groover Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ебават или ебат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Здравейте,колеги!И аз съм от ЕГ-то-11 Ж клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ае часовете на Кръстев са забавни по-яко е от история или биология или квото и да е весело е пък и историите му понякога са интересни днес например говореше нещо са ефтаназията и беше интересно пък и като разправя как е бил "монах" или в лудницата е шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 "...Когато бях в лудницата..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ем мани мани мен за "монаха" повече ме кефи щото нали абиция имал да стане Папа нали има връзки (е тва го каза в кръга на шегата) но ме изкефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Дилгерова сме я правили луда,не можеше да си поеме дъх от нас,ний още от първия час кат разбрахме че е простичка не сме спирали да й се качваме на главата.Милата тя даже не можеше да се ядоса като хората,само се изнервяше и кат се разплюе наляво на дясно -най-комичната гледка ! От една страна отново искам тя да ми преподава за да настане безспирно шоу ,ама от друга ми е гадно защото така сме я нареждали че просто си сядаше на бюрото и мълчеше до края на часа.(веднъж след 20 мин. караница с госпожата дали даправим контолно,най-накрая секи извади по един лист,ама и още нещо - учебникът. и ето тя вече се ядосва зима от първия срещнат ученик пособието ,а той епически й го дърпа от ръцете с думите"чшшшшшт ма ти ли си давала пари за него",а да не говоря и с какви неща сме я замерввали.Просто другаря Ленин не и е достигнал психическото развитие "...Когато бях в лудницата..." <{POST_SNAPBACK}> "....Кво се смеете,аз съм бил в лудницата ,да,да......" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 And who are the masters of all morons? - 10г нии с петро при дюлгерова веднъж изкарахме едни чаршафи и се праихме на зевс и исус и се псувахме на немски Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 аре ве хора темата умре дайте нещо да обсудим например кво хмм ко ще кажете за учителите по физическо мен тая дето ни е на нас си ме кефи Барбулова нали е и Олимпийска Шампионка и 2ра на Европейското в Русия по гребане ако не греша такаче уважавам е пук и добра иначе другите изглеждат некви злобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 то освен нея други яки няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 то освен нея други яки няма <{POST_SNAPBACK}> ха-ха-ха... Андрю Милев бе брато...дебелакът с злоба,ама и с чувство за хумор. :allien Даде на един от нашия клас препоръка и после му казва: "Ти миналата седмица не дойде на тренировки по волей и ся аз ше се обадя навсякъде, дето си я пращал тая препоръка да им кажа че е невалидна, че нещата дето съм ги писал вътре не са валидни.... " как да не го съжалиш тоз' Дебелко.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 Яка е и Енева. Мен поне ме кефи. За сефте ми е интересно при някаф учител Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Яка е и Енева. Мен поне ме кефи. За сефте ми е интересно при някаф учител <{POST_SNAPBACK}> Mnogo qsno.Tq e moje bi nai-dobriqt uchitev v daskaloto Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 мамата си трака коя е Енева ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 ха-ха-ха... Андрю Милев бе брато...дебелакът с злоба,ама и с чувство за хумор. :allien Даде на един от нашия клас препоръка и после му казва: "Ти миналата седмица не дойде на тренировки по волей и ся аз ше се обадя навсякъде, дето си я пращал тая препоръка да им кажа че е невалидна, че нещата дето съм ги писал вътре не са валидни.... " как да не го съжалиш тоз' Дебелко.... <{POST_SNAPBACK}> Мильо е лудница... Като бях на съдийския курс и трябваше да ни учи на командите и на английски и на отсъжданията... То не беше "дилей орминг" (delay warning), то не беше "коч" (coach)...голяма работа е Милев. И реално хич не е злобен, даже понякога се притеснява като се разкрещи много. Просто си е избрал имидж, с който му е по-лесно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldman Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Eneva e extra, nai-dobre e s neq da se hodi na more, ( ako oshte se naviva ) na Gosho Kydraviq blagodarq mnogo za milite dumi, m/u drugoto i az zabelqzvam, che daskalite predi moje vsichko, nali, da sa ni ebavali, ama sega mnogo ni se radvat kato ni vidqt... Men lichno Stiocheva ( a.k.a. Grozdanka; Sheherezada - poneje razkazvashe uvlekatelno, tiho i monotonno i zaspivahme; Ah tazi Mary - zaradi absurdnata pricheska vednyj... ) mnogo me obicha i ne samo, che me razpozna na koridora, ami i pomneshe, che sm ot "E" klas, pri polojenie, che mi e prepodavala predi 4 godini, pak kazvam - 4. I osven tova e mnogo po-dobre ot Baba Sula, koqto sha