NightWolf Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Айде някой по вещ да каже дали ако избягаш от контролна при мазева , тя не ти пише неизвинено дали има няква вероятност да й кажеш че ти е загубила контролната Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 мазева може да ти изглежда най-голямата шматка на този свят, но така лесно няма да я забаламосаш. nafarious е прав като сравни ставащото тук със сериала от 11. чули, недочули разправяте и съдите. я се информирайте пък тогава разправяйте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Айде някой по вещ да каже дали ако избягаш от контролна при мазева , тя не ти пише неизвинено дали има няква вероятност да й кажеш че ти е загубила контролната 99% успеваемост при този метод предполагам, но не е сигурно Едит - имам сътен спомен, че се случи с някой (Цветето или нз кой) и тя водеше разследване, ама в крайна сметка нищо не стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ами да се надяваме ,че номера ще мине....2 контролни и изпитване по история в същия ден ...баси даскалото о.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 nafarious е прав като сравни ставащото тук със сериала от 11. чули, недочули разправяте и съдите. я се информирайте пък тогава разправяйте. Аз лично се информирах от 2-3 ма от и клас и от някви приятели на оня маликия Така или иначе и клас са точни, явно другия/те си/са го е търсил. Тоше, да им кажем ли за скандала с откраднатия кроасан на Катето? и клас са си супер клас аз има се кефя (бяхме с тях на 2 екскурзий и 2те супер яки ) само се ядосах дето се оплашили от тия "Борци от спортното" и тези 5-6 човека който са били там не са влезли в мелето поне Весо да не го бият толкова мн знам че ако найстина са били борци от спортното тва е щяло да бъде Огромна грешка ама се пак е тъпо и освен тва от випуска има доста яки момчета който с радост шяха да излезнат от час и поде да спрат боя мн по рано а че николай е избягал емии кво да прай момчето той е супер висок и супер хърбаф тоя чочо е трявало 1 в 1 да му влезе като толкова ревнува ------------------ мазева мн трябва да й се правиш на шантав и ще ти мине номера предлагай и ако исакш даже 2ри път да правиш "ако не я намери" ама протакай и ще ти се размине Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Доктора(Николай) е пращал някви смс-и на Саня, след като предполагам тя му е разяснила, че си има приятел и да не се занимава с нея, обаче той си продължавал, и след тва с Чочо са се скарали и някой го е ударил тоя Доктора и то супер леко и оня веднага се хванал за лицето и избягал, пък някви са пребили Весо, щото се е застъпил за него. Чочо даже не си е мръдвал пръста да удря някого. Това, че тоя е избягал като някакъв страхливец и е оставил друг да го отнесе заради него, пък после разказва на съучениците си измислени историйки какъв герой е, как няма да искат всички сега пък Чочо да бият. Пък най-забавното е, че директора е изкарал Саня виновна... whatever, тва даскало няма да се оправи с тоя скапания директор и тва е... "тва даскало няма да се оправи с тоя скапания директор и тва е..." - re4e i otse4e. Otnowo ocenka na 4owek prekaral tolkowa wreme w u4ilishte kolkoto az prekarwam za sedmica w toaletnataaaaaaaa . Kak pa nqma da iskat 4o4o da biqt we, 4e koi da iskat da biqt . Koi e izwikal hora - 4o4o, koi sa prai na maj - 4o4o, koi ne moje sa opraa s gadjeto si 4o4o, koi sa prai na Rapsuperstar - 4o4o, am 4i daje bai bradar iska da go izplushti toq 4o4o . Nikolai li da e winowen we maina, toi si zaribqwa pi4kata i twa e miana. Ako 4o4o ima problem s twa da otide i da mu wkara par4etata sam we miana. A twa deto koi e izbqgal, kade e otishal, koi sa pretrepali kolko to4no e sigurno i ima li nqkoi s info ot parwa raka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 нека малките сливки да не изказват мнение за директора. не го познаваш. просто си замълчи с мнението. може да го споделиш на хлапетата от класа ти, дето изобщо си нямат представа що за човек е Валентин Караминев, но тук при по-запознатите недей си отваря устата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Айде