peet Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Хора кажете как е даскалото даскалите добри ли са Самото училище че незнам Щото викам да кандидаствам и иска ли се висок бал за момче в ЕГ <{POST_SNAPBACK}> ами ко а ти кажа ,не се учи кои знаи колко мн ,учителите са весели и разбрани ,но все пак гледат да те научат ,до толкова колкото да не те мъчат и колкото да се опрааш в живота ,при това всеки учител казва за другите предмети че са ти по-важни от неговия/неиния щот повече ще ви тряят в живота, пък и хората са свестни ,не пият ,не пушат ,даже и наркотици не взимат ,ауе едно голямо щастливо семейство ))))))))) едит: забраих да кажа чес 2 петици моиж да влезеш на пържо класиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Значи сигурно ще се ориентирам в това даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 ами ко а ти кажа ,не се учи кои знаи колко мн ,учителите са весели и разбрани ,но все пак гледат да те научат ,до толкова колкото да не те мъчат и колкото да се опрааш в живота ,при това всеки учител казва за другите предмети че са ти по-важни от неговия/неиния щот повече ще ви тряят в живота, пък и хората са свестни ,не пият ,не пушат ,даже и наркотици не взимат ,ауе едно голямо щастливо семейство ))))))))) <{POST_SNAPBACK}> Сигурен ли си, че говорим за едно и също училище и за едни и същи учители? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Хора кажете как е даскалото даскалите добри ли са Самото училище че незнам Щото викам да кандидаствам и иска ли се висок бал за момче в ЕГ <{POST_SNAPBACK}> емии не е много трудно за момче да влезне аз бях с 5.00 и 5.201(или 5.251 ) и бях на 10то място от немските и 22 от английските а се приемат към 130 момчета дори две 4.50 сигурно ти стигат Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 мда и аз мисля че с 4.50 4.50 момче ще влезне успех на изпита иначе няколко дни учим и е скукЪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 абе не мислите ли, че тва да имаш 6.00 ная изпитите е малко извратено? аз имах 5 и нещо и ми стигаше за всяка гимназия и паралелка. но 6.00 - бррр, ужас. друго нещо за стойчева - обича да си похапва бонбонки, шоколадчета, вафлички, тостери, абе всичко, но най-вече шоколадови изделия. луда е по сладко <{POST_SNAPBACK}> Ама то не става въпрос за изпитите след 7ми клас , ами за държания изпит по английски , който се прави в края на 8ми клас . Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Сигурен ли си, че говорим за едно и също училище и за едни и същи учители? <{POST_SNAPBACK}> ee az вкарвах базик ,да зарибяям малките , ако кажа кво е всъщност ,кои 6е доиде Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Ама то не става въпрос за изпитите след 7ми клас , ами за държания изпит по английски , който се прави в края на 8ми клас . <{POST_SNAPBACK}> ся се сетихте да ми кажете аз живея в заблуда. няколко дена направихме в даскало и нещо не ме кефи малко скучно е. още не сме навлязли в годината и може би затва. но иначе това, че не сме направили и седмица изобщо не пречи вече да имам 1/3 неизвинено Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 ся се сетихте да ми кажете аз живея в заблуда.няколко дена направихме в даскало и нещо не ме кефи малко скучно е. още не сме навлязли в годината и може би затва. но иначе това, че не сме направили и седмица изобщо не пречи вече да имам 1/3 неизвинено <{POST_SNAPBACK}> найстина е отвратително скучно в училище аз пък 1 извинено ------------------------------ на нас може и да ни е скука ,но в класа си имаме едно момиче от германия дето бъкел бг не знае представете си на нея колко и е тъпо даже не може да си лафи свободно в часовете щото като почне да говори и учителите веднага е забелязват не я виждам като почнем изпитванията и главно контролните по математика ... те са доста на зад в материяла Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Grey_Fox Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 shto be hora daskaloto si vaji, prosto sme pootviknali malko inache da i az imam veche 3 zakasneniq ama uoteva eto sega predstoqt vhodni hvashtaiste se uchete treniraite mozachetata si i tn Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 днес имам входно по математика и се чувствам изключително тъп. 2 дена се занимавам здраво с тоя предмет и ми е ясно, че се издъня в даскало единственото развлечение е лиготията, но и тя омръзва. погледнете втория етаж някъде към 5-я - 6-я час ще ви стане ясно положението - тогава се почва отчаяна лиготия да се повдигне настроението. един въпрос, знаете ли къде трябва да отиде човек за да извади транспортни карти за класа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 днес имам входно по математика и се чувствам изключително тъп. 2 дена се занимавам здраво с тоя предмет и ми е ясно, че се издъня <{POST_SNAPBACK}> Ееееми така е като учите. Като се размотаваш и си живееш нормално и накрая колкото и да изкараш, все е файда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Ееееми така е като учите. Като се размотаваш и си живееш нормално и накрая колкото и да изкараш, все е файда... <{POST_SNAPBACK}> хм, Гоше, Яна едва ли е правела така за да влезе в унверситета Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Гад, стъпваш по мазоли, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 мне, мисля, че тя е учила затова е влязла там, а не си е гледала кефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 groover за карти се ходи на последна спирка не 15ката до гребната или срещу университета от другата страна на улицата или в тракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 мне, мисля, че тя е учила затова е влязла там, а не си е гледала кефа. <{POST_SNAPBACK}> Абе гледала си е кефа, ама това е друг въпрос. Аз питам ти сега на мазолите ли ще стъпваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 groover за карти се ходи на последна спирка не 15ката до гребната или срещу университета от другата страна на улицата или в тракия <{POST_SNAPBACK}> Другата страна на ПУ-то се казва байкал бай дъ уей На нас ни върнаха входните по Мат.....очаквах двойка а имам 4.25 Как да не умра щастлив ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Другата страна на ПУ-то се казва байкал бай дъ уей На нас ни върнаха входните по Мат.....очаквах двойка а имам 4.25 Как да не умра щастлив ? <{POST_SNAPBACK}> Е, значи аз съм най-зле... 3,50... как го правиш тва бе? Ти учебник не пипваш, аз поне си разгледах тетрадката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Е, значи аз съм най-зле... 3,50... как го правиш тва бе? Ти учебник не пипваш, аз поне си разгледах тетрадката <{POST_SNAPBACK}> И аз имам 4.25. Повечето бяха на онче-бонче . Учебник не отворих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 И аз имам 4.25. Повечето бяха на онче-бонче . Учебник не отворих. <{POST_SNAPBACK}> и как се изкарват задачи на онче-бонче ??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 много интересен начин за решаване на задачи. който ме научи на тва ще го поздравя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 и как се изкарват задачи на онче-бонче ??! <{POST_SNAPBACK}> много интересен начин за решаване на задачи. който ме научи на тва ще го поздравя. <{POST_SNAPBACK}> Беше тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 айляци ... ние никога сме нямали подобни екстри Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 тест по математика - ебати! и т'ва в нащо училище. аз не мога да го повярвам радвай се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.