NEFARIOUS Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Толкоз по темата,сякаш не се случват секи ден такива работи в различните училища. Не се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Eeeee,алелуя,значи все още се заформят сбивания в ЕГ-то.В моя випуск имаше бая такива,но поне си бяха на сериозно ниво.Тва вашето сега си е жива сапунка-Чочо,мутри,Весо,хърбав,тва онова,хахаха.Но по-добре не се тупайте много,вредно е за здравето.Аз обаче съм в траур-Църа се е пенсионирала,ейййй,тая жена ми еба майката/всъщност еба майката на 99% от випуска /.А за Мазева да ви кажа-с нея давайте по-хард,гавра до последно,без да се плашите,че ще ви закопае/ако е решила да го прави и англечета да сте,пак ще го направи/.Ех,сега като си помисля какви времена бяха P.S. При нас пишеше и единици Така и правим с мазева - 2-3 от моя клас секи час я гаврат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Mani q taq Mazewa we, trqq da hodi w Kerbala we4e maina, tolkowa qsno e napisano do edin 4in . A za boq ae stiga we mainaaaaaaa, t'wa kato pohishtenie na papata stana we maina. Pak i sa izlqha mnoo prikazki, a w kraina smetka nishto ne sa kaza. A 4o4o nqma kwo da sa bie izobshto miana, toi e dostata4no umstweno prebit miana, nai-qkoto nakazanie za nego bi bilo permanentna gawra w koridorite . Ta zaemaite se s misiqta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 nai-qkoto nakazanie za nego bi bilo permanentna gawra w koridorite . xaxaxa da be i kvo 6a vyrvi6 i 6a vika6 "oleee ne me biiite nqma da q zaribqvam taq" A za Mazewa trqbva pylna gavra s neq i da si znaete uroka i da ne si go znaete.Dobre 4e ve4e ne mi e klasna 2 godini vzaimno se tormozihme i sega daje kat se zase4em v koridora ne pozdravqva maiiiika i! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 И Кербала няма да я оправи, по-скоро тя ще оправи талибаните Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 666 q4ko maina 1vo onq tam deto govore6e za karaminev moe si zatvori usticata kato ne znae ni6to 6toto karaminev za men e edin ot nai-dobrite direktori sq samo malko problema s pu6a4ite ne e re6en ama kvo se prai ta tva 4e nekvi lainari si imat problemi s dirketora nqma kak kolko me boli za tqh 2ro toq 4o4o e bati tupoto lape za kuf se misli vse edno v daskaloto v mahalata az ako sum na veso mqstoto vseki den po 1 6amar da ne si pomisli pa da vika nqkoi kolko tup maina veso vseki den moe go bie oneq nqma da idvat vseki den v daskalo q a i da doidat 2ri put me sumnqva da napraat ne6to 3tomi pi4kagta ne e lo6a sq verno 4to valio mnooo umni prikazki ot teb vijdam we 4ovek brao maina rapa pmaga na 4ovek da izrastne 5to sry za "6liokovicatA" ama sq ne taka mi se pi6e ai sus zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 1vo onq tam deto govore6e za karaminev moe si zatvori usticata kato ne znae ni6to 6toto karaminev za men e edin ot nai-dobrite direktori sq samo malko problema s pu6a4ite ne e re6en ama kvo se prai ta tva 4e nekvi lainari si imat problemi s dirketora nqma kak kolko me boli za tqh Някои лайнари като мен решиха веднъж да действат по правилата и "най-добрият директор" се направи на гъз (никак не му беше трудно...то си му е естественото държание). Колкото пъти е трябвало да свърши някаква работа се прави на особено важен, но за сметка на това не си върши работата. Всичко много го съжалявахме, като стана трагедията с дъщеря му, но това не променя факта, че е тъпо копеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Май и аз влизам към групата на лайнарите,щото Караминев хич не си мърдаше пръста за елементарни работи.Няма да си правя труда да изреждам,щото може да се окаже дълъг списък.