marto_palen_hal Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Edin den imahme istoriq pri Stoi4eva -1 4as parva smqna .Vleze daskalkata v staqta s blyjdae6 pogled,pozdravi ni kato zavalq6e dymite i sedna na katedrata si.Obarna se kam klasa mi s dymite:-A be deca ne6to mai prekalih s valeriana!!!!!!!! .Pi4ove kazvam vi polydqh maina,za6toto sled kato kaza tfa sedna si na stola i karti 4o min-a trqbva6e da me izpitva razglobih se mainaa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 едно малко въпросче... може ли да ми кажете коя смяна са 10-ти клас..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Бакалова е много добър учител. И е много приятен човек, НО ще трябва да учите при нея. На някой не му ли е класен/на Чанлиева или Атанасов по английски ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Пфу , салона днес като го видях и се освежих . Чанлиева каза , че се надява до Нова година да е готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Ух... оправдаха се страховете ми Имам първите 2 часа при нея и естествено не съм прочела нито една книга... Дано да оцелея <{POST_SNAPBACK}> Бакалова ни е класна , изглецда симпатична жена а пък и през лятото съм чел доста книги И главчева се оказа мн приятна жена ....Мазева :/ ами симпатична изглежда ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Бакалова ни е класна , изглецда симпатична жена а пък и през лятото съм чел доста книги И главчева се оказа мн приятна жена ....Мазева :/ ами симпатична изглежда ..... <{POST_SNAPBACK}> pri Mazeva li ste sa padnali !!???????? hahhahahhahahha 4estito cqla godina smqh edit:впрочем прати и мн поздрави от Д-клас ,тя ше се сети и докато съм на тема химия ,оня ден като ни влезе новата по химия още на вратата вика "оо Д-клас ,надявам се ,че това което съм чувала за вас не е истина " Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 ххахахаха неска тая по история като почна "вий сте 'в' клас , ама да знаете че вече съм се оправяла с един 'в' клас , даже бяха на 43 място ... вие на кое сте !??" "емии 50то от 3 години насам" " малий ... енищо де и с вас ще се оправя" едит: пояснение 'в' класовете са най-лошите от мноого време дано новите зайци вече да отмият тва име май нито 9 нито 10 'в' не са по добре от нас съдба едно малко въпросче... може ли да ми кажете коя смяна са 10-ти клас..? 1ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 1ва <{POST_SNAPBACK}> damn... 10x inache... da ne stavam nahalen, no nali v nachaloto na drugiq mesec se smenqt na vtora smqna... Edit:това ми трябваше... мерси noxious.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 да те стават 2ра от 1ви октомври Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Пфф досега не съм имал часове , които да започват по различно време . Когато имаме 6 часа започваме от 2 без 10 , а при 7 часа от 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 хахааха ти па ... като се замислиш се открива смисъла га имаш 7 часа ако си от 2 без 10 ще свършваш твърде къдно па и комбинират га 1ва смяна са до 12:30 ний сме от 1 га до 1 и 20 ний от 2без 10 ще свикнеш макар че аз никога не съм се оправял с тия простотий винаги четръртък закъснявах с 20 мин щото си мислех че сме от 2без 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 е да ама я се замислете ако не знае6 колко и какви часове имаш ,как 6е сметне6 от колко часа си Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 зайците с успех над 5.88 стипендия - 400 лв. тва за държавния изпит Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 зайците с успех над 5.88стипендия - 400 лв. тва за държавния изпит <{POST_SNAPBACK}> Хихи аз май имах 5.78 . Интересното е , че май дават кинти и на тези , които са правили миналата година изпита (е ся ми се похвалиха) . Хехе за 10 стотни цъкни Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 noxius ti koi V klas si??? 6tot az sam 10ti V i minalata godina taq po istoriq(darakeva) se opravi s nas ama nie napuk ne se opravihme MAZEVA RULZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 По наше време нямаше такива неща С резултат 5,91 на изпита нямах никаква стипендия...другите с високи резултати също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Хмм, едно момиче от моя клас е на 160-то място Аз не се вредих Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 noxius ti koi V klas si??? 6tot az sam 10ti V i minalata godina taq po istoriq(darakeva) se opravi s nas ama nie napuk ne se opravihme MAZEVA RULZZZZ <{POST_SNAPBACK}> 11 в кво означава че се е оправила с вас ?!? били сте спокойни в часовете и ли ? на нас мазева ни беше 2 години класна ------------------------------------------------------- а я кажете тва за стипендийте се отнася за тия деца дето сега са 9ти клас нали ? щото търсих една фр. ама я няма горката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 а я кажете тва за стипендийте се отнася за тия деца дето сега са 9ти клас нали ? щото търсих една фр. ама я няма горката <{POST_SNAPBACK}> Да ,за тия дето сега са 9ти клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 абе не мислите ли, че тва да имаш 6.00 ная изпитите е малко извратено? аз имах 5 и нещо и ми стигаше за всяка гимназия и паралелка. но 6.00 - бррр, ужас. друго нещо за стойчева - обича да си похапва бонбонки, шоколадчета, вафлички, тостери, абе всичко, но най-вече шоколадови изделия. луда е по сладко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 зайците с успех над 5.88стипендия - 400 лв. тва за държавния изпит <{POST_SNAPBACK}> АЙ СТИГА БЕ! Аз имах 5.82 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 АЙ СТИГА БЕ! Аз имах 5.82 . <{POST_SNAPBACK}> КВО ?! Awe да им го <censored> в <censored> на тия общественици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 шш 400 кинта са мноооооого пиене .. жалко че ние кат бЕхме малки няяше такива екстри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 шш 400 кинта са мноооооого пиене .. жалко че ние кат бЕхме малки няяше такива екстри <{POST_SNAPBACK}> Знам един дето има 5.92 или 5.93 нещо такова и нищо не е видял от тея пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Хора кажете как е даскалото даскалите добри ли са Самото училище че незнам Щото викам да кандидаствам и иска ли се висок бал за момче в ЕГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.