айде Манекенът си е мизерник, няма какво да се правим на интересни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxman Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 В четвъртак имаме 3 час при нея (2-ра смяна) Добре сте ни дошли xmas.gif А чанлиева в понеделник ми каза , че ще сифтосът салона.... Къв е бил тоя бой ? Чочо се сбил заради Саня , Death_Rider ги разтървавал huh.gif blink.gif Айде някой по-вещ да каже Е това да се чува; сега ,покрай изпитите, все ще се намери време да дойдем Айде някой по вещ да каже дали ако избягаш от контролна при мазева , тя не ти пише неизвинено дали има няква вероятност да й кажеш че ти е загубила контролната wink.gif Да ти кажа в 9-ти клас ми преподаваше Мазева и беше голяма веселба.На контролните като и напишеш само теорията пак пишеше 2-ка , защото била сигурна , че преписваме.Ако не и предадеш контролното (което е все едно твоя случай)пак 2-ка.Просто си имаше едно на ум, а именно , че нищо не знаем(което си беше така ) и затова не можехме да минем с номера" Ама аз Ви я предадох , как така я няма".Пробвали сме неведнъж и резултатът беше още една двойка Дано при теб да се получи, успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 нека малките сливки да не изказват мнение за директора. не го познаваш. просто си замълчи с мнението. може да го споделиш на хлапетата от класа ти, дето изобщо си нямат представа що за човек е Валентин Караминев, но тук при по-запознатите недей си отваря устата. TI kvo ? mnooogo blizuk priqtel li si mu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 емии аз знам горе долу начи николай е зарибявал тая саня в мирк и и пращал някви смс тоя чочо се ядосал срещнали се пред мариян ама ималко макс народ от и клас и тоя го хванало шубето дошли му некви дружки обаче часа зел че почнал и весо тоя николя и някви малко хора само останали васо мн му бил казал "пиклйо " и пича мн искал му се извини за тва ама весо не и ония зели че го били въпросния николай се отървал мн по леко от него и изобщо тоя малкия е болкук майна тва секи може вика хора се бият имали са късмет че тия от и клас са тъпи не са виканли мн хора да стане кютека тва е от субективна гледна точка истотията Ами горе-долу тва се е случило, само че Весо не е започвал нищо, просто е защитил тоя пич от неговия клас, а другите с него са били някви путки и нищо не са направили и общо взето Весо си го е отнесъл А най-тъпото е че аз няколко минути по-рано минах оттам, ама Весо каза че са се събрали само за лигавщина и никой няя са бие и аз отидох на кафе с едни пичове... Ако някой знае кви са били тия дето са дошли, моля за информация каквато и да е - къде учат, къде живеят и такива работи А и тия от и клас не са викнали хора щото аз ги видях тия двамата дето уж щяха да се бият да се обясняват като путки и аз и те си казаха че нищо няма да става... А и да питам в колко почва втората смяна да намина тия дни??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ами горе-долу тва се е случило, само че Весо не е започвал нищо, просто е защитил тоя пич от неговия клас, а другите с него са били някви путки и нищо не са направили и общо взето Весо си го е отнесъл А най-тъпото е че аз няколко минути по-рано минах оттам, ама Весо каза че са се събрали само за лигавщина и никой няя са бие и аз отидох на кафе с едни пичове... Ако някой знае кви са били тия дето са дошли, моля за информация каквато и да е - къде учат, къде живеят и такива работи А и тия от и клас не са викнали хора щото аз ги видях тия двамата дето уж щяха да се бият да се обясняват като путки и аз и те си казаха че нищо няма да става...