Та,Антончо,аре малко да си мериш приказките,щот не е добре да говориш кофти неща за хора,които не познаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 За добро или лошо английската е тва което е заради Караминев. Факт. А иначе той просто е един адски комплексиран мъж под чехъл. Колкото и гадно да звучи обаче откакто стана тва с дъщеря му изобщо не е същия олигофрен какъвто беше преди тва. Жалко че трябваше заради тва да стане. Тия малките тука няа кво да разправят щото не са виждали Караминев в добра форма. В доброто старо време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 mi iam si mnenie za karaminev i spored men si vur6i rabotata dosta dobre za sravenenie s dr. u6te v pld s koito imam po-blizuk dostup ta fakta 4e toi mi e direktor me radva a gerogiK i velvet aj daite primer na vidim kvo tolkova ne ve kefi karaminev oba4e ako ima i o6te nqkoi takuv neutralen koito da potvurdi istoriite vi ok moe 6toto v pove4e slu4ei nekvi si govorat i 99% ocvetqvat istoriikite si za da izleznat te jertvite Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Тонио поради стечение на остоятелствата имам близки впечатления от английската от последните 10 години и мога да ти кажа адски много случаи, когато Вальо К. се е показал като малоумен твърдоглав нарцистичен кретен. Ама не мисля да почваме да си разправяме историйки. Всеки си формира мнението според тва което е видял. Ти виждаш Караминев в много розови краски и затова те кефи. ОК Тва е твое мнение. Не отричам, че в някои аспекти си върши работата добре. До голяма степен гимназията е най-"елитната" в Плд заради него и шефките. Ама тва не може да изтрие кофти усещането което остава за малко злобно диктаторче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Кви жертви бе?За жертви говорят разни като теб,аз жертва не съм бил никога,просто гледам обективно на нещата.Кви примери искаш?Вратовръзките едно време,ти помниш ли ги или още не беше в ЕГ-то?Що ни караха да си купуваме вратовръзки-щото е далавера за някои хора.Що събирахме пари за някакво знаме/което аз не доживях да видя/-пак далавера.Влизаш при Вальо-той си пуши,пие кафенце и си прави мохабет по телефона/ама не служебен разговор/,демек много е зает.МИ аз за 5 години в ЕГ-то един свестен празник не видях,знаеш ли как си запомних изпращането в училище-никак,щото нямаше нищо тържествено.Евала на тоя директор,пак хубаво,че бяха онея двете хубостници,че му оправяха бакиите.Мога и още да изреждам,но за теб и другите като теб тея неща сигурно са маловажни. П.С И да знаеш,че Семерджиев е слабак и ще си остане посредствен боксьор.Жокер-заложи на Белински Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxman Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Кви жертви бе?За жертви говорят разни като теб,аз жертва не съм бил никога,просто гледам обективно на нещата.Кви примери искаш?Вратовръзките едно време,ти помниш ли ги или още не беше в ЕГ-то?Що ни караха да си купуваме вратовръзки-щото е далавера за някои хора.Що събирахме пари за някакво знаме/което аз не доживях да видя/-пак далавера.Влизаш при Вальо-той си пуши,пие кафенце и си прави мохабет по телефона/ама не служебен разговор/,демек много е зает.МИ аз за 5 години в ЕГ-то един свестен празник не видях,знаеш ли как си запомних изпращането в училище-никак,щото нямаше нищо тържествено.Евала на тоя директор,пак хубаво,че бяха онея двете хубостници,че му оправяха бакиите.Мога и още да изреждам,но за теб и другите като теб тея неща сигурно са маловажни. Тук напълно те подкрепям, с празниците беше много трагична историята...проблеми с 30 годишната "апаратура" , постна програма, пълна безидейност и т.н.....В основното ми училище стояха по-добре нещата За вратовръзките, там няма какво да се коментира, смешна история... Други впечатления от Караминев нямам, защото отношения директор-ученик просто липсваха.Незнам колко имена на ученици знае... Дано занапред "елитно" да приляга по-пълно на скъпото ни училище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Е поне на денят на таланта пада голямо шоу.Някой знае ли кога ще се състои.