Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

А какво стана с Макинтошите от информатиката?

Тъкмо открих, че мога да си плейвам аудио CD-та на единия, който имаше вградени колонки, и тази година като тръгнах на даскало и питах даскалката къде са го дянали, тя спомена нещо за избата и наводнението... :unsure: :cry

• 3 weeks later...
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
koga svur6va sroka ??!

че тия почнха да оформят

по био даже в дневника ми е оформено ...

2 момичета от нашия клас ги оформиха по мат към 15 декември ;)

:blink:

деба малките скунксове много 6ци е тябвало да имат сигур

е ко па случва се

ся накрая най-мразя като в един ден ме изпитат по сичко

вери тъпо първите часове се боря там за по високата оценка

ама на края вече изкушфявам

събота и неделя + два дена допълнително. това е междусрочната

Да :)

Точно щото бачка и затва ние не играхме :laughing: :lol: :laughing: .

никой май не влиза

даже и във форума от и клас

тая седмица бая го по пребиха Весо :angry:

оня малкия ако не го излючат ше трябва да му ебем майката тия година и полвина дето остават

никой май не влиза

даже и във форума от и клас

оня малкия ако не го излючат ше трябва да му ебем майката тия година и полвина дето остават

Чочо ли ве? С него сме били 3 години в един клас. Мноо е ревниво момчето. Някой разбра ли кво точно стана щото аз нещо не разбрах.

защо да му ебете майката?

Чанлиева преподава ли още?Ако да, кога има часове , че се каним да и дойдем на гости за едно баскетболче :D

В четвъртак имаме 3 час при нея (2-ра смяна) Добре сте ни дошли :)

А чанлиева в понеделник ми каза , че ще сифтосът салона....

Къв е бил тоя бой ? Чочо се сбил заради Саня , Death_Rider ги разтървавал :huh: :blink: Айде някой по-вещ да каже

В четвъртак имаме 3 час при нея (2-ра смяна) Добре сте ни дошли :)

А чанлиева в понеделник ми каза , че ще сифтосът салона....

Къв е бил тоя бой ? Чочо се сбил заради Саня , Death_Rider ги разтървавал :huh: :blink: Айде някой по-вещ да каже

Начи на мен кво ми казаха... ама не разбрах много. Така... аз доколкото разбрах някъв зарибявал Саня. И Чочо викнал некви от иконома и отишли говорили с ония всичко ок. Обаче разбрал после ( аз не разбрах ) кой какви глупости говорил за кого и Чочо ся отива при ония да го накара да се извини. Ония казал: Няма и след тва пълен компот кой кого тръгнал да защитава, някъв тръгнал да бяга ала бала пребили го, дошла охраната и всички на кафе при директора. Ако някой знае кво точно е станало да каже.

емии аз знам горе долу

начи николай е зарибявал тая саня в мирк и и пращал някви смс

тоя чочо се ядосал

срещнали се пред мариян ама ималко макс народ от и клас

и тоя го хванало шубето

дошли му некви дружки обаче часа зел че почнал

и весо тоя николя и някви малко хора само останали

васо мн му бил казал "пиклйо " и пича мн искал му се извини за тва

ама весо не

и ония зели че го били въпросния николай се отървал мн по леко от него

и изобщо тоя

малкия е болкук майна тва секи може вика хора се бият

имали са късмет че тия от и клас са тъпи не са виканли мн хора

да стане кютека

тва е от субективна гледна точка

истотията

Teq ot I klas sa si to4no pi4owe maina. K'wo da wikat hora we maina, nali ne sa pu4ki kato toq 4o4o maina. Kato imash neshto s nqkoi si sa opraash sam maina. Kato tragnat 10 4oweka da ta biqt togawa wikash hora maina. To seki znae da wika nqkwi kreteni da sa biqt za nego maina. A, 4e Nikolai q e zaribqwal taq mixajkata na 4o4o, 4e mnoo qsno we maina. 4o4o slqp li e da ne znae s kwa hodi we maina :angry: . Kato ne moje da sa opraa s jena si maina da si glea rabotata we. Da go bqha nabili nego we maina, bati tapiq malkaj maina.

Много странно чувство.

Май разбрах по-малко, отколкото сериала от 11 по бТВ дето гледам докато закусвам. :blink:

Така или иначе и клас са точни, явно другия/те си/са го е търсил. Тоше, да им кажем ли за скандала с откраднатия кроасан на Катето? :woot

Доктора(Николай) е пращал някви смс-и на Саня, след като предполагам тя му е разяснила, че си има приятел и да не се занимава с нея, обаче той си продължавал, и след тва с Чочо са се скарали и някой го е ударил тоя Доктора и то супер леко и оня веднага се хванал за лицето и избягал, пък някви са пребили Весо, щото се е застъпил за него. Чочо даже не си е мръдвал пръста да удря някого. Това, че тоя е избягал като някакъв страхливец и е оставил друг да го отнесе заради него, пък после разказва на съучениците си измислени историйки какъв герой е, как няма да искат всички сега пък Чочо да бият. Пък най-забавното е, че директора е изкарал Саня виновна... whatever, тва даскало няма да се оправи с тоя скапания директор и тва е...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...