Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

еее 1 пусна мухата и всики муХАХАХА думата "любунген" изобщо не е "юбунген" беше неква др. тъпа дума такаче сте в грешка... иначе имаше и ЮБУНГЕН на същата страница такаче правя разлика :)

А има ли олигофрени :D :D :D :D от 10В?

много ли се кефите на собствената си простотия? т'ва да си олигофрен готино ли е? да си пълен изрод модерно ли е?

Еми по мое време беше? Или поне аз така си мислех...ама май само аз... Но каквото и да си говорим олиго my friends винаги има...във всеки клас. Дори и в най-добрите английски семейства се случи...в такъв безумно примерен и добричък клас баш мен намериха да ме сложат...

Да бе, слушай ти другарките даскалици...за тях винаги "като тоя клас друг такъв не съм имала"... Съвсем вярно е, че учениците са тъпаци в по-голямата си част и че стават по-зле от година на година (като отношение не като чиста проба акъл), но в крайна сметка всички са горе-долу еднакви и всички се мислят за много "луди" и това подхранване от даскалиците на тоя имидж им играе много лоша шега, ама и на тях акъл не им достига и продължават да си вкарват автоголове...

оо не знам защо но маи всички В-папалелки сме изроди(като съдя по нашия клас и квот викат госпожите)

емии олигоферни сме

не сме виновни

а за това че даскалиците подклаждали тва не съм съгласен

кво да се радвам като ми каже "оууу 'в' клас :sick "

просто си върви тоя имидж , а и ние не се стараем да го опровергаем

Ами да де, тоя имидж си върви за всички класове... Това имам предвид и аз. Всеки си мисли, че В-клас са много лоши, щото му казват "оууу В-клас", а пък другите от З-клас си мислят, че са те, щото им казват "оуу З-клас" и така... И всеки го приема като някакво достойнство и гледа да си го пази и става мазало.

Ами да де, тоя имидж си върви за всички класове... Това имам предвид и аз. Всеки си мисли, че В-клас са много лоши, щото му казват "оууу В-клас", а пък другите от З-клас си мислят, че са те, щото им казват "оуу З-клас" и така... И всеки го приема като някакво достойнство и гледа да си го пази и става мазало.

но ти никога не си бил като нас ....

Абе защо всички не почнете да се правите на умници, а не на олигофрени и като влезне някой учител и каже "оу В или Й клас" да има впредвид нещо положително и ползотворно, да ви изтъкне като знаещ клас, а не като банда загубеняци събрани от улицата. И вие може да се постарайте да бъдете по-добри от предшествениците си не по простотиите, които правите, а по знанията. По този начин ще блеснете много по-добре и отношението на учителите ще се промени към вас. Ще видите.

Знанието е по-силно от простотията.

Ха, сега ще утрепа рибата.

Значи, след няколко месеца банно отсъствие :lol: пак си запявам старата песен, а именно:

начи, убаво, че има темка за ЕГ-то във форума на ЕК, ама щеше да е по-гот да има и темички за даскалите, оплаквания и т.н. И тъй като е невъзможно да пускаме такива, "наши си" теми тук, идвайте във форума на els-plovdiv.com! Чака ви :) Там ще е къде-къде по-гот, както вика бай Вълчо - за добри хора!

Аре рег тука. :)ХАХА!

с тоя инвайт във форума на даскалото се съсипахте майна ... кво толкова ви кефи 1 Бог знае ...
Кефи ни, защото тука сума ти хора си приплитат разговорите, докато "там" за всичко би могло :rolleyes: да си има отделна тема...

ее стига де тва вече сме го чували

айди сега стига с тва че почва да писва

като искате пишете там

мен не ме зарибява и затова не пиша

всички го знаем оня форум така че стига сте го писали

Абе оня форум е тъп. Аз ви казвам да се регнете да си качите снимки да ви гледам че да знам на кой да се смея :lol: :lol: :lol: .

Абе оня форум е тъп. Аз ви казвам да се регнете да си качите снимки да ви гледам че да знам на кой да се смея :lol: :lol: :lol: .

Мите , само не си показвай твоита снимка и всички ще сме щастливи.....

"Ванко, аз съм си много красив. Просто не съм фотогеничен ."

Стасио ....ванко е големия , така и не можах да ти го набия в главата.....

Мите , само не си показвай твоита снимка и всички ще сме щастливи.....

Ванко, аз съм си много красив. Просто не съм фотогеничен :) .

Стасио ....ванко е големия , така и не можах да ти го набия в главата.....

Хахаххах, Ласков, още ли не са ти научили името бе?! :lol: :lol: Т'ва не го вярвам ;)

Пък вие и тук можете да си сложите снимки :rolleyes:

Такамм.. аз да ви се похваля.

Имам двойка при Первазов... като се има предвит, че мислех, че ше имам 5ца, се получи доста интересно... когато си видях оценката се върнах при него и го попитах дали не ми е дал някаква чужда работа :) Да знаете кога ще оправят физкултурния салон, че станахме на висулки последните няколко дена...;(

П.П: Тия крави много яко мучат ве.. :D

Тия крави много яко мучат ве.. :D

:) :) Оле ти да не си при руска. Щото там може и кучета да ти лаят под прозореца и крави да ти мучат и специалитета цялата стая да е в оси и пчели. Изобщо най-различни весели работи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...