Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

мдааааа, имах позвъняване от Генерала :)

тва направо чест майна, да ми се обади никито. марто, според теб кои знае вече? за да знам на кого да кажа още :)

тоше,ударил си 6 от тотото :lol:

аз току що разбрах,тонка/!!!!!/ се била обадила да каже на кейт,тя на ваня,ваня ня мен,а аз пратих смс на марти с идеята,че той не знае,ама явно съм закъсняла.

айде утре заедно ще празнуваме деня на влюбените :punk

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Вече май всички са наясно.

До тук

Тони, Боби, Ваня, Виктория, Гергана, Катя, Иван, Любо, Аз, Колето, Тодор, Ралица са разбрали, за другите нямам инфо.

Свети Зарезан - Трифон Валентин

Айде да внеса малко мирен дух на тоя сайт, че напоследък много недоволни - кой от МПП (А.О.М.П.П. бре!), кой от МПС, кой от дърти 20-годишни нещастници, дет не знаят кво правят... Та нека честитя на всички подпийнали, повлюбени и по-какъвто-и-да-е-повод-празнуващи нехраминайковци и нехранимайковки... ала бала другото е тъпо

ОМГ!!! Форума се подслушва :laughing: :lol: :laughing: . Уффффф утре пак ни очаква един приятен ден с класната... Ще обиклаяме из тепетата... мдам... супер густо... Другите няма ли да споделят къде ще си прекарат празника с класовете си :) :D :P .

ОМГ!!! Форума се подслушва :laughing: :lol: :laughing: . Уффффф утре пак ни очаква един приятен ден с класната... Ще обиклаяме из тепетата... мдам... супер густо... Другите няма ли да споделят къде ще си прекарат празника с класовете си :) :D :P .

В някво кафе с И и К клас.. :zzz :zzz

ескалибур

ще бием енева с топки за боулниг :P

we pak me bannaha ot eg_plovdiv mnoo otvoreni naturi ima tam we maina kvo staa ne moa razbera vseki se prai na nakuf 6ef pulno s nekvi "muje" koito kato im kai6 2 dumi 6toto te sa tupi i nz kvo da kajat te bann mnooo otvoreni miana na po 20 i kusur godini "6efove" nekvi

емии то митио е оп ... предполагам че ще ти го махне ако му кажеш ..,другите са пълни педерасти някви недоразвити хермафродити дето само тва правят по цял ден

да направим преврат в канала....

хахаха

ескалибур

ще бием енева с топки за боулниг :P

емии то митио е оп ... предполагам че ще ти го махне ако му кажеш ..,другите са пълни педерасти някви недоразвити хермафродити дето само тва правят по цял ден

Ееее едно време кат бях малък кво беше яко да кисна по цял ден в IRC. Аз и тука пишех ама един ден нещо се пречупи в мен и се превърнах в сянка. Да тъпо ми е и ми се спи :)

и игра баскет в салона?

много си зарибен явно...

Basketball rlz!

Едно време бяхме 5-тима души за 2 години изтъркахме всички топки на училището - всички ги напавихме каунки - топнеш и те изхвъркаха на където им попадне - повечето имаха формата на пъпеши или бяха с по няколко ръбчета. Имаше и разбира се професионален отбор на училището, ама нито един от нас не беше в него - ония бяха играчи, ние бяхме маниаци. Нямаше ден в който да не играехме, не ни спираше, ни пек, ни сняг, ни дъжд, даже веднъж имаше бомба, ама ний пак играхме. Това в 9-ти и 10-ти клас, а в 11-ти вече нямаше свестни топки и преминахме постепенно на тенис на маса. В подготвителен и 8-ми играехме на шах, всеки мъкнеше по един шах и в междучасията и дори и в часовете - шах!

Иначе на онзи дето избягал от сбирка на класа си, само ще му кажа - аз бях шампиона по бягане от всякакви сбирки и честно да си кажа минаха години и сега съжалявам! Събирайте се с хора, учете се да бъдете контактни и отворени и да се разбирате с тях. Понеже като тинейджър бях голям темерут и странях от всички, после ми беше доста трудно да се оправям с хората в живота.

Успех на всички!

d класс бяхме в някво кафе "криптата" над тунела гъре-долу с наща класна (за сефте излизаме с класната)

след такъф съвет в френската

са съобщили , че над 5 и 1/3

ще ни вписват в някви списъци към социалните служби или нещо от тоя род

ввъ връзка с детските май ... имало и разни други промени разбира се ма забравих

и са им казали че не е само за тях а за целия град

но ще видим като му дойде времето :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...