vi iznasUli vsichkite, ako moga taka da se izrazqi, nqma da znaete otkyde vi go e izSulila ( za Suleva stava duma, koito ne znae - shte razbere..... kyde zimuvat racite ). A za aktiorskite mi darovaniq - ne e vajno imash li gi, vajno e da pravish show, ili kakto otdavna veche se izrazqvame ( osobeno sred kolegi, medici ) - da ima SHOL ( ako nqma choveshki i teleshki stava ). Shtoto publikata na denq na talanta e kato v dreven Rim - iska hlqb i zrelishta i poneje ne mojem da kupim na vsichki sandvich s shunka ot Marian, davame zrelishta, a takiva pokrai nashte scenki vinagi ima. A i ne e malko da izlizash pred cqloto daskalo i da si repetiral ima-nqma 2 pyti, ot koito ediniq dnes sutrinta, za meze na vodkata, i pak da si dokarash scenkata dokrai, shtoto pri nas nikoga ne e sigurno dali izobshto shte finishirame i tva si e svoeobrazen uspeh (minalata godina edin Ivan a.k.a. Kestena, taka se natrqska predi edna scenka, che se spyna i padna na scenata...) Mnogo qsno e, che ot sujeta moje i ne vseki da razbere, ama to i nie ne vinagi sme go razbirali, PROSTOTIQTA SE HARCHI, BRATQ!!! Prosto bqhme nabarali pazarnata nisha... V toq red na misli, pravete scenki na BG-ezik i izpolzvaite poveche rekvizit!!! - bradvi, kvoto se setite... A inache ne moga da iztyrva da pohvalq i samiq GeorgiK, za negovite ne po-malko ( poveche ) profesionalni izqvi na podobni forumi s negovata grupa, s koqto sviriha dobre i kachestvena muzika, no nito ozvuchavaneto vinagi e bilo na nivo, nito pyk auditoriqta e bila gotova za toq kulturen zalyk, no vseki tvorec da izrazqva, kvoto chuvstva! Ta toi e skromen i nqma da si kaje sam, ama e sviril ne na edin i dva dni na talanta ( moje bi na tri Aide, obqvqvam nagrada svetovno priznanie i burni aplodismenti za tyrpenieto na tozi, koito mi e prochel "postata" chak dotuk, predpolagam, che nqma da e poveche ot edin chovek... P.S. Goshe, dai da se organizirame i zaedno da posetim naistina daskaloto, a?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 аз го прочетох ве човек ти бтв имаш ли брат Никола или се бъркам кой си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ние тука го обърнахме на хвалби а? За ляба и зрелището никой не може да ти го отрече батка - имаше зрелище, та чак преливаше...което си прав, че за тая аудитория беше къде-къде по-добро от нещо по-професионално...може би съм прекалено маскимален в тая насока... Както и да е, аз викам другата седмица да мина през даскалуту...или там като станат 12ти клас втора смена, че не ми се става толкоз рано, а другите слабо ги познавам... Навитак? Днес видях Дельо...имаш много по-здрави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 abe tyrsq telefon na edna mariq koqto e zavyrshila ryskata minalata godina ako nqkoi moje da mi pomogne shte sym my zadyljen momicheto e s rysa kosa i ne e bezizvestna seshtaite se zashto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 А защо аджеба не я потърси в темата за руската? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 А защо аджеба не я потърси в темата за руската? <{POST_SNAPBACK}> ne moga da otgovorq na tozi vypros Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldman Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Mersi na tezi, deto sa mi procheli predniq post, na tOtal, moga da kaja, che poznavam edna Mariq, deto e zavyrshila minalata godina ruskata, vikat i Djudja, shtoto ne e mnogo visoka, kosata i e bila i rusa ponqkoga, nared s okolo 48 drugi cvqta, ako tvoita otgovarq na opisanieto, moje da te svyrja s taq, deto az q znam. Sys Delio sm vseki den, toq chovek e bolna hava i vsqka srqda mi pishe zadyljitelno SMS-i po vreme na lekciqta po biohimiq... Ne e redoven, kazvam ti, Goshe. Az nqmam protiv da otidem drugata sedmica do daskalo, po princip, shte go obsydim tam, kydeto ne se mylchi )))) Drugo kvo... Stefcho Krystev ili Leniniq Steve Austin e nomer edno, beshe mi klasen poslednata godina, na bala v Novotela ( po starite pomnqt ) go podhvyrlqhme nad glavite si... Malko sa takivata momenti v jivota... I za Nona, samo hubavi neshta, nali Goshe ))))))))))) Malko meki chetki ot Teteven da vnesem, ne moje samo da se plue )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ei go i drugiq Joro ot 11e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Аз бях едно време в ЕГ и още ме е срам за това..казвам се Велко, бях в Г-клас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ех, тоя Г-клас...муцка беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldman Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Spor nqma, Goshe, sega dvama ot toq klas ( "G" klasse - 2004 ) sa mi v kursa - Delio ( also UNknown as Ivan ) i Hera ( also UNknown as Ilian ) i dvamata sa... nali... Ot "G" klas :ph34r: :allien ... i aide da ne gi klikam vsichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.