mauler Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ще ти звънна ама да не ми са напраиш на пидираз. А на Катето ще предадеш много поздрави сладък. ГеоргиК как няма да се знаем бе малко ли сме са гледали из даскалото толко години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Нали и аз това казвам. Ама аз съм лесен за разпознаване...баш заради косата де... Я се представете вие, кои сте, че някак си пълния хал и моулърът нещо не ми говорят много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 eye spliff sno6ti sanuvah mateef tva na lo6o li e? halal da vi e vakanciikata i sas zdrave da si q polzvate Ox Васко Васкооооо до къде я докара уе.... Щом си почнал и Матееф да сънуваш раотата е мноо сериозна!! Аз бих ти предложил да приемаш некви по-силнички транквиланти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Аз абсолютно сериозно се замислих точно върху тази възможност с оглед на факта, че оная нощ щях да се бия с Мишо Шамара и Кобака, а миналата седмица Ванко 1 ме изгони от някъв купон у тях. Ама се надявам да ми помогнеш малко със зелените рецепти, че си ибало майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ауе Маулере ти съвсем си са изплющял ве....Нещо покрай тия изпити е почнала яко да та бие сачмата...иначе поне зася не мога да ти помогна със зелените рецепти - няам още достатъчно правомощия - ама 1 съвет мога да ти дам - земи седни и пий едно чайче - успокоява... ААА и колкото до ония Шамари,Токати,Кобаци,Глупаци и подобни ако пак ги видиш насън фърли им 1 бой и от мен... А да ве и последно дане забравя да та питам - ко разправя матееф Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ми хилеше се тъпо, както обикновено... А чайчето кво ше ми препоръчаш да е? Мащерка, риган , кантарион, лайкучка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ми може да си попариш мента глог и валериана-и става страшно чайче...По добре е от апчета... И викам айде сттига толкова по тази тема че мноо напростяхме и даже зех да се чувствам неудобно PS:Маулера е пример какви тежки ментални щети може да нанесе 5-годишното заточение близо до къра Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Дааа 5-те годинки там си казват своето... Някои сануваме Матей, други имат въображаем приятел на име Сплиф, трети са Красьо ... та идеята ми е: деца почвайте отрано с лечението, че после психическите изменения стават необратими. Иначе тва с глога ще го пробвам ха дано да помогне, поне утре да съм спокоен и щастлив като ме качи на щпагата оня по икономикс Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 @Блитз-Криг Нека не го обръщаме на спор баш в темата на ОМГ, обаче си в грешка. Преди 3 седмици на едно момиче от моя клас най-нагло са й взели закуската голямото (некви футболисти от изМекярица ). Да не говорим за другите фактори, които са в моя полза пак. Пренасяме в тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 @Блитз-Криг Нека не го обръщаме на спор баш в темата на ОМГ, обаче си в грешка. Преди 3 седмици на едно момиче от моя клас най-нагло са й взели закуската голямото (некви футболисти от изМекярица ). Да не говорим за другите фактори, които са в моя полза пак. Пренасяме в тази тема. WOW!!! Интересно... Дося не сме имали проблеми с футболягите. Пък и не смятам че някой ше тръгне да гони някой заради няква баничка с боза. Говорим за сериозни неща. Например когато стана оня въргал с Чочо и Весо от 11-ти И тогава охраната се е намесила едва когато вече е свършило всичко. Това наистина е голям гаф ама все пак те пускат ученици и даскали, а ония са били ученици -> въпреки некъдарността си те пак имат оправдание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Гледам - всяко даскало пуска топик "има ли от Еди-каде-си", хайде и ние да не изоставаме... Хайде де Само АНГЛИЙСКАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 pif bg 6e e qko ako ne puska6 bezmisleni postove samo da trupa6 mneniq ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 