А и да питам в колко почва втората смяна да намина тия дни??? Утре и вдругиден започва от 2 без 10 Те колко хора са били биячите о.0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 a be tva sa ebahti i putkinskite istorii! i dvamata sa super idioti ot tva det se govori ! Aide nqma ni6to lo6o v tova da zaribava6 momi4e,ama to kato ti kaje 4e si ima priqtel i tn..,za kaf hal 6a prodyljava6 da q tormozi6.A toq nebezizvesten 4o4o 6to ne sa se razbrali 1 v 1 ,kvi sa teq 6a mi vika hora da go biqt.Pi4a ot 11 i e super hyrbav kvoto i da si govorim i edva li 4o4o nqma6e da mu vidi smetkata 1 v1 . i nai TYPOTO e 4e cqloto daskalo govori vreli nekipeli( "oleee edni mutri do6li i bili nared bez da pitat"- razgovor mejdu dve vidimo nelicepriqtni malki prasenca ot 9 klas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 браво, язо! това трябваше да се каже. стига сте го обсъждали това. не, не съм приятел на караминев. нищо лошо не е направил. харесва ми. върши си работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 и аз не съм му приятел и е доста боклук но не ми пречи с нищо така че нямам нищо против него nelicepriqtni malki prasenca ot 9 klas добре казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Утре и вдругиден започва от 2 без 10 Те колко хора са били биячите о.0 ? "Биячите" са били 7-8 човека... А кой клас е тоя и на кой етаж му е стаята на тоя Чочо??? А и пак да помоля ако някой има информация кви са тия да каже моля!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 ей, големият бияч. я стига приказва врели некипели. ела да го биеш де. отворко. какъв си пич просто нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 "Биячите" са били 7-8 човека... А кой клас е тоя и на кой етаж му е стаята на тоя Чочо???А и пак да помоля ако някой има информация кви са тия да каже моля!!! Добре де, ти каква връзка имаш с цялата тая работа, не мога да разбера - нито си от Английската, нито нищо...айде не се прави на най-големия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Абе, момчета, не се бийте бе, много боли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 NEO_DDT, без лоши чувства, ама айде стой си в Матрицата, че нямаш място на бул.България 123. Към язовеца - верно тоя пич от 9 клас е тънкаж, Веселин е доста по-едър в сравнение. Мнооооого са различни. Трето - предлагам всеобщо спиране на темата, най-много като гледам да се стигне до словесен-интернет-кютек. Ненужно! бтв Лудото Мими дето писа от нашто даскало ли е? ЕДИТ: Не мога да разбера защо обаче този достатъчно неприятен повод е причина за повишена активност в тази тема?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 ей, големият бияч. я стига приказва врели некипели. ела да го биеш де. отворко. какъв си пич просто нямам думи. Ами утре ще намина и мен ме интересуват повече другите, щото разбрах че тоя само е стоял, а ти вземи да млъкнеш Добре де, ти каква връзка имаш с цялата тая работа, не мога да разбера - нито си от Английската, нито нищо...айде не се прави на най-големия... Каква връзка имам ли? Пребиха един от най-добрите ми приятели с които съм израстнал а ти ме питаш ква връзка имам И кво като не съм от английската, в руската съм и няма да ми е голямо разкарването!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Eeeee,алелуя,значи все още се заформят сбивания в ЕГ-то.В моя випуск имаше бая такива,но поне си бяха на сериозно ниво.Тва вашето сега си е жива сапунка-Чочо,мутри,Весо,хърбав,тва онова,хахаха.Но по-добре не се тупайте много,вредно е за здравето.Аз обаче съм в траур-Църа се е пенсионирала,ейййй,тая жена ми еба майката/всъщност еба майката на 99% от випуска /.А за Мазева да ви кажа-с нея давайте по-хард,гавра до последно,без да се плашите,че ще ви закопае/ако е решила да го прави и англечета да сте,пак ще го направи/.Ех,сега като си помисля какви времена бяха P.S. При нас пишеше и единици Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Никога няма да забравя 2 минусът,които ми писа Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ех,сега като си помисля какви времена бяха Ех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Добре де, ти каква връзка имаш с цялата тая работа, не мога да разбера - нито си от Английската, нито нищо...айде не се прави на най-големия... Само за хора от Английската ли е достъпна информацията ? И ако още си мислите,че въобще значи Нещо да се правят на отворени хората по форумите,че да казвате,че такава е целта на пича,явно вашата е по-сериозна ... Толкоз по темата,сякаш не се случват секи ден такива работи в различните училища. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.