Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Хахх...Тя тогава твърдеше че прекарва повече време в тоя кенеф от всички момчета...което си беше истина...и беше твърдо убедена че и тя трябва да се включи в събирането на фонд за оправяне на кенефите :) :) :)

Ех спомени.....

abe gleite sq ne sum rodnina s karaminev ili ne6o podobno prosto me kefi nqmal sum nikvi dostupi do nego osven kazvaneto na dobur den na koeto toi mi otvru6ta!

moje i da ima nqkvo specialno otno6enie kum nqkoi u4enici no e predstavitelen i me kefi za direktor nqmal sum nikvi problemi s nego taka4e ne vijdam 6to da ne me kefi

a za da pi6a po-razbra sq me murzi :)

sq verno 4e kabineta po psihologiq na non4eva me pla6i super mnoo nqkvo tumno basi ujasa be6e i tq nekva stranna takaa no kvo se prai ...

ina4e za kenefite i 1.5lv be6e bati prostotiqta maina verno tuk be6e gre6ka na na4alstvoto ni super glupavo re6enie nz koi go e vzel ujasno prosto be6e

Мен не ми беше за това прословуто левче,ами за отношението към любимите им абитуриенти.Решиха да източат малко парички преди да завършим.А най-тъпото е,че се знаеше балуша,които беше направил тази простотия и нищо не се направи по въпроса. :angry1

Ехх пак почнахме да чоплим в старите рани....

....Въпреки че ако тогава не бяха зели онва левче сега то можеше да ми е в джоба :)

да го прибавя към обичайните 1.60....и щях да излеза и да си зема 1 кутия бело виктори на нова цена :angry1 ...но поне щях да съм щастлифффф...

хахах :D

Абе кво се е*авате с Нончева. Нончева рулз бе. Тя ми преподава по психология. Само Первазов е по-як. Нончева ми стана симпатична когато разбрах че слуша Рамщайн, та оттам. :laughing: :lol: :laughing:

Абе кво се е*авате с Нончева. Нончева рулз бе. Тя ми преподава по психология. Само Первазов е по-як. Нончева ми стана симпатична когато разбрах че слуша Рамщайн, та оттам. :laughing: :lol: :laughing:

Wow Ramstein maina. Wij sq kakwi li ne hawi do sq sam 4uwal ma 4ak Noni da slusha Ramstein maina

:punk , s teq buina kosa neinata sigurno diwo kufee amian :).

Ехх пак почнахме да чоплим в старите рани....

....Въпреки че ако тогава не бяха зели онва левче сега то можеше да ми е в джоба :)

да го прибавя към обичайните 1.60....и щях да излеза и да си зема 1 кутия бело виктори на нова цена :angry1 ...но поне щях да съм щастлифффф...

хахах :D

ахах да уе. остава да имаше възможността с кеф да си я изпуфтиш тая кутия на марян... ех връщате ме към свидното минало...

Wow Ramstein maina. Wij sq kakwi li ne hawi do sq sam 4uwal ma 4ak Noni da slusha Ramstein maina

:punk , s teq buina kosa neinata sigurno diwo kufee amian :).

Вальо ве майна каза ни го лично.

abe gleite sq ne sum rodnina s karaminev ili ne6o podobno prosto me kefi nqmal sum nikvi dostupi do nego osven kazvaneto na dobur den na koeto toi mi otvru6ta!

moje i da ima nqkvo specialno otno6enie kum nqkoi u4enici no e predstavitelen i me kefi za direktor nqmal sum nikvi problemi s nego taka4e ne vijdam 6to da ne me kefi

Два много точни лафа:

1. Не си имал вземане-даване с него, не си имал проблеми...

2. Представителен е. Друго не е. Защо според теб му викаме Манекена? Щото нищо не прави, а само тук-таме излиза да се поразходи да погледа отвисоко.

Ха и по наше време имаше такива простотии. Едни май ги изключиха за абитуренския бал даже! Давайте хлапета - елита на града, продължавайте да се изявявате като тъпаци, не ни излагайте! :)

Нека носим йоще срама по челото,

синила от бича, следи от теглото;

нека спомен люти от дни на позор

да висне кат облак в наший кръгозор;

нека ни отрича исторйята, века,

нека е трагично името ни; нека

Айде сега ще ме убиете с камъни, че съм от малките и не зная нищо за директора, а просто си говоря. Е, не е така и се убеждавам, че номера с отсъствията, който е приложил на GeorgiK не е вчерашен. Миналата година една приятелка трябваше да отсъства 1-2 дена, защото трупата от уроците й по актьорско майсторство щяха да ходят до Варна за някакво представление и следователно трябваше да се подаде молба. Класната й обясни всичко, какво трябвало да пише, как да го пише и т.н. Направи си всичко момичето и ще ходи при директора. Имахме изобразително и вървим по коридора на втория етаж тя, аз и още едно момиче. И директорът се задава към нас по стълбите и ние й викаме "Айде до после" и заминаваме, като се поспряхме малко пред огледалото. И тя тъкмо почва да му казва за какво е дошла пред кабинета (даже не я покани да влезе) и ни вика на нас "Вие какво сега, ще я пазите ли?" И ние го погледнахме учудено и си заминахме. После ни разправяше, че и се разкрещял защо не било написано като хората, защо идвала в последния момент( 2-3 дена по-рано) и т.н. От тогава има някакъв страх от него... Това че не сте се сблъсквали с него вие или ваши познати, за да видите какъв е, не значи, че е светец. ;)

Бтв какво против Нончева? Аз я харесвам. Въпреки, че оценките ми по психология не са перфектни, даже ме е яд, че не преподава логика.

