Blitz^^ Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Не. Сега е Караиванова. Тя е от МГ-то. Супер тъпа е. Много ме дразни. Дава ни контролни без предупреждение. Имам 4.40 на една такава контролна и вместо да ми даде 10 стотни тя ми взе 40 и ми вика: Ще ти ги дам когато се наложи. Еми... утре пак имаме при нея контролна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 всичките са там само църа я няма за радост на младото поколение иначе гимназията е кенеф ама тя винаги си е била, просто става такъв във все по-буквален смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Голямото Пиле си е там и е още толкова перверзна, само дето нещо не е особено смешна...но май още децата й се връзват... И двете големи легенди (Църа и Мама Цеци) се пенсионираха една след друга. Тъкмо така, че да захвана и от двете...беше весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 голямото пиле не беше ли оная по рисуване ве? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 тая калева е най-тъпата жена на света майка и как е мраза тя даже прилича на мъж стая коса неам думи ... тя още една жена която ме е страх да кажа името ... ок де николова астарджиева тая по немски топу/доку зова калева ги ненавиждам просто ааа ужас деба няма др. такова място утре ще праа контролно при калева жената мъж неф ... кво стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Имаше една по рисуване - тя беше свястна по мое време, за след това не знам. Казвахме и КОННАН! Разяснете, кои са Църа, Мама Цеци и т.н.? Църа не е ли онази, която на нас ни доказа, че всеки успоредник е ромб? И за която родителите бяха предложили да събираме пари да й плащаме да си седи в къщи? Само не помня, как точно й беше името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Имаше една по рисуване - тя беше свястна по мое време, за след това не знам. Казвахме и КОННАН! Разяснете, кои са Църа, Мама Цеци и т.н.? Църа не е ли онази, която на нас ни доказа, че всеки успоредник е ромб? И за която родителите бяха предложили да събираме пари да й плащаме да си седи в къщи? Само не помня, как точно й беше името. В даскало няма вече ученици, които да са виждали Църа. Последният випуск, които заварши бе и нейният последен, на които бе преподавала. Иначе Църа е пословична, ниска една такаа злобна и като са наведе са вижда огромен Цър по средата на главата й. Иначе най-големите тандеми в даскало са "Попинони" и "Баби и Боби", оставям на развинтената ученическа фантазия да открие тези невероятни личности майна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Zingam не може да не знаеш църа ако си бил в ег последните 30 40 години. не знам дали ви е доказвала 4е успоредника е ромб но сигурно е тя. за нея няма невъзможни неща. да е жива и здрава да си се радва на пенсията обаче беше най големия олигофрен в тва даскало. имах чувството че шефа я държи от някво садистично чувство. тя беше на 1000 години като се пенсионира. ся тея младите нищо не са видели. тя и боби сулева и е същия експонат ама поне е по кротка. гений, вие се разминахте със "старата генерация" не знаете за кво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Не. Сега е Караиванова. Тя е от МГ-то. Супер тъпа е. Много ме дразни. Дава ни контролни без предупреждение. Имам 4.40 на една такава контролна и вместо да ми даде 10 стотни тя ми взе 40 и ми вика: Ще ти ги дам когато се наложи. Еми... утре пак имаме при нея контролна. Всеки пък като се провикна в час " краля е жив !!!" тя не се усеща , много е зле горката... направихме "4" човека няква глупава фигура от шперплат и й "намерихме" центъра на тежеста , айде 4 шестици от 12 въпроса 10 грешни =>3.30 (ако сичко ти е грешно = 3") Утре сме на официална вечеря с класа ....нещо по глупаво нямаше ли ? И има ли други на "официална вечеря" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Днес празнувахме в стаята. Каква забава... Сменихме 3 компа заради един Уинамп дето изобщо го нямаше и пак нямаше музика. А на мен ми се падна най-тъпия от всички късети - незабравимо лято ан море като се имапредвид че мразя лятото, жегите и морето. Зимата планините и пистичките на Пампорово са точно за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Zingam не може да не знаеш църа ако си бил в ег последните 30 40 години. не знам дали ви е доказвала 4е успоредника е ромб но сигурно е тя. за нея няма невъзможни неща. да е жива и здрава да си се радва на пенсията обаче беше най големия олигофрен в тва даскало. имах чувството че шефа я държи от някво садистично чувство. тя беше на 1000 години като се пенсионира. ся тея младите нищо не са видели. тя и боби сулева и е същия експонат ама поне е по кротка. гений, вие се разминахте със "старата генерация" не знаете за кво става дума. Според профила ти, си с 10тина години по-млад от мен, което ще рече, че съм завършил преди 10 години и общо взето почти нищо не помня. Много малко имена помня на даскали, като тези, които уважавах бяха: - Арабаджиев, Господинова, Коннан Тези, които не можех да трая бяха: - Люба Попова, която по наше време беше директор, даже първата година ми беше директор ония лудия, най-най първия директор, Пашев, Кулишева, Изрусената Кучка - преподаваше по физика, не й помня името, една пак по физика, която на нас ни преподаваше името, която не помня, как се казваше, но Църа ми звучи добре, Калева... аааа Василева ми беше класна, сега се сещам и за Мирянката, и още една имаше по немски, много зла и надъхана, която едва преживях... Изобщо мразя тая гимназия Винаги съм съжелявал, че не записах МГто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Шшшш, кво против Колишева бе? И аз миналата година исках да се отърва от нея, ама още на 16 септември кат видях новата и се поболях... а на тази Господинова как й е първото име? