ludoto_mimi Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 И овце сме виждали........ Веднъж една приятелка тръгна да преследва едно теле, което се беше настанило на масите на бившото вече "При Мариян"(то вече е преименувано на "При Лари", тъй като някой му е отлепил буквичките). Каза,че я гледало много мило даже й измучало... Пък оня ден по физическо ще бягаме 300 метра и си седим на старта и по едно време се чува едно "Мууууууу" и едно момиче вика "Оле, чухте ли го тва?", а ние гледаме тъпо и се напикаваме от смях... Колкото се махнат боклуците зад общежитията, толкова ще се махнат и добичетата, пък да не говорим за поправянето на салона... май зимата вместо баскетбол, норматива ще е целене със снежни топики :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Информатика рулз ...секи път изпускам 5 мин за да си допия кафето.....ако изобщо не влезна пак няма да забележи ......Мазева пише 6-ци наред Тая жена не е в ред ....някви +-чета някви - чета ала бала 6 (момиче) 5 (момче)Всъшност тая жена наистина не е добре: "А сега на български-саите еинундцванцих Сойре унд ире фербиндунген" ....Даракиева всяка втора дума и е "2-ка" и "жените никога не са имали права" Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 То не само крави, ми и разни кравари минават по игрището... днес една баба и един дядо се караха, преминавайки, по точно бабата командореше дядото, ама тва бду Днес два часа по физическо съм подскачала като някакъв идиот, за да науча едно хоро, ама нема ... не ми се отдава Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 То не само крави, ми и разни кравари минават по игрището... днес една баба и един дядо се караха, преминавайки, по точно бабата командореше дядото, ама тва бду Днес два часа по физическо съм подскачала като някакъв идиот, за да науча едно хоро, ама нема ... не ми се отдава Аз го научих, колкото да ми пишат 6, ама сега много не ги знам Само гръцкото май помня. Тя даскалката ни писа 6-ци на всички по милост, че ако ни бяхте видели какви сме - един напред, друг назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Информатика рулз ...секи път изпускам 5 мин за да си допия кафето.....ако изобщо не влезна пак няма да забележи ......Мазева пише 6-ци наред Тая жена не е в ред ....някви +-чета някви - чета ала бала 6 (момиче) 5 (момче)Всъшност тая жена наистина не е добре: "А сега на български-саите еинундцванцих Сойре унд ире фербиндунген" ....Даракиева всяка втора дума и е "2-ка" и "жените никога не са имали права" да бе да не говориш за друга мазева ние бяхме нейния клас и пак само 3-4 момичета имаха 6-ци и 1-2 момчета ... писмените са само за отбиване на номера тя знае кво щи пише преди да си почнал контролната даракиева наистина пише много 2ки ама не им отдава такава важност аз имах 3-4 2ки миналата година и завърших с 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 да бе да не говориш за друга мазева ние бяхме нейния клас и пак само 3-4 момичета имаха 6-ци и 1-2 момчета ... писмените са само за отбиване на номера тя знае кво щи пише преди да си почнал контролната даракиева наистина пише много 2ки ама не им отдава такава важност аз имах 3-4 2ки миналата година и завърших с 5 Ами няма човек от класа с под 6 при мазева а вече е изпитала половината,,,, нз кво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Ами няма човек от класа с под 6 при мазева а вече е изпитала половината,,,, нз кво става Ти кой клас си бе? Къв е тоя късмет от вас. Да не сте и станали любимия клас или сте някакви много знаещи. Вие сте направо изключение аз такова нещо не бях чувал до сега. Майар че тая учителка нищо не ми е направила от началото на годината от както ми преподава , но просто като е видиш колко е смешна се отчайваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Ти кой клас си бе? Къв е тоя късмет от вас. Да не сте и станали любимия клас или сте някакви много знаещи. Вие сте направо изключение аз такова нещо не бях чувал до сега. Майар че тая учителка нищо не ми е направила от началото на годината от както ми преподава , но просто като е видиш колко е смешна се отчайваш. 9г Имаше няколко дето и хабер си нямаха кво ги пита ама не им писа отценки ...другия път пак пита пак не знаят пак не пише и така вече 3 пъти Но наистина е повече от смешна .....много смешна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 ще сладат камери на лафките no more пушене на воля отново тоалетните ще бъдат превзети , а аз много ги мразя и там хич не е безопасно ...миналата година хванаха един от ж клас е той се размина с изгонване ама е гадно иначе мариян добре , че отвори :smile: 9 клас много малко идвате да пушим бре само един ицо чат пат се вясва и някви пички в кенефите съм засичал вери малко пушачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 И кога ще ги слагат тея камери? Много добро решение на този който се е сетил. Може най-сетне да се усетите и да спрете да пушите. Не осъзнавате ли каква измет сте и колко пречите на нормалните хора в училището. Нямам нищо против пушете си ама където е позволено, а училището определено не е такова място. А от друга страна ще сложат тези камери и както казваш ще почнете да ходите по тоалетните, а тва е възможно най-лошото решение, защото вече и на кенеф няма да можеш да идеш спокоино (не че сега беше по-добре, но сега ще е още по-зле). Дано ви хванат до един ама никой да не остане та да е за урок на идващите поколения. Проосто това си мисля. Айде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 хахаха да бе дано ни хванат и аз тва си викам ти нещо много се рапчиш недорасляк ... спокойно ще си пикаеш на воля след като ни хванат , но не и преди тва ще сложат камери - ще ги издебваме и цикъла ще се затваря макар че след 1ви януари едва ли ще има много пушачи останали Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Аве кво толкова сте се впрегнали с тия камери, аз съм в руската и нашта директорка и тя се напъваше че щели камери да слагат... И колко време смятат че ще изкарат тия камери? 