Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

"наще" да стачкуват е толкова малка верятноста че по-добре не се надявайте

просто оная по биология каза че нямат синдикат*

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
Олеее тая доктор Дре ни закопа. Ужас беше. Някъв текст дето сме го взели миналия час и ни го изтърси за диктовка. Бахти ужаса. Иначе да се похваля по математика нямам грешка и имам 5.50 :huh: :D :) :P :lol: :laughing: :pirate

babata e pi4 :D

При Дре бях 4 години. бая лайна видяхме от нея и нерви и чудо, обаче вече като завършвахме се разтапяше. Свиквайте бързо с нейните методи(шибани са доста ама иначе не е интересно :)) щото иначе тя ще ви свикне. А такива инцидентни диктовки тип простотия са редовно нещо. А, и друго - ако досега не сте научили английския, не се надявайте да го научите при нея. по кьорави обяснения от нейнте няма. абе олд скуул яко, те със с Сулева са една партия.

чувам някви слухово че ,ожело да излезем в ваканция от началото на следващата седмица

някои знае ли нещо по въпроса ?

нищо по-различно от слуховете. ако не ваканция, то поне един ден нямало да се учи следващата седмица.

нищо по-различно от слуховете. ако не ваканция, то поне един ден нямало да се учи следващата седмица.

Защо така? Нали уж нашите учители за нищо не протестират? :rolleyes:

При Дре бях 4 години. бая лайна видяхме от нея и нерви и чудо, обаче вече като завършвахме се разтапяше. Свиквайте бързо с нейните методи(шибани са доста ама иначе не е интересно :)) щото иначе тя ще ви свикне. А такива инцидентни диктовки тип простотия са редовно нещо. А, и друго - ако досега не сте научили английския, не се надявайте да го научите при нея. по кьорави обяснения от нейнте няма. абе олд скуул яко, те със с Сулева са една партия.

да уе енглиш няа да научат ама ше могат да пеят малоумни песнички и ше помнят хамлет до живот :D иначе дъртата е мноо добродушна. веднъж се бяхме излъгали да и отидем на гости да и дадем някви кинти за учебници и 3-4 часа ни пои с чай и ни разправяше спомени от средата на 60-те :blink: иначе с бобито сулева са супер авери. и са абсолютните експонати на ег-то откакто се пенсионира църа. :bgrin:

следващия петък - намалени часове - радваме!

следващия петък - намалени часове - радваме!

ебати радоста жестока....

:allien

как може да учим цялата седмица е въпроса

Az pa moa wi kaja, 4e to4no sq mi e takaw ailqk i super mnoo mi sa hoi na daskalo miana. Super mnoo gustu mi wkarwa. Po celiq den si prawa edni mnogo specifi4ni 4eshliwi dwijeniq na top4encata si /koito ma poznawa e dosta naqsno s onowa dwijeniice, koeto mnogo qsno gi obuslawq :)/. Ma sq wakanciqta maikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ela pile ela :punk . Burn it up, God make it hot like the roof is on fire B) .

Az pa moa wi kaja, 4e to4no sq mi e takaw ailqk i super mnoo mi sa hoi na daskalo miana. Super mnoo gustu mi wkarwa. Po celiq den si prawa edni mnogo specifi4ni 4eshliwi dwijeniq na top4encata si /koito ma poznawa e dosta naqsno s onowa dwijeniice, koeto mnogo qsno gi obuslawq :)/. Ma sq wakanciqta maikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ela pile ela :punk . Burn it up, God make it hot like the roof is on fire B) .

вале, голям си, майна :)

приключиха класните :)

последна седмица :)

приключихме

и резултати има даже

във понеделник генерална репетиция

и в вторник го правим

хамстер гледай се появиш , че караколева се отчая

става малко гадна пиеса

мн се смея и се се намира кой да ми поддържа смеха

вие пиеска в немския център ли ше правите :)

щот караколеваа дрънкаче нещо

бтв 3 момичета от моя клас ше играят ангели и ше плямпат нещо на дойчиш така че подобре си носете някви ношчета (че да си изкарате учите и самоубиете :) )

емии н а една репетиция ги чухме

и нз що сички се смяхме може би едната говореше твърде виско

поне са след нас ,че аз и без това едва се удържам да не изпадна в колапс от мн смях

играя Йосиф и Мария нещо ми говори на ухото и според караколева трябва да ми го казва мн изморено и бавно и мъчително ... изобщо малко ме изкарва от сериозното състояние

приключихме

и резултати има даже

във понеделник генерална репетиция

и в вторник го правим

хамстер гледай се появиш , че караколева се отчая

става малко гадна пиеса

мн се смея и се се намира кой да ми поддържа смеха

Стига ве във вторник ли? Ем аз такова неам костюм тва-онова баси. Еми нема да можем да ви земем костюми- оправяйте се. Егати работата повече никви пиеси! Само с тъпотии ша ма занимават.

психопат

май имаш костюм бре

нали бяхме до драматичния театър за костюми

в понеделник ще разбереш къф ти е

понеделник - ген репетиция гледай се появиш

Броят ли се и тези като мене, които са завършили преди 900 години?

Вярно ли е, че езиковата гимназия е станала такъв, кенеф, какъвто разказват слуховете?

Часът ни по физическо изрулира. Ринехме сняг :P :D. Тая Чанлиева само ни търси някви тъпи занимания. Аааа да верно... Аз изринах най - много :). Така че... Английската е супер айляк. :laughing: :lol: . Другия път ше кажем на Чанлито да впрегне момичетата да рият.

:) Леле последните двама, вие като сте се раждали, аз съм учил за кандидатските изпити за тъпата гимназия.

Още ли е там лудата физичка? А перверзната Калева?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...