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Много истории съм чувал за Църа, цели легенди се носят, само че я изпуснах с 1 година... Тя се пенсионирала преди 4 години най-вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Първи имена на помня. Господинова преподаваше английски. Колишева по-скоро ми беше адски неприятна... поне ми писа 6 накрая дъртота метла, ама бая се озорих тогава - литературата ми беше най-противния и гнусен предмет. Как й беше името на тая Църа бре? Имаше и една малка зла химичка, която в осми клас ни тормозеше здраво, после взе, че роди и я смени друга също малка и опъната, ама с нея поне се разбирахме, макар да ни караше да учим 5х повече материал, отколкото имаше в учебника - никой от нас не стана химик. После оная първата се върна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Много истории съм чувал за Църа, цели легенди се носят, само че я изпуснах с 1 година... Тя се пенсионирала преди 4 години най-вероятно. Ами...две години, откакто завърших...и май още една преди това...значи преди 3-4 години се пенсионира. То стана малко майтап. Аз си направих някаква случайна гавра с нея в последния час за годината и се оказа, че й е бил последният час изобщо на голямата легенда... Ако съм знаел, щях да се изгавря много по-мощно... Как й беше името на тая Църа бре? Църът се казваше Църцарова... Говедото беше лудница... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Ами...две години, откакто завърших...и май още една преди това...значи преди 3-4 години се пенсионира. То стана малко майтап. Аз си направих някаква случайна гавра с нея в последния час за годината и се оказа, че й е бил последният час изобщо на голямата легенда... Ако съм знаел, щях да се изгавря много по-мощно...Църът се казваше Църцарова... Говедото беше лудница... Ха, знаех си аз! Точно за същата говорим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Първи имена на помня. Господинова преподаваше английски. Мда... Цонка, беше ми класна миналата година, много ми харесваше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 А какво стана с Макинтошите от информатиката? Тъкмо ги бяха подарили на училището за предпоследната ни година. Сега се сещам, че имаше един тъпунгер, на който казвахме Лильо, който идваше с колело на училище. Цялата година писахме по тетрадките, как се работи на макинтош и накрая ни ги пусна, ама не ни даде мишките, за да не ги изкрадем. Изобщо беше пълен цирк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Аз съм от последния випуск, който имаше честта да цъка Шпаце Джункие (Space Junkie) и подобни тъпотии... Macintosh-ите бяха весели, но честно казано другата година с Carmageddon по ми хареса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Аз съм от последния випуск, който имаше честта да цъка Шпаце Джункие (Space Junkie) и подобни тъпотии... Macintosh-ите бяха весели, но честно казано другата година с Carmageddon по ми хареса... Още ли се блъскат учениците като стадо побеснели бизони, докато се качват на четворката или са се цивилизовали? По наше време нямаше автобуси. Четворката минаваше чат пат - всичко фраш, не винаги имаше място в автобуса за всички, обаче ние бяхме отличници. Пристига четворката - двама завардват вратитие, под тях се пронизват атакуващите, които с бурен устрем пробиват напиращите да слизат и набърза ръка резервираха 3-4 реда седалки, в крайна сметка в 8 от 10 случаи се пътувахме удобно настатени, докато останалите хуни се блъскаха правостоящи. Ей мили спомени. Веднъж обаче на нашия шампион по заемане на седалки, пълен автобус ученици му мина през крака и въпреки това пак резервира половината свободни места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Мда... Цонка, беше ми класна миналата година, много ми харесваше... Цонка е доста зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Цонка е доста зле Що така смяташ? Не говоря като човек, защото като почне да ни приказва едни лекции бла-бла... става досадно, но като учител е много добра и определено има опит в преподаването и си знае работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 вери енд щаслива ваканция на всички вам съучилищници и бивши такива ваканция тайм отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Ай наздраве!!! П.С. Зингам. нещата не са се променили. Аз съм с 4-ка. Днес беше феноменален фраш. Добре че се научих да блъскам в 8-ми клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 цонка е пълен хал като учител. якото е че е айляк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.