Бтв какво против Нончева? Аз я харесвам. Въпреки, че оценките ми по психология не са перфектни, даже ме е яд, че не преподава логика.

Моите извинения, ако съм казал Нончева - объркал съм се. Имал съм предвид Люба Попова, тя на мен ми е преподавала по литература.

Аз бях на първия чин в осми клас и тя казваше:

-Или...

И млъкваше, а аз добавях:

-...ада.

И до ден днешен съучениците ми се смеят на това.

Kaka ti Noni e pi4, dowolno gotina si e maina. Sas semplata si wdahwashta respek pri4eska, zdarjanoto i kulturno powedenie i jeleznite si principi tq warwi kato tank4e po-koridorite maina.

Wij sq Popowa e po0razli4en wid woenno sredstwo. Tq e po-skoro bunker. Ma naposledak sa e poopraila, taka leko e podula buzkite, kakto konstatirahme s edni priqteli nai-weroqtno pod alkoholno wliqnie :lol:.

Нончева е един от добрите герои в това симпатично училище на къра... :) :) Специално на мене тая женица ми е оставила изключително добро впечатление...Чудя и се направо как може да помни толкова много народ дето минава през онзи,както го нарекохте "страховит" кабинет...

Евала - тва за мен е най-квалифицираният и подготвен човек в Английската...

А колкото до Попи - нема кво да кажа - почти не съм си имал вземане-даване с нея....Освен вднъж когато имах глупостта да я попитам нещо(май за дипломите като завършвахме) и тя ми отговори с 1 изречение за около 5 минути - като между всяка дума правеше пауза от по 30 секунди :huh: :huh:

Абе не ми вдъхва доверие тая жена :unsure:

Нончева е един от добрите герои в това симпатично училище на къра... :) :) Специално на мене тая женица ми е оставила изключително добро впечатление...Чудя и се направо как може да помни толкова много народ дето минава през онзи,както го нарекохте "страховит" кабинет...

Евала - тва за мен е най-квалифицираният и подготвен човек в Английската...

А колкото до Попи - нема кво да кажа - почти не съм си имал вземане-даване с нея....Освен вднъж когато имах глупостта да я попитам нещо(май за дипломите като завършвахме) и тя ми отговори с 1 изречение за около 5 минути - като между всяка дума правеше пауза от по 30 секунди :huh: :huh:

Абе не ми вдъхва доверие тая жена :unsure:

Пич ти ме уби! Това много ме накефи! Май трябва да те черпя някой ден за това!

Аз обявявам Люба Попова за Топ 1 олигофрен!

Веднага следвана от Калева!

Църцарова слагам на трето място, защото почти не я помня, даже щях да я забравя, пък и вече не била там разбирам.

За другите места предлагайте вие, спрямо другите лично аз нямам, чак толкоз лошо отношение. Жалко че не мога да му пусна един полл.

xaxaxa

Kalewa e za nomer 1 mqsto ina4e direktora ako ste si nqmali vzemane davane s nego 6a vi se stori super qk i predstavitelen ama ako ste si raz menili po nqkoq druga duma=> toi e bati i gaza i si pu6i v kabineta(az li4no kat sam vlizal ima6e nepo4isten pepelnik pylen s ugarki)pie si kafeto sq daskaloto zakupilo i nqkaf plazmen televizor napravo si jivee jivota! Direktor na Eg-to da si v dne6no vreme

xaxaxa

Kalewa e za nomer 1 mqsto ina4e direktora ako ste si nqmali vzemane davane s nego 6a vi se stori super qk i predstavitelen ama ako ste si raz menili po nqkoq druga duma=> toi e bati i gaza i si pu6i v kabineta(az li4no kat sam vlizal ima6e nepo4isten pepelnik pylen s ugarki)pie si kafeto sq daskaloto zakupilo i nqkaf plazmen televizor napravo si jivee jivota! Direktor na Eg-to da si v dne6no vreme

Сега се сещам, ча като завършвах си имах работа с Караминев. Май тъкмо го бяха назначили за директор, защото дори го бях забравил и се държа учудващо точно като за директор. Явно обаче властта променя хората или изкарва истинската им същност с времето.

Да тъъъпа гимназия беше, винаги съм съжалявал, че не се записах в математическата, поне малко математика щях да науча. Езиците така и ги научих след даскалото в чужбина. :D

да бяхме на мястото на караминев. да си седим с кабинетчето, да пафкаме, кафенце и плазмичка, по цял ден дивидита. ако пуснет и нет - перфектно. ух на батко! :)

и по някоя пара дават. пък ако можеш и нонито да опънеш. ехаааа.

уфффф.

кво се хващета за нещата, като много добре знаете кво имам предвид.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...