миналата година беше къде къде. Стоях 3 1/2 часа майна,тръгнах си щото ма болеше вече гъза а то 10 минути след това свършило. Обаче тая година много малко лафове и много бяха бездарниците. Особенно ония в бялото . А иначе скеча с тамбурата беше добър . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Ми там е въпросът, че участват не талантливите, а накараните от учителите зубърчета. По-добре щеше да е 90 минути супер сгъстено шоу, отколкото 3 часа бузЪ. Карай, цигани и метъл форевър Ама сервитьорките бяха 6 (на бандюгите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Момчето , което изпя Under the Bridge и май Бягство , беше №1! Лошото беше , че мн цигании имаше....Догодина съм 10-ти клас и 100% участвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.