Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

да бяхме на мястото на караминев. да си седим с кабинетчето, да пафкаме, кафенце и плазмичка, по цял ден дивидита. ако пуснет и нет - перфектно. ух на батко! :)

и по някоя пара дават. пък ако можеш и нонито да опънеш. ехаааа.

I az se nalaga da se prisaedinq kam mnenieto na kolegite.

A ina4e nqkoi ot 9-10 klas ako moje da me swetne kwo prawite po informatika mnoo shte mi haresa. Kato gi widqh teq 4istak barsak nowi i nato4eni kompowe, s teq ploski monitori i teq KRESLA deto gi imate maina i mi iztekoha o4ite we mainaaaaaaa. I az iskam taka.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
A ina4e nqkoi ot 9-10 klas ako moje da me swetne kwo prawite po informatika mnoo shte mi haresa. Kato gi widqh teq 4istak barsak nowi i nato4eni kompowe, s teq ploski monitori i teq KRESLA deto gi imate maina i mi iztekoha o4ite we mainaaaaaaa. I az iskam taka.

Нищо, кво.. Елка не дава да ги пипаме :bgrin: 2 пъти сме пускали Паскала и тва е... От време на време някой се бъзика с тях - слагат за скрийнсейвър "Цеко Сифоня" и Елка откача. :lol: Или пък кара някой ученик, който разбира повече от нея (има поне един във всеки клас) да й оправя компютъра, че "нещо не му било наред"... За другата група не знам, но ние при Елка сме така.

И наистина, само горе са креслата.

Новите компове са си супер. Нас ни е оформила отдавна и сега може да се каже, че си правим каквото искаме. Не че има нещо за правене. Щяло 2-ят срок да има и интернет, който на мен изобщо не ми е дотрябвал. Най-радващото са новите монитори, които поне няма да ми развалят зрението, каквито бяха предишните. А и столчетата са си супер и като прибавиш и учителката вече си е много добре. Изобщо като те оформят по тоя пред си е супер.

i az taka vikam ne e 4esno maina vmesto da si karam 2 4asa pri lubimata mi elka karam o6te 1 maths i 1 bel basi prostotiqta maina :(

Mislq, 4e 4uwstwata ne sa to4no wzaimni oba4e. Elka ni sa kefi ma kato gledam ot dale4 ppowe4e i hareswame maina :D .

Awe biel ma toi. 4esto, na taq igra sam maistor moga da ti kaja maina. Kolko lista sa izgorqli. Kolko sa bili otneti nasilstweno. Kolko sa na mestili. "Antone otiwai na parwiq 4in, a pyk Valentin da otide w drugiq krai na staqta wednaga." hahahhahahahhahah towa ma beshe razbilo amian i to wednaj da sa beshe slu4ilo dobre mi to... hahhahahahhahah :lol: .

С оглед на царуването на правдата в темата ще кажа, че противно на мнението на Вальо, той си е супер слаб на танкчета. Който те хване те млати кат овчар слива. Просто си обрулен отвсякъде на тази профи игра.

Аз Вальо имам да го млатя на билярд. При тва много сериозно. Тва 3:0 няма да го забравя. :laughing: :lol: :laughing:

П.С. Честит ми пост номер 700 :) :D :P .

танкчета, йееее. ние с марто играехме по инфо :)

честита ваканция. със здраве да си я ползвате.

Ей Васко сифоня ти що не звъннеш бе пипирудо пъстрокрила.А за Катето реалността е такава мацко,че единственото,което може да направиш е да я сънуваш :devil .Аз тебе Георгик май те помня-с една много яка голяма,къдрава коса? :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...