Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Айде някой по вещ да каже дали ако избягаш от контролна при мазева , тя не ти пише неизвинено дали има няква вероятност да й кажеш че ти е загубила контролната ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

мазева може да ти изглежда най-голямата шматка на този свят, но така лесно няма да я забаламосаш.

nafarious е прав като сравни ставащото тук със сериала от 11. чули, недочули разправяте и съдите. я се информирайте пък тогава разправяйте.

Айде някой по вещ да каже дали ако избягаш от контролна при мазева , тя не ти пише неизвинено дали има няква вероятност да й кажеш че ти е загубила контролната ;)

99% успеваемост при този метод предполагам, но не е сигурно

Едит - имам сътен спомен, че се случи с някой (Цветето или нз кой) и тя водеше разследване, ама в крайна сметка нищо не стана

nafarious е прав като сравни ставащото тук със сериала от 11. чули, недочули разправяте и съдите. я се информирайте пък тогава разправяйте.

Аз лично се информирах от 2-3 ма от и клас

и от някви приятели на оня маликия

Така или иначе и клас са точни, явно другия/те си/са го е търсил. Тоше, да им кажем ли за скандала с откраднатия кроасан на Катето?

и клас са си супер клас аз има се кефя (бяхме с тях на 2 екскурзий и 2те супер яки :P )

само се ядосах дето се оплашили от тия "Борци от спортното"

и тези 5-6 човека който са били там не са влезли в мелето поне Весо да не го бият толкова мн

знам че ако найстина са били борци от спортното тва е щяло да бъде Огромна грешка

ама се пак е тъпо

и освен тва от випуска има доста яки момчета който с радост шяха да излезнат от час

и поде да спрат боя мн по рано

а че николай е избягал емии кво да прай момчето той е супер висок и супер хърбаф

тоя чочо е трявало 1 в 1 да му влезе като толкова ревнува

------------------

мазева мн трябва да й се правиш на шантав и ще ти мине номера

предлагай и ако исакш даже 2ри път да правиш "ако не я намери"

ама протакай и ще ти се размине

Доктора(Николай) е пращал някви смс-и на Саня, след като предполагам тя му е разяснила, че си има приятел и да не се занимава с нея, обаче той си продължавал, и след тва с Чочо са се скарали и някой го е ударил тоя Доктора и то супер леко и оня веднага се хванал за лицето и избягал, пък някви са пребили Весо, щото се е застъпил за него. Чочо даже не си е мръдвал пръста да удря някого. Това, че тоя е избягал като някакъв страхливец и е оставил друг да го отнесе заради него, пък после разказва на съучениците си измислени историйки какъв герой е, как няма да искат всички сега пък Чочо да бият. Пък най-забавното е, че директора е изкарал Саня виновна... whatever, тва даскало няма да се оправи с тоя скапания директор и тва е...

"тва даскало няма да се оправи с тоя скапания директор и тва е..." - re4e i otse4e. Otnowo ocenka na 4owek prekaral tolkowa wreme w u4ilishte kolkoto az prekarwam za sedmica w toaletnataaaaaaaa

:rolleyes: . Kak pa nqma da iskat 4o4o da biqt we, 4e koi da iskat da biqt :angry: . Koi e izwikal hora - 4o4o, koi sa prai na maj - 4o4o, koi ne moje sa opraa s gadjeto si 4o4o, koi sa prai na Rapsuperstar - 4o4o, am 4i daje bai bradar iska da go izplushti toq 4o4o :D . Nikolai li da e winowen we maina, toi si zaribqwa pi4kata i twa e miana. Ako 4o4o ima problem s twa da otide i da mu wkara par4etata sam we miana. A twa deto koi e izbqgal, kade e otishal, koi sa pretrepali kolko to4no e sigurno i ima li nqkoi s info ot parwa raka?

нека малките сливки да не изказват мнение за директора. не го познаваш. просто си замълчи с мнението. може да го споделиш на хлапетата от класа ти, дето изобщо си нямат представа що за човек е Валентин Караминев, но тук при по-запознатите недей си отваря устата.