2-3-4 дена? Не повече и ония Krastnik ли си не та знам, кво толкова ти пречат на теб пушачите ве? А Къде да пушим? На реката??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Разбира се, че пречат пушачите. Няма да обсъждам темата за смисъла от пушенето. Да предположим, че това няма да се промени и хората ще си пушат. ОК, ама като пушиш ти, защо да пуша и аз? Дайте сега всички да си споделяме пороците... Като искате да ви е гадно ОК, ама защо трябва да е гадно и на околните? Нещо с привилегия ли сте? Нещо по-специални? То така като го подкараме утре някой спинозен ще ходи да чука наред, че да сподели. Тъп пример и още как, но има ли значение... Ясно ми е и че в даскалото е още по-"фетско", щото е забранено, но в крайна сметка то си има смисъл да е забранено. Помислете малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ицо е машина уе.....не е от наи интелегентните деца но.... Доста 9-токласници пушат , ако не и всички и всички ходяд зад лафката а камери ме съмнява да има... и спрете да пушите в кенефите....веднеж ще искам да издоя маркуча и като отворих вратата нищо не можех да виждам..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Разбира се, че пречат пушачите. Няма да обсъждам темата за смисъла от пушенето. Да предположим, че това няма да се промени и хората ще си пушат. ОК, ама като пушиш ти, защо да пуша и аз? Дайте сега всички да си споделяме пороците... Като искате да ви е гадно ОК, ама защо трябва да е гадно и на околните? Нещо с привилегия ли сте? Нещо по-специални? То така като го подкараме утре някой спинозен ще ходи да чука наред, че да сподели. Тъп пример и още как, но има ли значение... Ясно ми е и че в даскалото е още по-"фетско", щото е забранено, но в крайна сметка то си има смисъл да е забранено. Помислете малко. Ти кола караш ли? Ами недей, ние не сме длъжни да ти дишаме отровните газове, знам че е "фецко" ама ни вредиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 в случая напълно подкрепям георгиК ... трябва хората да се съобразяват а относно пушенето на лафката както и да е но като пишат в кенефа някои път ще се ядосам и нз кво ще стане особено пък ме нервят малките пиклъовци от 9ти клас които си мислят че са ултра яки като пушат а изглейдат на 5 години та .... тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 EEE Антоне ти се едно не пушиш,иначе в кенефите е бахти и мизерното.Иначе Марианчо вика от понелник щяли да правят масови проверки на всичко лафки,кенефи,а камерите са вече отпуснати от общината и ша са три ! Аиде да видим пак ли няма да се пуши,как ще обхванат такъф голям периметър само с три камери? Така че пушачите от понеделник тряя внимаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ти кола караш ли? Ами недей, ние не сме длъжни да ти дишаме отровните газове, знам че е "фецко" ама ни вредиш И си на всичкото отгоре си прав... Само дето дали хващаш разликата? Цигарите да си ги пуши който си иска. Да не ми ги пуши в лицето. Същото е, като мине рейсът покрай тебе и го усетиш, но не е същото, като мина аз с колата (което се случва веднъж на високосна година аз да излизам от вкъщи и колата да е свободна) и ти да си там. Като цяло си много прав, но изпускаш по-тънкия момент. И двете са гадни и в един идеален свят и двете няма да ги има, но в нашия свят едното го знаеш, че съществува, а от другото в момента воня на гъз и пак трябва всичко да се пере и чисти, защото няма разбиране от пушачите. Има разлика, повярвай ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Кви са тия 6-ици при Мазева, бе При нас на входното тая година има 8 двойки Аз се разминах с 3(с два минуса ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 вече има и 2-3 5-ци Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 ехе :smile: тая мазева е луда само ми обяснете как ви преча като си пуша на къра ??? не че съм от най запалените пушачи де ама като ми се допуши си пуша и в това никой няма да ме ограничи , заклевам се всъщност с този пост исках да призова да спрем с тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Първо не се заклевай в подобни глупости. С времето и ние можем да стане нормална държава (натам вървят нещата слава Богу) и ще видиш зор с тоя лаф. Колкото до пушенето на къра - не ми пречиш. Изобщо...твоя воля, твой си кеф и всичко. Това, което ми пречи, е, че се одимяват обществени места. ОК, да сменим темата. Не ми е особено приятна...даскалото е къде-къде по-весело нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 ем аз не пуша qzovec-o объркал си се а иначе да си пъшат хората на къра но в кенефите ме подлудяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 ехе :smile: тая мазева е луда само ми обяснете как ви преча като си пуша на къра ??? не че съм от най запалените пушачи де ама като ми се допуши си пуша и в това никой няма да ме ограничи , заклевам се всъщност с този пост исках да призова да спрем с тая тема Димо ти си кавал ве. Имаш астма и пушиш ми незнам кво да ти кажа. Тая картинка е готска: http://photos1.blogger.com/blogger/1908/79...0/antismoke.jpg Едит:Хахаха Димо форум трол :Д аре аз отивам да играя. За вестника- ами аз поне не видях да има + тва винаги има останали бройки. Edit2: Еми да го отваряш пък Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 йеее начко ба кавал съм бил ти нали го знаеш моето пушене кво е - 1 кутия на месец и полвина пък и без тва нали сменяме темата (не отварям пик-а ) ............................................ днес имаше ли весници ? щото гледах едни деца в рейса подмятаха някви аз точно днес не бях да сакало и не успях да си зема дано Ками-то да има иначе какво мислите за весника ??? ------------------- начка -> му-у-у ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.