pif bg 6e e qko ako ne puska6 bezmisleni postove samo da trupa6 mneniq ok? И мнението кеото съм цитирал е такова Както и това което пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Mneniqta sa unikalni. A twa za bodigardite po4wa harabiq mnoo da drazni maina. Kato ste tolkowa otworeni i kato mislite, 4e ne praat nishto otiwaite da sa oplakwate we maina. Seki samo pleshti mi te teq bodigardite sq ne praat nishto bla bla bla. A wii kakwo prawite-nishto. Koito mu sa zanimawa na nqkoi da sa opraa we maina. Ili neka i taq tema da sa proto4i w 1387 posta i da nqma nikaw smisal pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Mneniqta sa unikalni. A twa za bodigardite po4wa harabiq mnoo da drazni maina. Kato ste tolkowa otworeni i kato mislite, 4e ne praat nishto otiwaite da sa oplakwate we maina. Seki samo pleshti mi te teq bodigardite sq ne praat nishto bla bla bla. A wii kakwo prawite-nishto. Koito mu sa zanimawa na nqkoi da sa opraa we maina. Ili neka i taq tema da sa proto4i w 1387 posta i da nqma nikaw smisal pak. Аз нали казах на класната и тя вика да се обърнем към директора. Е, какво, ще го направим ли, Вальо? ПС. Батка, нали знаеш че нуждата от безсмислена критика е минимална Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Da we maina, ma tuka sq maina ne kritikuwah, a samo konstatirah . A ina4e ako ti sa zanimawa hodi pri direktora we, shtom smqtash, 4e shte ti obarne wnimanie. Az li4no nqmam jelanie da se zanimawam s toq problem miana. Awe ponedelnik kwo trqashe da sa prai po angliiski we, a po istoriq za kwo to4no e kontrolnoto i po geografiq sa prai li test4iqta maina ? Malko waprosi zadadoh miana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 В пон не бях и за Англ не знам, обаче по история имаме контролна на ВСВ (2 урока) + България + ощр един урок нещо като разбиване на системата май беше. Не съм почвал да уча та не знам засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 marto valio koq smqna sme utre we ? koq smqna sa 11 klas we ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Четвъртък и петък неучебни дни ли са -щото ако е така до сряда най-късно ще се оформят оценки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 6to da sa neu4ebni we? q kaji kvo znae6 ? po programa trqq6e da po4ivame sledva6tie pon i 2rnik oba4e sq s taq vakanciq nz kvo 6e stane ai nqkoi ako ima info 6e ni dadut li den 2 mejdusro4na da kaje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 6to da sa neu4ebni we? q kaji kvo znae6 ? po programa trqq6e da po4ivame sledva6tie pon i 2rnik oba4e sq s taq vakanciq nz kvo 6e staneai nqkoi ako ima info 6e ni dadut li den 2 mejdusro4na da kaje ? Нищо няма да ни дадат 95% сигурен. Ще ни вземат междусрочната за да компенсират 2 дни от тая ваканция. В най-лошия случай може и д аотучваме 2 събота ама шанса е почти нула.Те трябва да са луди. А иначе удължават срока с 1 седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 nqma da otu4vame ni6to 100% ili 6e otu4vame sus sporten praznik ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Sinowete na ministara na obrazowanieto ni oseniha s geniq si . Koi koga shte otu4wa i na koi shte mu go nabu4wa e qsno. A utre sme 1 batka. Radwai sa na izgrewa . Wikam nqkoi ako moje da stori tuka edin, drug pishtow mnoo bi ma zaradwal samo da kaja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Нищо няма да ни дадат 95% сигурен. Ще ни вземат междусрочната за да компенсират 2 дни от тая ваканция. В най-лошия случай може и д аотучваме 2 събота ама шанса е почти нула.Те трябва да са луди. А иначе удължават срока с 1 седмица. Кога са казали че удължават срока? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 В понеделник когато дадоха ваканцията казаха, че удължаване на срока няма да има и ще си имаме междусрочна (понеделник и вторник), ако в последствие са решили други здраве да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.