Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

ми до колкото разбрах са от В клас ама нз повече , пък и нищо повече не се каза ,може да им се е разминало ,да се нядяваме :)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
емии вери кофти ,

от нашия випуск ли ?

еле как не ми се ходи на даскало ама на 16ти май ще се вясна

ще имаме спортен празник

бати майтапа няма да ходя на даскало вече седмица+ и първия ми ден да е айляк :wub: :lol: :D

кой ти каза , че ще е спортен празник ? Аз разбрах ,че ще е няква тренировка или упражнение ...де да го знам при бедствени ситуаций

Споертен празник ще е. И миналата година по средата на ноември направихме един. :P

хвана ли са един от моя клас и негова приятелка. :(

тва за евалуацията за сефте го чувам тоя вариянт , не че много ходя на даскало , че да съм в час де

ако мине наредба или нещо подобно драснете тука един два реда pls.

наредби няма.

ще има евакуация, а след това евентуално спортен празник или дез него

глупаво е да правим евакуация , щото последния път ни водеха под списък кой дошъл кой не

е поне не се учи

гадната енева щяла да изпитва на гадно стихотворение на ботев

:sick

да сигурно е ний сме от 9 май

ама е различно за випуските така каза енева

утре тест даф вери нужда от късмет

втората смяна от 9 без 15 в даскало.

николова не ни каза да си носим дрехи за спортен празник, така че кеф :)

Голям спортен празник! Отидохме си целия клас след евакуацията. Чанлиева ни каза че няма кво да седим на студа. Отново - аплодисменти за нашето даскало!

Голям спортен празник! Отидохме си целия клас след евакуацията. Чанлиева ни каза че няма кво да седим на студа. Отново - аплодисменти за нашето даскало!

и нашия клас си тръгнахме

разбрах, че след това някои от учителите са играли футбол

голям смях е било :laughing:

То пък на спортен празник да не организирате мач и да не сритате Вангела и да не видите на Узунката фината техника... Не ви е срам...

Помня едно време като цъкахме срещу даскалите и аз зимам топката на Вангелата и той ми вика:"Писах ти тройка,а ти-бати неблагодарника" супер шоу е тоя мач на звездите :)

То пък на спортен празник да не организирате мач и да не сритате Вангела и да не видите на Узунката фината техника... Не ви е срам...

много сме изтървали (иронично)

Узунов не ми се стори мн добър :wacko:

Може би защото не е... Никой от даскалите не е добър. Въпреки че Узунката наистина е най-добър сред тях и има добър шут, не е нещо особено. То там е купон общо взето повече...

Ние играхме срещу даскалите,4:1 без много зор,Вангелое отново впечатляваше само с лафове,иначе със Стойко Танчев и бат'Краси (по физическо даскало) стават по скоро за американски футбол :D

По мое време Краси го нямаше още. Имаше го накрая де, но сме играли с него само волейбол. Ние като играехме с даскалите, те бяха все малко и взимаха от нас горе-долу най-добрите, за да може да са изравнени силите. И пак ги биехме. А пък бат' Стойко също никога не е играл с нас...жалко...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...