peet Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 "наще" да стачкуват е толкова малка верятноста че по-добре не се надявайте просто оная по биология каза че нямат синдикат* Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Олеее тая доктор Дре ни закопа. Ужас беше. Някъв текст дето сме го взели миналия час и ни го изтърси за диктовка. Бахти ужаса. Иначе да се похваля по математика нямам грешка и имам 5.50 babata e pi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 При Дре бях 4 години. бая лайна видяхме от нея и нерви и чудо, обаче вече като завършвахме се разтапяше. Свиквайте бързо с нейните методи(шибани са доста ама иначе не е интересно щото иначе тя ще ви свикне. А такива инцидентни диктовки тип простотия са редовно нещо. А, и друго - ако досега не сте научили английския, не се надявайте да го научите при нея. по кьорави обяснения от нейнте няма. абе олд скуул яко, те със с Сулева са една партия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 чувам някви слухово че ,ожело да излезем в ваканция от началото на следващата седмица някои знае ли нещо по въпроса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 нищо по-различно от слуховете. ако не ваканция, то поне един ден нямало да се учи следващата седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 нищо по-различно от слуховете. ако не ваканция, то поне един ден нямало да се учи следващата седмица. Защо така? Нали уж нашите учители за нищо не протестират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 При Дре бях 4 години. бая лайна видяхме от нея и нерви и чудо, обаче вече като завършвахме се разтапяше. Свиквайте бързо с нейните методи(шибани са доста ама иначе не е интересно щото иначе тя ще ви свикне. А такива инцидентни диктовки тип простотия са редовно нещо. А, и друго - ако досега не сте научили английския, не се надявайте да го научите при нея. по кьорави обяснения от нейнте няма. абе олд скуул яко, те със с Сулева са една партия. да уе енглиш няа да научат ама ше могат да пеят малоумни песнички и ше помнят хамлет до живот иначе дъртата е мноо добродушна. веднъж се бяхме излъгали да и отидем на гости да и дадем някви кинти за учебници и 3-4 часа ни пои с чай и ни разправяше спомени от средата на 60-те иначе с бобито сулева са супер авери. и са абсолютните експонати на ег-то откакто се пенсионира църа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 следващия петък - намалени часове - радваме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 следващия петък - намалени часове - радваме! ебати радоста жестока.... :allien как може да учим цялата седмица е въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Az pa moa wi kaja, 4e to4no sq mi e takaw ailqk i super mnoo mi sa hoi na daskalo miana. Super mnoo gustu mi wkarwa. Po celiq den si prawa edni mnogo specifi4ni 4eshliwi dwijeniq na top4encata si /koito ma poznawa e dosta naqsno s onowa dwijeniice, koeto mnogo qsno gi obuslawq :)/. Ma sq wakanciqta maikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ela pile ela . Burn it up, God make it hot like the roof is on fire . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Днеска класна по БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 аее тоя Первазов е велик бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Az pa moa wi kaja, 4e to4no sq mi e takaw ailqk i super mnoo mi sa hoi na daskalo miana. Super mnoo gustu mi wkarwa. Po celiq den si prawa edni mnogo specifi4ni 4eshliwi dwijeniq na top4encata si /koito ma poznawa e dosta naqsno s onowa dwijeniice, koeto mnogo qsno gi obuslawq :)/. Ma sq wakanciqta maikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ela pile ela . Burn it up, God make it hot like the roof is on fire . вале, голям си, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 С П А М Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 приключиха класните последна седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 приключихме и резултати има даже във понеделник генерална репетиция и в вторник го правим хамстер гледай се появиш , че караколева се отчая става малко гадна пиеса мн се смея и се се намира кой да ми поддържа смеха Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 вие пиеска в немския център ли ше правите щот караколеваа дрънкаче нещо бтв 3 момичета от моя клас ше играят ангели и ше плямпат нещо на дойчиш така че подобре си носете някви ношчета (че да си изкарате учите и самоубиете ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 емии н а една репетиция ги чухме и нз що сички се смяхме може би едната говореше твърде виско поне са след нас ,че аз и без това едва се удържам да не изпадна в колапс от мн смях играя Йосиф и Мария нещо ми говори на ухото и според караколева трябва да ми го казва мн изморено и бавно и мъчително ... изобщо малко ме изкарва от сериозното състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 приключихме и резултати има даже във понеделник генерална репетиция и в вторник го правим хамстер гледай се появиш , че караколева се отчая става малко гадна пиеса мн се смея и се се намира кой да ми поддържа смеха Стига ве във вторник ли? Ем аз такова неам костюм тва-онова баси. Еми нема да можем да ви земем костюми- оправяйте се. Егати работата повече никви пиеси! Само с тъпотии ша ма занимават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 психопат май имаш костюм бре нали бяхме до драматичния театър за костюми в понеделник ще разбереш къф ти е понеделник - ген репетиция гледай се появиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Броят ли се и тези като мене, които са завършили преди 900 години? Вярно ли е, че езиковата гимназия е станала такъв, кенеф, какъвто разказват слуховете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 1. Броят се. 2. Знам ли? Вероятно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Часът ни по физическо изрулира. Ринехме сняг . Тая Чанлиева само ни търси някви тъпи занимания. Аааа да верно... Аз изринах най - много . Така че... Английската е супер айляк. . Другия път ше кажем на Чанлито да впрегне момичетата да рият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 ем честито .ние кибикчсвахме в малката биология и джътихме малко шах.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Леле последните двама, вие като сте се раждали, аз съм учил за кандидатските изпити за тъпата гимназия. Още ли е там лудата физичка? А перверзната Калева? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.