Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
ехе :rolleyes:

най сетне сменихме смените :)

Някакси не ме радва да съм следобяд. Петъка е прецакан, а и няма толкова време за странични работки през седмицата.

Много ясно че е така. като си втора смяна нямаш никакво време. И за това много се радвам сега като сменяме смените. Аз си ставам първа :). Лоото е че ни почнаха със серииките с контролни за първият срок. Почнаха по всичко на веднъж да изпитват.

честооо ,втора смяна е перфектна -вечер мой да излизаш и да се прибираш късно ,после спиш до 11-12 ,душ,обяд и даскало ..... :)

честооо ,втора смяна е перфектна -вечер мой да излизаш и да се прибираш късно ,после спиш до 11-12 ,душ,обяд и даскало ..... :)

:D :D :D Абе човек някои и учат и от такава гледна точка няма много много време. Не че не остава и за други неща просто е по-малко това време :D

aз пък като не мога да спа до късно

и ми се събира мн мн свободно време .. след даслако - бири мири , мотания

преди даскало - айляк време (за квото се сетиш се ползва ) , а 1ч преди даскало буферно време в някое кафенце

единственото лошо е петък вечер като съм изморен и трябва да се разкарвам от единия края на града до другия само да си оставя чантата

Awe parwa smqna e peniza ako ma pitate men maina. Sutrin stawash rano, minawa daskalo do 1 4asa posle qko bi4i kafeta, we4erta moje da si izlezesh spokoino. Prez denq si u4ish, spish ili kwoto tam ti e harno maina. Wtora smqna ni w klin ni w rakaw kwo da napraish amina. Sutrinta si kato idiot, daskalo celiq den trqq da kisnesh maina. Takia raboti maina :D .

нищо ли не се чува на грипна в даскало ?

то едва ли ще има де , но ако има трябва вече да се говори нещо

само за тонито питаш, за мен не се ли притесни?

само за тонито питаш, за мен не се ли притесни?

Има нещо такова, просто видях негов пост отгоре.... Извинете ме, г-н Атанасов, за грешката. Как сте? Смятате ли да ни посетите скоро?

Попова дала мн гадна контролна неска

дано другата седмица е в по добро настроение

че тогава аз ще правя

олее не ми се мисли за ч седмица колко ми се е събрало да уча ... брррр :wir

tfa taq po istoriq li e ?

ako e tq basi tupata jena :)

А ти чедо на природата хубаво... днеска що ми бягаш по коридорите и не ми даваш да ти вържа мартеничка :laughing: :lol: :laughing: ?

А ти чедо на природата хубаво... днеска що ми бягаш по коридорите и не ми даваш да ти вържа мартеничка :laughing: :lol: :laughing: ?

Това ми звучи като Стойчева? :lol: :lol:

tfa taq po istoriq li e ?

ako e tq basi tupata jena :)

ама ква контролна им е дала на наще ... първоначално 6 въпроса и в последствие си измися още и стават 8 :woot (а на 9 те човека дето ни е нямало - бонус -- > 1 открит :D )

и тва само щото са говорили в час и не са знаели кога е почнала студената война :laughing:

и освен тва и следващия клас май са получили контролна ... по инерция :lol:

равносметката по история. три открити въпроса за 20 минути. нещо цикълът я тресе попова.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...