ludoto_mimi Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 NEFARIOUS аз ще съм 9ти клас, ама не я познавам твойта братовчедка.. малко повече информация? Иначе ако ще има моркови, нека има Тъкмо една позната ще е зайче Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 МНОГО моркови и зеле.... гони ме една ЗЛОООООБА Днес сме 1.09.2005 Остават едва 2 седмици Лудо Мими, повече инфо нямам идея какво да ти дам, здраве да е, може да се мернем някъде из коридорите. (малко ме съмнява да я позная, не съм я виждал бая време) Относно плана Cooperative Key Cabbage-Carrot Revenge - засега сме 6 ма ентусиасти от 11Е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Аз мисля, че тва с морковите и зелките дето ги разхвърлят по 8ми клас е най-голямата глупост дето може да съществува. Големите(>9 клас) раздават зарзават и за чий? Хабите храната дейба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 в нащо даскало до сега не са ставали простотий като в механото например ... >9 клас кочове трепят сичко наред със гадните моркови и зелки ..много селско изпълнение при нас само им се връчват и всички са вери хепи зайчето си отива щастливо гризеики моркова а тоя дето му го е дал продължава да издирва на кой да даде Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 На 15 септември от колко сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 На 15 септември от колко сме <{POST_SNAPBACK}> От 8.30 знам Не мога да разбера за кво ни викат толкова рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 мен ме устройва и без тва не мога да спя до късно ама нещо не ми се ходи или ако отида ще се напия респективно напуша че да ми е забавано 15 септември ме подтиска не е като 30 юни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ай малко да живне темата .. Пък на мен Первазов ми намигна от автобуса, хауъхаухаух,.. преди няколко дни го видях такова случайно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Аз пък утре отивам да се запознавам с класа пожелайте ми успех, дано да са някви забавни Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 гляма смешка ще са да знаеш дано случиш на пекани хора и да се запознаеш с тях още утре. аз случих на хора и не съжалявам. супер яка година пожелавам на всички ви! тази, които са новобранци - копелета, разбийте се тази година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Йеееее Много готини се оказаха повечето.. засега много се радвам а утре загуба ли е ако закъснея с половин час Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 а утре загуба ли е ако закъснея с половин час <{POST_SNAPBACK}> По принцип ако питаш мен и с час и половина да закъснееш нищо няма да пропуснеш, но като първа година може да идеш на време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 По принцип ако питаш мен и с час и половина да закъснееш нищо няма да пропуснеш, но като първа година може да идеш на време. <{POST_SNAPBACK}> Мм добре.. а нещо да знаете за Стайкова? Щото ще съм при нея.. казаха ми че била дзверунгел Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Dzver i polovina po golqma ot sin kit i po zlobna ot baskervilskoto ky4e .Spoko seki zvqr si ima slabo mqsto prosto trqbva da go otkrie6.Yspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Много беше скучно ама поне се наядох с моркови и зеле Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 брр .. ужас, тази година беше суперскучно, нямаше викове писъци, скука. аз и не останах много де, но все пак от това, което видях не мога да кажа, че е било яко. еми почна се. всичко хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 луднииииикк разцепих се днес ... малко пауза в нас и пак излизаме е не че много ги видях класа пред даскало , но след тва беше лудник ..... от 7 : 00 бях в даскало на марица събрахме се трошляците от ег и руската very настроение ,very много снимки i naj wavnoto --- very many mach смях имаме нова класна (енева) жалко че мазева не ни е пак класна , но добре че не ни води утре некъф ужас некъф ад - 2х български + 2х немски + химия + физическо май единствения от миналогодишните ни учители остава томов отново требе да се доказвам колко съм ментално увреден , че да ми пишат лесни 2-ки ... да не ме мъчат мноого малиий не мога разбера кой заек кой не ... сичките ги бъркам 10-ти , 9-ти и 8-ми почваме втора смяна в събота спортен - пред изтрезнителното до гребната Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 4естит първи учебен ден на вси4ки. наистина беше голяма скука.любимата николова ни е все още класна,почти всички даскали са сменени.моркови доста се раздадоха.милите зайци бяха доста наплашени...утре-2хнемски,2х литература,химия и биология. успешна година на вси4ки!!!! п.с.към зайците-това е вашата година-след това става супер гадно.купонясвайте сега!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 в събота спортен - пред изтрезнителното до гребната <{POST_SNAPBACK}> Поне ще ни е наблизо на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 мда верно беше скука мен не ме изкефи много много айде успех на всички ! ! ! и на мен успен ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 дано тия с които караме физическо да са некви пекани по лични наблюдения съдя че стават доста тесни връзки м/у випуските в тия часове неска колко се радвах на гущера и бат красио(2005) от техния бивш клас доста хора уважиха 15ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 малиий не мога разбера кой заек кой не ... сичките ги бъркам 10-ти , 9-ти и 8-ми аз помислих един от 9 клас за зайче и оттогава почнах да питам кой заек кой не , че да няма изцепки ^^ аре мн успехи на всички енд мей дъ форс би уит ю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Малко тъпичко ми се стори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Малко тъпичко ми се стори... <{POST_SNAPBACK}> То си беше тъпичко . Пак нищо не чух от това , което дрънкаха , не че се и опитвах . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Много моркови артисаха, бе! Е*и му майката... Само кило раздадохме. Боби, ти трябваше да се включиш все пак. Айде и от мен честит вече минал първи учебен ден и успехи само. На зайците пък пожелавам приятно прекарване, то това не е учене, ами кеф нон-стоп... Дерзайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.