Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Е недей така де - ние тогава бяхме в другата смяна....помня колко много пъти вие сте удряли авантата, а ние как се нервихмеее :angry: Колко пъти сте хващали съветите,или са ви намаляли часовете :( ние все бяхме прецакани :( :cry Чак се разстроих като си спомних :)

хайде не плачи :)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

какви работи говорите. аз в сряда ще дойда и ще ви скастра всичиките. не забравяйте, че женя подкрепя кандидатурата ми за президент, а тя е от ВЕЛИНГРАД!

Велинград е новата столица на света.

много гадно, първа смяна смуче. дано не ме изненадат утре с някоя контролна :)

kontrolna po bio :sick

kak da mi se hodi

nqma zna4enie 4e e na 2 uroka :P ne obi4am kontrolni

olee i sme 1va smqna :( very sux

ауе къф е шанса да копнете въпросите за идните класове ... :rolleyes: :rolleyes:

сорри късно видях

иначе нп за някой друг път

едната група беше гадна ... другата беше айляк .. за другите две нз

бтв. прави се за 25 мин макс ... така че имаше мн вр. и за копване ..

вие кога праите ?

ние сме утре :(

тряя седна прочта нещо че.....

бтв вярно ли е че дава да се ползва атлас

ПП:неска класната каза че сме на второ място от 11-тите класове по отсъствия ,вярно че била малка разликата от първия ама до колкото рабрах следвашите имат по-малко от на половината на наще :)

//мисля първи от 11-тите са "г"- шапка им свалям :woot :punk :beerchug

е по гео и ние сме утре

да те за изруди ... винаги имат супер мн :rolleyes:

ми ние може би не сме и на 3то .. може би не сме и в топ 10 ..

имаме само 1400 ... шампионите си бяха на линия тая година

за сметка на тва си имаме съпер кофти успех ... хванал съм се на бас че ще сме му 30 и 40 то място ама

май ще загубя :cry дано малкте са по тъпи от нас ... че ако разчитаме на себе си никога няма да се отлепим от 50 то място :(

хахахаха да ле

и то се някой вика някой да се бие за него ... женски истории

ми нз ама той май не ходи се оплаква на замесници и директори доколкото разбрах ...

ако някой има повече инфо споделете

аз нищо не знам ... май пак никой не му е хелпнал :angry1

Pone harabiq nqma oplakwaniq, do kolkoto e izwestno de. Ina4e to golemi boi ma are sq miana. To mai towa powe4e za raznoobrazie ot kolkoto za boq stawa naposledak. Pak za nqkwa pi4ka bilo do kolkoto mi be izqsneno (4e za kwo moje da stane edin boi). A za pomoshtta izwinqwai, ma koito si naklade oganq toi da si wadi pishkata i da pikae otgore maina. Toq kato go gledam kak warwi po koridorite imam 4ustwoto, 4e si e zaslujil da mu stupat dupeto maina. Kakto gleda nakriwo moje i da se powtori maina.

Сигурна е. Обаче нашта класна каза, че тоя ден бил предвиден еучебен, ама трябвало класовете някъде да ходили заедно и после класните да дават рапорти в тоя ден. Не знам на вас дали са ви казали за такова нещо

неучебен, неприсъствен ден. но трябва класът да излезе с класния ръководител. проблемът при нас е, че николова днес няма часове и нищо не е казала за утре.

неучебен, неприсъствен ден. но трябва класът да излезе с класния ръководител. проблемът при нас е, че николова днес няма часове и нищо не е казала за утре.

Проблем?

Не и до Сряда...

По последна информация нашия клас се събира в 10 на Съединение по заповед на Николова. Честито на печелившите.

мдааааа, имах позвъняване от Генерала :)

тва направо чест майна, да ми се обади никито. марто, според теб кои знае вече? за да знам на кого да кажа още :)

awe pak me bannaha ot eg_plovdiv mnoo otvoreni naturi ima tam we maina kvo staa ne moa razbera vseki se prai na nakuf 6ef pulno s nekvi "muje" koito kato im kai6 2 dumi 6toto te sa tupi i nz kvo da kajat te bann mnooo otvoreni miana na po 20 i kusur godini "6efove" nekvi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...