Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Много моркови артисаха, бе!  :angry1

Е*и му майката...

Само кило раздадохме.  Боби, ти трябваше да се включиш все пак.

Айде и от мен честит вече минал първи учебен ден и успехи само. На зайците пък пожелавам приятно прекарване, то това не е учене, ами кеф нон-стоп... Дерзайте!

донт уори ,марти-ще ги изядем морковите!нека и ние се почувстваме млади :zzz

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Първи час история идва няква шматка и ни вика входно :/ бахти....2-ките рулз ^^ В понеделник ще се запозная и с прочутата Мазева ....пък аз си мислих че ще е весела година :huh:

даракиева ли ?!!?

ако е тя и на нас ни даде 9 ти клас

сичко 2ки само аз и квадрата 5ци :D

е на края на годината май се борихме за 3ки

ама за начало бяхме машини

мазева вече ми липсва

тая новата иска да ме включи в клуб луд химик

тоест аз исках (на бъзик)

ама тая не ще да ме от пише

честно казано мноого ме дразни тая

мазева може да е тъпа и проста

ама поне си я ебавах и тя не се осещаше

пиех си ракийка на последния чин и пак нищо

влизах излизах наляво на дясно ... познайте кво - нищо

печатах си белешки на принтера някой ставаха само с полвин печат и тя ми ги приемаше

малиий кви времена бяха

може би говоря така защото злобата и гнева в душата ми са изстинали

тая как реже с оценките и даже не може да обясни защо ...

набелязва си те за 3.50 и на всички писмени имаш толкова :angry1

Ххахаха, Ласков, честито входно ;)

На нашта по история не й помня името, но установих, че си няма и понятие кво говори на английски ;) Плямпа ни там нещо, не че някой я слушаше, де, после някав дойде да ни снима, оная забрави кво е говорила и ни каза, че изобщо не сме внимавали и не сме я слушали, щом не помним какво е говорила :blink: Баси жената...

Видяхме се и с химичката, Караиванова май се казваше... тя пък от първия път почна преговора, някви величини от 6 и 7 клас, аз нищо не помня, цял час гледам тъпо :D

Пък класната ни се оказа много готина лелка ;) Антония Танчева май беше... не помня, ама е весела, поне на хубава класна случихме ;) ^^

е на мен по немски ми натресонаха неква дето била в германия до ся баси ужаса немам думи що не си ми оставиха светлето василева :( ще ми липсваааааа тая новата е супер зле не ме кефи хич!!!

а по био пак неква къдрава ми ковнаха бати даскалото нямам думи 1ви ден съм супер дисапойтид

Антоне, еми тъкмо тая дето вчера се върна от Германия и я нямаше на откриването, на мен ще ми е класна ;) Изглежда приятна женица...

Ние имахме при нея последните 2 часа и с 2 приятелки тичахме до лафката и естествено звънеца вече е бил. И те ми викат "Аре по-бързо, че ще закъснеем, пак ще направим лошо впечатление на първия ден" :) и аз им викам "Да, бе, първия ден беше вчера, ние бяхме там,а нея я нямаше, кой е направил лошо вчечатление пръв!" :lol:

тая заблудена така наречена "учителка" вчера за 1вия час не дойде ...

нончева "а ми аз е видях днес на у-ще не знам къде се е запиляла" е кво да ви кажа по-тъпа от тая работа има ли ... да не може да намери кабинета за 1вия час ... после се оправдаваше че имала програмата от 1ви септември е бати г-жата ... да се поинтересува кога има часове по официалната програма или да си ходи

@ludoto_mimi тая беше физичката :) ,не химичката..

Днес спортния празник беше само разкарвация до гребната и обратно .

мда! много глупаво

даже не бягахме като хората

а тоя със свирката дето беше ще ми е по физическо май :bgrin:

някви отзиви за него?

тая заблудена така наречена "учителка" вчера за 1вия час не дойде ...

нончева "а ми аз е видях днес на у-ще не знам къде се е запиляла" е кво да ви кажа по-тъпа от тая работа има ли ... да не може да намери кабинета за 1вия час ... после се оправдаваше че имала програмата от 1ви септември е бати г-жата ... да се поинтересува кога има часове по официалната програма или да си ходи

Е как ще намери кабинета....нали не мирише на кебабчета :) абе предпочитам малоумен спортен празник отколкото даскало :)

..

Днес спортния празник беше само разкарвация до гребната и обратно .

хахаха нас и момичетата(11) и момчетата от 12ти клас ни изпревариха :D

иначе победителя за 11-момчета отново от нашия клас --> yanch_ respect

енева бягаше и пляскаше "айде 'в' клас ..." ма зад нея беше само един със 5 шева на крака :laughing:

от 11 клас само 1 човек беше с колело (sloon-a)

дурго за коментар не се сещам само дето имаше доста скатали се и ме хвана яд задето съм станал рано и съм бъхтил до къра па някои още си спят

е ако енева не ни водеше под списък кой в колко е дошъл и кога си е тръгнал сигурно и аз щях да се скатая

От моя клас имаше 1 с колело и 1 с ролери иначе доста лица не дойодоха . Наща класна Танчева ни беше казала ,да не ходим със спортно облекло щото само сме щели да гледаме :) ,после каза ,че тряя очастваме в кроса ,ма ния ходихме и ни задмина следващата група.. След бягането седяхме 3-4 мин и си тръгнахме.. Пълна простотия , само се разкарвах ,а аз живея в Тракия :).