Иначе ,преди нашето бившо вече даскало е било елитно,ама сега е една голяма смешка за жалост и като гледам ,няма изгледи да се оправят нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 hahah i kvo za vratovruzkite radvaite se 4e sa samo vratovruzki mg puk si kupuvat i ancuzi i podobni prostotiiki a i vratovruzkite sa qki moita si me kefi sq ne e nekva oficialna no e qka a i ot kakto sum v u6teto sq sum 11 klas vseki praznik e bil 6to gode dobre otpraznuvan komputrite v 1vata zala sa novi zaedno s monitori i vseki atributi koeto si e dosta dobre ne 4e se dulji na karaminev a na nqkoi bogat tatko no vse pak i tva go ima a tva 4e si pu6il v kabineta i si piel kafence kak ti kaa nqkak si ili govorim za razli4en 4ovek ili se e promenil mnogo kakto kazah pove4e istorii za nego nai-veroqtno 6te se poukraseni a za jerti ima predvit "lainari" koito sa si imali problemi kato naperimer vseki 2ri koito mu e pro6tavano 4e pu6i edi kude si koeto za men e "-" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Антоне сам си противоречиш. Именно факта, че някои "лайнари" им се разминава, докато други ядат лайната на Караминефф само щото не са му симпатични, примерно, говори зле за него. А такива случаи бол, както преди така и сега. И, ДА - Караминев си пафка в кабинета, гарантирам ти, дори още повече в последно време. Изобщо в действията на Караминев винаги се е забелязвал един стремеж да се самодокаже, да се наложи, да покаже кой е шефа. Най големи неприятности можеш да си имаш с него ако подложиш мнението му на съмнение и ако отстояваш собственото си такова. А отношенията директор - ученици , ако изобщо може да се говори за такива са на основата голям шеф - овце, с изключение на малкото случаи когато тези отношения се осланят на лична неприязън и дори омраза от страна на шефчето. Да не говорим и за нетъррпимостта му към различно мнение от страна на колегите му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Аз искам да се оплачаот една даскалка по история. Днес вече ше оформя. И ми вика ми ти имаш 5 5 6. И ся ше ме изпитва за 6. Ама след тва с евръща и ми вика: "Неее... няма да те изпитам, ще ти пиша направо 5" . Ето тва е ЕГ пловдив - яко, даскало, яки хора, ама прости даскали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 awe xora kvi sa teq decki gluposti we nqkoi viknal nz si koi awa bawa!!!Ostavete gi da sa opravqt kato muje maina!!A ot koi klas sa teq deto sa sa bili 11 li 12 li ????Samo ne biite 4e moje da sa udarite Ne sa bite pravete lubov Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Мен вратовръзката ме кефи Почти всеки ден съм си с нея....нз к'во ви пречи пък и не е кой знае колко скъпа.Пък и ми се иска да вярвам че тези пари отиват за нща на училещето , и вярвам че отивам там ТТ ...писах с грешен акк....NightWolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Антончоо,нали ти казах нещо за използването на "лайнари".Вземи се стегни малко,не говори глупости,пиши малко по-разбираемо.Абе с Караминев да не сте роднини?Толкова ревностен защитник на тоя човек не бях срещал .Ааа,да добавя,аз много пушех в училище-в кенефа,зад салона,на Марица,проблем някакъв?Няма да ти казвам колко пъти Караминев ни е виждал зад салона като идваше на работа/към 9:30-10:00/,Попова дори си седеше до нас като обсъждаха новия път зад салона.Ами не станахме жертви.Единствената жертва си ти май,вервай че Караминев е супер директор и че учиш в елитна гимназия Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Аз тук малко пропуснах въргала, но се включвам. Искаш историйка...ето една от глупавите: Ще заминавам на гости на сестра ми и баща ми (който не съм виждал от две години) в щатите за Коледа. Реших, че пак ще дадат малка зимна ваканция и че тоя път трябва да действам както си е редът и да си подам молба за извиняване на отсъствията, вместо като бял човек да си взема медицинска бележка. Петък преди последната седмица даскало взимам диплома, а в сряда летя и пропускам само трите последни дни и там, каквото е след ваканцията. В понеделник отивам при Нонито с молба и разбира се Вальо го няма на работа, та затова при нея. Тя разбира се пък се изгаври с мен, че така не се пишело молба и неговата височайша особа щяла да бъде обидена от така нескопосано написаната молба и тя съответно няма да бъде уважена. Добре...