*lola* Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Много е хубав вестника и аз не си го взех неска и ся ме е яд .. а тва за камерите верно ли? не че ме интересува, ама ми се струва малко прекалено..?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Много е хубав вестника и аз не си го взех неска и ся ме е яд .. а тва за камерите верно ли? не че ме интересува, ама ми се струва малко прекалено..?!?! Вестник ли имало днес? Аз пак нищо не знам... иии много е гадно като тия дето ги познаваш са в другата смяна, никой за нищо не те информира... пък и аз къде съм ги пропуснала тия с вестниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 весници има :smile: ще си взема в понеделник весника е ок пред пополагам че ще си ги пазя доста години като спомен от даскалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 уффф ,кво ше прраим ние каръците при Николова неска не ми е ясно.... план тезиси ,мизериии ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 как тънко минах по български. сефте ми се случва такова нещо. нито план тезис имах, нито бях чел за тоя час. просто нз как ми се размина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 и аз така някво калитарско измъкване ,ама то ние целия класс няяхме плантезиси така че.... иначе следващата седмица още вторник ше има ЛИС ,фани си ама ше се имправизира пак ,няя как Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 да. и то не какво да е там ЛИс, а и на двете. как се прави такова нещо само тя си знае. как ще се направи няям представа, но уверени в себе си няя да четем, а квото излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 ем квот такова ше идим ше видим , николчето ше ни боцне ,и ще се преберем стандартен ден ,в интерес на истината ,не е трудно да научиш трите ъзможни теми наизуст и толкова ,ама ако си учихме..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 ай ся. то тва по всеки предмет може да го кажеш. тогава не е толкова лесно. ама все пак истина говориш - не е толкоз сложно, ама като знаем че е все същото, кво да се зорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 пфууу както казах ,фани си тоя ЛИС утре ,ауе някои няма ли някви темички развити по темата ( ) ? ПП. за топик с 50 страници е досто голямо мъртвило ,да не сте почнали даучите денонощно уе скъпи съкилииници :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Много умряло, верно. днес николова ще сипне порядъчно. нищо нямам за смъртта. но и да имах, пак същата работа щеше да е. искаме 6-а, надяваме се на 5, а получаваме 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Много умряло, верно. днес николова ще сипне порядъчно. нищо нямам за смъртта. но и да имах, пак същата работа щеше да е. искаме 6-а, надяваме се на 5, а получаваме 4. да бе да аз искам 5 .надявам се за 4 ,а получавам 3 с 5 минуса ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 всеки както се нареди първите два часа ще има шоу при николова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 всеки както се нареди първите два часа ще има шоу при николова. май бяха първите 3 часа първия стана шоу,ще го продължим и днес,ама другите 2 си бяха трагедия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Добре че ме подсети, PlayMate, ама жалко че нямам мастило в принтера да донеса аз малко инфо, че да ви светна с Кейт за какво става въпрос.... Месото е една от най-пълноценните белтъчни храни в човешкото хранене. Основна съставка на месото е мускулната тъкан. Белтъчното й съдържание варира от 15-22% в обезкостеното месо, мазнините – от 5-20%, въглехидратите (гликоген) – 0.5%, при водно съдържание – 70-80%. Месото е богато на минерални вещества – 0.5-1.5% (макроелементи: калий, фосфор, натрий, калций, магнезий, а от микроелементите най-важни са желязото и цинкът), екстрактивни вещества – 0.4%, витамини – вит. В1, В6, ниацин. Месото притежава разнообразна белтъчна композиция – миозин, актин, актомиозин и др., при това с висока биоусвояемост – 95-96%. Аминокиселинният състав се характеризира с благоприятно съотношение между незаменими и заменими аминокиселини, както и с богатството на важните за растежа аминокиселини – триптофан, лизин, аргинин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 абе, марто, ти друга работа нямаш ли си, че да се заяждаш с момичетата с факти. аз се шегувам с тях най-добронамерено, ти ми вадиш научна информация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 марти,аз пък намерих още информация и с нетърпение чакам 7мия час.бай дъ уей-тая вчера по немски въобще не зачепи за какво се бъзикахме с на кейт косата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 супер конфузна ситуация беше тва. жената си плямпа нещо ние си знаем наще работи. абе ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 а какво ще кажеш за вица за хасково? беше пълна скръб според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 хурна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 абе, марто, ти друга работа нямаш ли си, че да се заяждаш с момичетата с факти. аз се шегувам с тях най-добронамерено, ти ми вадиш научна информация... Аз да ги просветля, това ако го наричаш заяждане... Вица не го зацепих, с удоволствие бих го разяснил, ама няма как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 пълен провал за момичетата и николова го каза шегичка, муцунки. много лигав съм станал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 уффффф ,неска директора ударил двама аиде..... които пуши (в даскало ) така е как мислите дали ше ги изгонат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Зависи кои са, кой клас.... Може да се смили ако скоро ще завършат/ сега "навлизат" в дебрите на пловдивската н`аука. Зависи каква му е логиката. На някои димячи много им се е насъбрало и се знаят , та ако е сбарал някого за втори път май няма шанс. Ай дано ги остави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 емии вери кофти , от нашия випуск ли ? еле как не ми се ходи на даскало ама на 16ти май ще се вясна ще имаме спортен празник бати майтапа няма да ходя на даскало вече седмица+ и първия ми ден да е айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.