В четвъртак имаме 3 час при нея (2-ра смяна) Добре сте ни дошли xmas.gif

А чанлиева в понеделник ми каза , че ще сифтосът салона....

Къв е бил тоя бой ? Чочо се сбил заради Саня , Death_Rider ги разтървавал huh.gif blink.gif Айде някой по-вещ да каже

Е това да се чува; сега ,покрай изпитите, все ще се намери време да дойдем:)

Айде някой по вещ да каже дали ако избягаш от контролна при мазева , тя не ти пише неизвинено дали има няква вероятност да й кажеш че ти е загубила контролната wink.gif

Да ти кажа в 9-ти клас ми преподаваше Мазева и беше голяма веселба.На контролните като и напишеш само теорията пак пишеше 2-ка , защото била сигурна , че преписваме.Ако не и предадеш контролното (което е все едно твоя случай)пак 2-ка.Просто си имаше едно на ум, а именно , че нищо не знаем(което си беше така :D ) и затова не можехме да минем с номера" Ама аз Ви я предадох , как така я няма".Пробвали сме неведнъж и резултатът беше още една двойка :punk

Дано при теб да се получи, успех! ;)

нека малките сливки да не изказват мнение за директора. не го познаваш. просто си замълчи с мнението. може да го споделиш на хлапетата от класа ти, дето изобщо си нямат представа що за човек е Валентин Караминев, но тук при по-запознатите недей си отваря устата.

TI kvo ? mnooogo blizuk priqtel li si mu ? :)

емии аз знам горе долу

начи николай е зарибявал тая саня в мирк и и пращал някви смс

тоя чочо се ядосал

срещнали се пред мариян ама ималко макс народ от и клас

и тоя го хванало шубето

дошли му некви дружки обаче часа зел че почнал

и весо тоя николя и някви малко хора само останали

васо мн му бил казал "пиклйо " и пича мн искал му се извини за тва

ама весо не

и ония зели че го били въпросния николай се отървал мн по леко от него

и изобщо тоя

малкия е болкук майна тва секи може вика хора се бият

имали са късмет че тия от и клас са тъпи не са виканли мн хора

да стане кютека

тва е от субективна гледна точка

истотията

Ами горе-долу тва се е случило, само че Весо не е започвал нищо, просто е защитил тоя пич от неговия клас, а другите с него са били някви путки и нищо не са направили и общо взето Весо си го е отнесъл :angry1 А най-тъпото е че аз няколко минути по-рано минах оттам, ама Весо каза че са се събрали само за лигавщина и никой няя са бие и аз отидох на кафе с едни пичове... :angry1 :angry1 Ако някой знае кви са били тия дето са дошли, моля за информация каквато и да е - къде учат, къде живеят и такива работи :excl: А и тия от и клас не са викнали хора щото аз ги видях тия двамата дето уж щяха да се бият да се обясняват като путки и аз и те си казаха че нищо няма да става...

А и да питам в колко почва втората смяна да намина тия дни???

Ами горе-долу тва се е случило, само че Весо не е започвал нищо, просто е защитил тоя пич от неговия клас, а другите с него са били някви путки и нищо не са направили и общо взето Весо си го е отнесъл :angry1 А най-тъпото е че аз няколко минути по-рано минах оттам, ама Весо каза че са се събрали само за лигавщина и никой няя са бие и аз отидох на кафе с едни пичове... :angry1 :angry1 Ако някой знае кви са били тия дето са дошли, моля за информация каквато и да е - къде учат, къде живеят и такива работи :excl: А и тия от и клас не са викнали хора щото аз ги видях тия двамата дето уж щяха да се бият да се обясняват като путки и аз и те си казаха че нищо няма да става...

А и да питам в колко почва втората смяна да намина тия дни???

