Genius Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 да бяхме на мястото на караминев. да си седим с кабинетчето, да пафкаме, кафенце и плазмичка, по цял ден дивидита. ако пуснет и нет - перфектно. ух на батко! и по някоя пара дават. пък ако можеш и нонито да опънеш. ехаааа. I az se nalaga da se prisaedinq kam mnenieto na kolegite. A ina4e nqkoi ot 9-10 klas ako moje da me swetne kwo prawite po informatika mnoo shte mi haresa. Kato gi widqh teq 4istak barsak nowi i nato4eni kompowe, s teq ploski monitori i teq KRESLA deto gi imate maina i mi iztekoha o4ite we mainaaaaaaa. I az iskam taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Решаваме задачи на Паскал ,а столчетата само на горния кабинет са 'кресла'.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 A ina4e nqkoi ot 9-10 klas ako moje da me swetne kwo prawite po informatika mnoo shte mi haresa. Kato gi widqh teq 4istak barsak nowi i nato4eni kompowe, s teq ploski monitori i teq KRESLA deto gi imate maina i mi iztekoha o4ite we mainaaaaaaa. I az iskam taka. Нищо, кво.. Елка не дава да ги пипаме 2 пъти сме пускали Паскала и тва е... От време на време някой се бъзика с тях - слагат за скрийнсейвър "Цеко Сифоня" и Елка откача. Или пък кара някой ученик, който разбира повече от нея (има поне един във всеки клас) да й оправя компютъра, че "нещо не му било наред"... За другата група не знам, но ние при Елка сме така. И наистина, само горе са креслата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Новите компове са си супер. Нас ни е оформила отдавна и сега може да се каже, че си правим каквото искаме. Не че има нещо за правене. Щяло 2-ят срок да има и интернет, който на мен изобщо не ми е дотрябвал. Най-радващото са новите монитори, които поне няма да ми развалят зрението, каквито бяха предишните. А и столчетата са си супер и като прибавиш и учителката вече си е много добре. Изобщо като те оформят по тоя пред си е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Точно като свършихме с инфото ги докараха не е честно Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 i az taka vikam ne e 4esno maina vmesto da si karam 2 4asa pri lubimata mi elka karam o6te 1 maths i 1 bel basi prostotiqta maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 i az taka vikam ne e 4esno maina vmesto da si karam 2 4asa pri lubimata mi elka karam o6te 1 maths i 1 bel basi prostotiqta maina Mislq, 4e 4uwstwata ne sa to4no wzaimni oba4e. Elka ni sa kefi ma kato gledam ot dale4 ppowe4e i hareswame maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 pi4 to4no ti li 6e go kaje6 v neiniq 4as s teb 2mata nikoga ne sme praili ne6to osven da igraem na tank4eta kogato az te bieh vseki put Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ахах Вальооооо слабак.....Как може да та бият на танкчетата ве ахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Awe biel ma toi. 4esto, na taq igra sam maistor moga da ti kaja maina. Kolko lista sa izgorqli. Kolko sa bili otneti nasilstweno. Kolko sa na mestili. "Antone otiwai na parwiq 4in, a pyk Valentin da otide w drugiq krai na staqta wednaga." hahahhahahahhahah towa ma beshe razbilo amian i to wednaj da sa beshe slu4ilo dobre mi to... hahhahahahhahah . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 С оглед на царуването на правдата в темата ще кажа, че противно на мнението на Вальо, той си е супер слаб на танкчета. Който те хване те млати кат овчар слива. Просто си обрулен отвсякъде на тази профи игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 haha izleee istinata nq bel svet a valentin ! i ne pomna koi be6e toq koito vse se oplakva6e 4e luja prosto 6tot te majeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Аз Вальо имам да го млатя на билярд. При тва много сериозно. Тва 3:0 няма да го забравя. П.С. Честит ми пост номер 700 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Невероятно,но факт във ваканция сме до края на седмицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Айде честито на сички учащи!!!Радвайте Аз съм с вас!Мен пък сесията ми свърши днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 танкчета, йееее. ние с марто играехме по инфо честита ваканция. със здраве да си я ползвате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 И последни 2 часа free изпуснахме контолна по history На всички честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 noxious qko e da si V ili E klas nali muhahahaha i az izpisnah kontrolno i iz@itvane po geografiq ob6to vzeto qk den be6e dosta daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Чеситита ви ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 eye spliff sno6ti sanuvah mateef tva na lo6o li e? halal da vi e vakanciikata i sas zdrave da si q polzvate Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ако ще става дума за същия Матеев...лошо е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Хахаха .Абе Васе майна ,вместо да сънуваш нещо по така -ти бат Матеев.Я се стегай.А мен що не ма сънуваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 sa6tiq mateef... :allien sigurno utre 6e ma skasat po micro ae martine ko da ti sanuvam we az ta zabraih kak izglejda6 zemi vratni edin telefon we taliban. belkim zema da ta sanuvam. a moe li da sanuvam kateto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Абе мизерници, аз вас сигурно много ви познавам, ама кои сте баш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ей Васко сифоня ти що не звъннеш бе пипирудо пъстрокрила.А за Катето реалността е такава мацко,че единственото,което може да направиш е да я сънуваш .Аз тебе Георгик май те помня-с една много яка голяма,къдрава коса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.