да ви еба и в тежкарите, като имаш предвид, че тоя елит, дето си го вкарвате идва само от амбицията и качествата на учениците, ама айде... Отивам вторника пак и тоя път Манекенът се наканил да дойде на работа. Казвам му с две думи, как стоят нещата, а той наглецът ме пита, дали смятам да оставам там (то беше тогава доста модно да се бяга в Америка и един вид имаш ли виза, си заминал и останал). Показвам му, че имам двупосочен билет и че ще се връщам, ама не...копелето си държи, че аз в същност няма да се върна... Да, и ще идвам да му се моля за отсъствията... След това ме пита, дали знам при колко отсъствия изключват и беше ужасно очуден, че знам (може би той не знаеше). Направи грубата сметка, че ако се прибера една седмица след това, ще съм направил необходимата бройка и завърши с "Ами то най-добре не се връщай, защото ние така и така ще те изключим". Аз разбира се му теглих една майна и му казах, че връщането ми няма нищо общо с лайняното му училище и си заминах на другия ден. Като се прибрах, отивам с майка ми (тя настояваше) и той като ни видя, стана толкова мазен, че просто капеше от него масчица... "Ама аз мисля, че въпросът беше приключен още отдавна. Ние с Георги се бяхме разбрали." Така ли, педал гаден? Бяхме ли? И какво в крайна сметка? Беше супер снежна и студена зима и увеличиха ваканцията и пропуснах едни сряда и четвъртък (петък не се учеше) преди ваканцията. Ама Вальо трябваше да се покаже, че е гъз. И другата година по същото време, същия повод...медицинска бележка. И после ходи ми обяснявай, че аз съм крив, че не спазвам правилата... Исках... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Мен вратовръзката ме кефи Почти всеки ден съм си с нея....нз к'во ви пречи пък и не е кой знае колко скъпа.Пък и ми се иска да вярвам че тези пари отиват за нща на училещето , и вярвам че отивам там ТТ ...писах с грешен акк....NightWolf И ако мога да попитам какво те кефи на вратовръзката Нали бяха измислени за да показват че сме възпитаници на ЕГ....Ми според мен ва нищо не показва - изчистена раирана вратовръзка можеш да си земеш от където си пожелаеш.Поне да им бяха сложили няква емблемка - ама не - нали тряа да остане повече манджа за директорството...И тука логично идва и въпросът с парите...Може да ти се иска,обаче е супер наивно да вярваш че парите които идват от много места отиват за училището!!Колко пари се изсипват уж за даскало от разни "родители - спонсори",чийто сладки дечица са направили някъв гаф....А в крайна сметка каде отива парата - по джобовете....Евала им че направиха тва лято ремонти,при това основни,ама мисла че тва тряаше да се случи преди годииииини,ама така било е,може би "не е имало пари" - не просто тогава никой не е искал да ги даде - сега вече положението си беше станало мноо болно - след своеобразния потоп мизерията стана пълна - или искат или не ония дето си пълнат гушите тряаше да бръкнат в дълбокия джоб с даренията и да заделат малко за доброто на старото родно училище.... Как ма е яд че тоа ремонт го направиха точно след като завърших Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Батка не забравяй откъде дойдоха една част от кинтите за ремонт.Нали уж ние 12клас бяхме изкъртили вратите на кенефите та затова трябваше да вземат пари от всяко момче във випуска и бяха събрали към няколко стотин лева.А се знаеше ,че това го бяха направили едни 11-класници.А най-якият случаи беше като един мой приятел го бяха повикали в стаичката на лелките,за да отвори шише водка -естествено Собиески зелен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 кенефите ги разби един дето сега е 10 клас Трябва су искаме по 1.50 от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Марто ако питаш мен кинтата от кенефите си е капка в морето.... Поне да ги бяхме "потрошили" ние тия кенефи да не ма е яд.... Ама нали и Саня даде пари за тях Все пак важен е support-а на пушачите!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.