Утре и вдругиден започва от 2 без 10 :)

Те колко хора са били биячите о.0 ?

a be tva sa ebahti i putkinskite istorii! i dvamata sa super idioti ot tva det se govori ! Aide nqma ni6to lo6o v tova da zaribava6 momi4e,ama to kato ti kaje 4e si ima priqtel i tn..,za kaf hal 6a prodyljava6 da q tormozi6.A toq nebezizvesten 4o4o 6to ne sa se razbrali 1 v 1 ,kvi sa teq 6a mi vika hora da go biqt.Pi4a ot 11 i e super hyrbav kvoto i da si govorim i edva li 4o4o nqma6e da mu vidi smetkata 1 v1 . i nai TYPOTO e 4e cqloto daskalo govori vreli nekipeli( "oleee edni mutri do6li i bili nared bez da pitat"- razgovor mejdu dve vidimo nelicepriqtni malki prasenca ot 9 klas)

браво, язо!

това трябваше да се каже.

стига сте го обсъждали това.

не, не съм приятел на караминев. нищо лошо не е направил. харесва ми. върши си работата.

и аз не съм му приятел и е доста боклук

но не ми пречи с нищо така че нямам нищо против него

nelicepriqtni malki prasenca ot 9 klas

:D добре казано :P

Утре и вдругиден започва от 2 без 10 :)

Те колко хора са били биячите о.0 ?

"Биячите" са били 7-8 човека... А кой клас е тоя и на кой етаж му е стаята на тоя Чочо???

А и пак да помоля ако някой има информация кви са тия да каже моля!!!

ей, големият бияч. я стига приказва врели некипели. ела да го биеш де. отворко. какъв си пич просто нямам думи.

"Биячите" са били 7-8 човека... А кой клас е тоя и на кой етаж му е стаята на тоя Чочо???

А и пак да помоля ако някой има информация кви са тия да каже моля!!!

Добре де, ти каква връзка имаш с цялата тая работа, не мога да разбера - нито си от Английската, нито нищо...айде не се прави на най-големия... :excl:

NEO_DDT, без лоши чувства, ама айде стой си в Матрицата, че нямаш място на бул.България 123.

Към язовеца - верно тоя пич от 9 клас е тънкаж, Веселин е доста по-едър в сравнение. Мнооооого са различни.

Трето - предлагам всеобщо спиране на темата, най-много като гледам да се стигне до словесен-интернет-кютек. Ненужно!

бтв Лудото Мими дето писа от нашто даскало ли е?

ЕДИТ: Не мога да разбера защо обаче този достатъчно неприятен повод е причина за повишена активност в тази тема?!?

ей, големият бияч. я стига приказва врели некипели. ела да го биеш де. отворко. какъв си пич просто нямам думи.

Ами утре ще намина и мен ме интересуват повече другите, щото разбрах че тоя само е стоял, а ти вземи да млъкнеш :angry:

Добре де, ти каква връзка имаш с цялата тая работа, не мога да разбера - нито си от Английската, нито нищо...айде не се прави на най-големия... :excl:

Каква връзка имам ли? :angry1 Пребиха един от най-добрите ми приятели с които съм израстнал а ти ме питаш ква връзка имам :angry1 :angry1 И кво като не съм от английската, в руската съм и няма да ми е голямо разкарването!!! :angry:

Eeeee,алелуя,значи все още се заформят сбивания в ЕГ-то.В моя випуск имаше бая такива,но поне си бяха на сериозно ниво.Тва вашето сега си е жива сапунка-Чочо,мутри,Весо,хърбав,тва онова,хахаха.Но по-добре не се тупайте много,вредно е за здравето.Аз обаче съм в траур-Църа се е пенсионирала,ейййй,тая жена ми еба майката/всъщност еба майката на 99% от випуска :devil /.А за Мазева да ви кажа-с нея давайте по-хард,гавра до последно,без да се плашите,че ще ви закопае/ако е решила да го прави и англечета да сте,пак ще го направи/.Ех,сега като си помисля какви времена бяха :love

P.S. При нас пишеше и единици:)

Само за хора от Английската ли е достъпна информацията ?

И ако още си мислите,че въобще значи Нещо да се правят на отворени хората по форумите,че да казвате,че такава е целта на пича,явно вашата е по-сериозна ...

Толкоз по темата,сякаш не се случват секи ден такива работи в различните училища.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...