*lola* Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 От няма и две седмици уча немски и вече го мразя това лошо ли е :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 ДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 От няма и две седмици уча немски и вече го мразя това лошо ли е :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> хахахаха лудник емиии спокойно никой не го е заобичал тоя език ще ти стане по лесно скоро само докато насъбираш думи е кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 хахахаха лудник емиии спокойно никой не го е заобичал тоя език ще ти стане по лесно скоро само докато насъбираш думи е кофти <{POST_SNAPBACK}> Вярвай си... Може да ми е втори език, ама и в 11 клас си го мразя. Колко срокове са изтекли, файда няма Няма оправия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 е да ама щот ти е втори език и за тва ,ако ти беше първи щеше да ти е безразлично,както на всички >8 клас с немски Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 От няма и две седмици уча немски и вече го мразя това лошо ли е :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Ако учиш при Стайкова е нормално , при Стоянова не е мн нормално...При Завка пак е нормално.....абе нормално е да го мразиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 От няма и две седмици уча немски и вече го мразя това лошо ли е :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> еми аз покрай учителките намразих езика. първата година ни беше някакъв ужас - не и помня името. направо ме разби. миналата беше рай - СВЕТЛЕТО - обичам теЧ а сега пак е ужас. оная немкинята ни преподава и си дърдори на немски и аз нищо не разбирам.... не само аз де, едно 98 процента от класа нищо не отбира, а понякога и 100. немският е супер шибан език, но още когато влязох осъзнах грешката, че не влязох с немски, за да го науча. но хайде, кеф ми че съм тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 ае немски е як но само яко звучи поне мен ме кефи тест по математика - тва е подиграфка с математиката ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 И кво като звучи яко? Да не би да съм напреднал с мат'ряла и да мога да си го говоря да си звуча яко? Само Их хайсе ..... и тва е, друго не знаем. ПС Перфект... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 уу, яяя перфект. иш вайс дат. марто, седиш прекалено далеч от мен и тонито, за да разбереш какво имаме предвид под "звучи добре". понякога има ситуации, в които двамата с него не можем да се спрем да се смеем заради някоя дума. детски истории Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Съгласен, ама като го знаеш значението си губи "смешността". Иначе сега примерно... като телета в железница е по-яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 разбира се, много по - яко е но със смях няма да изкараме оценки но поне ще ни е весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Интересно ми е кои думи звучът смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 ти няквао чувство за хумор имаш ли? примерно любунген. но казано с чувство и подходяща физиономия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 малий кво е тва любунген ?!? опитах се но не успях да стингна до задоволителен отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 нз кво е, но е много яко в една книжка с упражнения по немски го пишеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 яко --------------- тък пише ли някой от другата смяна ?!? сега се сетих че сме май само 11 и 9 и едно 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Предполага се че имам Ама и аз нз к'во е любунген Смешни са ми само "Йа Йа , Вундербар !!!' или пък "Йа йа дас ист фантастиш шприц мир" но на отделни думи нз кво им е смешното :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Предполага се че имам Ама и аз нз к'во е любунген Смешни са ми само "Йа Йа , Вундербар !!!' или пък "Йа йа дас ист фантастиш шприц мир" но на отделни думи нз кво им е смешното :/ <{POST_SNAPBACK}> Ооооо яяяяяя! Их спшриц ин дайне мут! . Дано да е правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Ооооо яяяяяя! Их спшриц ин дайне мут! . Дано да е правилно. <{POST_SNAPBACK}> Важното е да се разберем , ама иначе е грешно Смешно ми е и "гугуткен на киримиткен" или някой като говори уж на български и на всяка дума слага "ен" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 оле не мога да се събера от смях "любунген" всъщност не трябва ли да е Ubungen управнения хахахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Сорка за оф-а, ама... обратно съм във форума вече. Лъчо, 10Ж Приятно ми е (отново) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Сорка за оф-а, ама...обратно съм във форума вече. Лъчо, 10Ж Приятно ми е (отново) Welcome back mr. GUI! Ко стаа. WAZAAAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 оле не мога да се събера от смях "любунген" всъщност не трябва ли да е Ubungen управненияхахахахахахаха ахахахахахах значи се чете юбунген не любунген Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Сорка за оф-а, ама...обратно съм във форума вече. Лъчо, 10Ж Приятно ми е (отново) Mr Anderson, Welcome Back Щом си "Ж" значи Светла и Теодора са в твоя клас Ако ги видиш им прати много поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.