И аз...за 6 години (5те моите и миналата година ги знам покрай приятели, а и наминавах често)...няма да го бъде това с организацията скоро...

някой е бягал?

хаха :)

тони, тонииии, голям ден, голямо нещо. светлето е голяма! а тая новата овца - мамицата и мръсна!

а, хора, някой спомена историчаката - Стойчева, яка шматка, няма си и понятие от английски, но преподава хиляди години. весела алкохоличка и откачалка. много съм и задължен на тази госпожа!

На нас по български ни е Каменова  :blink: ... нещо не ми хареса като за първи час  :sick ще я видим по-нататък  :ph34r:

Dobar u4itel e.Garantiram ti 4e do 1 mesez max shte ti haresa.Pekana e i si razbira ot rabotata.

Sto se otnasq do darakieva....taq e tolkova zle 4e neam dumi.

9ti klass se boreh za 4i...Moje bi ako se premestish na 1viq chin i simulirash rabota she prokopsash...az togava bqh na posledniq s edni veselqzi...i mnogo se ebavashe s nas , kakto i nie s neq :P

Mazeva...tva e mnogo interesno su6testvo.1vo osnovno pravilo pri neq e da ne u4ish...shoto tq "razbira ot himiq".2roto e da si pravish tashak , v neinite 4asove sum se napushval ot buzik.

Dobar u4itel e.Garantiram ti 4e do 1 mesez max shte ti haresa.Pekana e i si razbira ot rabotata.

Sto se otnasq do darakieva....taq e tolkova zle 4e neam dumi.

9ti klass se boreh za 4i...Moje bi ako se premestish na 1viq chin i simulirash rabota she prokopsash...az togava bqh na posledniq s edni veselqzi...i mnogo se ebavashe s nas , kakto i nie s neq  :P

Mazeva...tva e mnogo interesno su6testvo.1vo osnovno pravilo pri neq e da ne u4ish...shoto tq "razbira ot himiq".2roto e da si pravish tashak , v neinite 4asove sum se napushval ot buzik.

хаха , дано наистина ми хареса ... то си личеше , че май ще трябва да се учи при нея :ghost ... просто предишния ми учител по български беше Первазов , а при него ... хехе сещате се :zzz .

Историчката нещо взе да се прави на злобна в началото ... дано не е такава :wacko: , че ме дразнят такива :unsure:

Историчката нещо взе да се прави на злобна в началото ... дано не е такава  :wacko: , че ме дразнят такива  :unsure:

Ако говориш за Даракева те чакват доста неприятности :D Тая не само е злобна, а направо мрази всичко живо :bgrin: Освен това начина и на "преподаване" е доста странен.(мисля, че и тя не си го разбира :P )Като цяло при нея повече от 4 трудно се вади :)

43 Pages « < 41 42 43

малеее тая тема я бях забравил :)

и да не е съвсем спам ,да кажа че аз на гребната не ходих (не 4е не харесвам спорта ,ама съм мързелиф)

иначе някои знае ли 11ти калс в колко сме на даскало утре ?

а, хора, някой спомена историчаката - Стойчева, яка шматка, няма си и понятие от английски, но преподава хиляди години. весела алкохоличка и откачалка. много съм и задължен на тази госпожа!

И аз останах с такова впечатление... за алкохоличка не знам, ама че английския й куца се разбра още в началото ;) Я разкажете още малко .... А някой да има инфо за Бакалова? Била по български...

peet от 13ч.

И аз останах с такова впечатление... за алкохоличка не знам, ама че английския й куца се разбра още в началото ;) Я разкажете още малко .... А някой да има инфо за Бакалова? Била по български...

peet от 13ч.

Англииския верно не и в ред , а и дрънка едно такова бавно , монотонно (ебаси тъпата дума) ... все едно ми разказват приказка :ghost . А и през 10 секунди пита "Do you understand me ?" :blink: и естествено всички "Yes" ;) .

Бакалова ми казаха , че била гадна и режела ако не си чел някоя книга през лятото :sick (може и да не е вярно :zzz ) .

Англииския верно не и в ред , а и дрънка едно такова бавно , монотонно (ебаси тъпата дума) ... все едно ми разказват приказка  :ghost . А и през 10 секунди пита "Do you understand me ?"  :blink: и естествено всички "Yes" ;) .

Бакалова ми казаха , че била гадна и режела ако не си чел някоя книга през лятото  :sick (може и да не е вярно  :zzz ) .

Ух... оправдаха се страховете ми ;) Имам първите 2 часа при нея и естествено не съм прочела нито една книга... :unsure: Дано да оцелея B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...