noxious Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 менчета , ае да заформим едно кръгче хекче на 15 да се видиме кой сме то може и без хекче де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Напротив,много по неудобно е учителите да се местят..Така стана в миналото ми даскало... Имаше прекрасни стаи ..по музика ,по изобразително.. по география.. след като направиха така ,че учителите трябваше да се местят, стотици рисунки и матриал и т.н. бяха унищожени..Даскалките по география и история трябваше да разнасят карти всяко междучасие от стая в стая и да обикалят цялото даскало.. стаята по музика се премести другаде.. колко раути отидоха на вятъра не ми се говори.. Да, иначе като идея не е лошо, но трябва добре да се обмисли преди да се направи промяната.. за учениците верно е удобно, макар че кат видиш историчката нарамила разни карти, дневници падат а у...лошо ти става Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 ем идеално, ще падне някоя карта, ще я вдигнеш ще ти пише 6 хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 xAXxaXax,rules:)Ако стават така нещата съм навита:Рр.. Ама нали сме в английската, всичко е възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 верно е мн. гадно да се местим ... в руската например учителите обикалят което е много по-удобно за всички ... във френската май пак е така ... ние сме само прецакани <{POST_SNAPBACK}> В МГ-то като учех беше така и е наистина много по-удобно . Първите дни когато учих там (5ти клас) системата беше такава каквато е в ЕГ-то сега -> учениците се местят всяко междучасие . Пълна боза - никакъв смисъл . После след около седмица на първия съвет някой ученик го предложи , естествено всички са съгласни и така ! А пък когато учениците трябва да се местят по кабинетите : 1. По коридорите настава някакъв ад - всеки бърза да се премести всички се блъскат , бутат и т.н . 2. След като се преместиш от междучасието остава много малко време 3. Учителите не закъсняват ------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 spored men trqbva da dadete eg-to pod sud za tova kakto i direktora personalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 kazaha mi,4e mojelo da ne po4nem u4ili6te na vreme,za6toto sgradata bilo v mnogo lo6o systoqnie i 6tetite bili nad 500 000 lv. vie 4uli li ste ne6to??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 kazaha mi,4e mojelo da ne po4nem u4ili6te na vreme,za6toto sgradata bilo v mnogo lo6o systoqnie i 6tetite bili nad 500 000 lv.vie 4uli li ste ne6to??? <{POST_SNAPBACK}> Мммм дано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 ний сме здрави и млади според мен директорът няма да позволи свободно пропиляване време когато може да се мъчим на изгнилия пъркет (само предполагам) откъс от химана на английската гимназия : "... Ни помниме вражи и страшни шрапнели и звън от вериги през черния мрак, но враг ли нагази във родни предели ще станем всичките ние на крак. ..." звучи ми доста мобилизиращо Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Пълни глупости. в училкище няма никакъв проблем. само мазето сигурно е било наводнено - само трябва да го дезинфекцират. иначе дограмичката е готова, а ремонт има и вътре - не знам какво точно, но си бачкат - ще видим след по малко от месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 kazaha mi,4e mojelo da ne po4nem u4ili6te na vreme,za6toto sgradata bilo v mnogo lo6o systoqnie i 6tetite bili nad 500 000 lv.vie 4uli li ste ne6to??? <{POST_SNAPBACK}> дам, и на мен така ми казаха и реших да ида да вида за кво става въпрос оказа се, че правят вътре някакъв ремонт, но нищо повече бтв да има някой, който тая година ще 8ми клас с немски? аз ще съм заек тая година, обещали са ми на 15ти щайга с моркови и неколко зелки шоу ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Ех, тия слухове за почване не навреме винаги се оказват измишльотина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 абе ако не почнем на време ще някоя ваканция или нещо такова ... което за мен е по-кофти както и да е дано септември поне мине айляшки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 дам, и на мен така ми казахаи реших да ида да вида за кво става въпрос оказа се, че правят вътре някакъв ремонт, но нищо повече бтв да има някой, който тая година ще 8ми клас с немски? аз ще съм заек тая година, обещали са ми на 15ти щайга с моркови и неколко зелки шоу ще е <{POST_SNAPBACK}> не е кой знае кво недей да чакаш с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 щоо? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Не й разбивайте фантазиите на момичето. То верно това с морковите е много оскъдно, ама пак нали дават. Кофти е, че когато бях 8 клас този, дето ми го дадоха беше доста окаян и не можах да си го хапна. BTW все пак нали ние трябва да ги раздаваме, има ли навитаци? Тони, Тошко, Боби??? (за вас се сещам, че четете форума) ЕДИТ: Сега се сетих... Да питам някой, който сега ЩЕ БЪДЕ 9 клас. Познавате ли Неви Бойчева? Тя ми се пада далечна братовчедка и наскоро разбрах, че била в английската, луда работа... Благодаря ако някой се усети да ми снесе инфо ЕДИТ2: Джейн, направо ме Фърли в тъч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Абе вие нямате ли си друга ралта , че отсега за училище мислим за зайчетата... хъх ... не се въодушевявайте толкова.. а за тея дето ще са 11 клас .. ще сме в една смяна и сега отново да предложа нещо , което преди няколко месеца беше отхвърлено.. съгласни ли сте някой ден в даскало да разберем кой кой е.. да се запознаем поне.. Че така е тъпо.. Следва да обсъждаме учители/ученици а у.. да споделяме мнения за училище.. и да не знаем кой кой е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 еех разбихте ми илюзийте... лоши такива :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 BTW все пак нали ние трябва да ги раздаваме, има ли навитаци? Тони, Тошко, Боби??? (за вас се сещам, че четете форума) <{POST_SNAPBACK}> az sym ZA!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Абе вие нямате ли си друга ралта , че отсега за училище мислим за зайчетата... хъх ... не се въодушевявайте толкова.. а за тея дето ще са 11 клас .. ще сме в една смяна и сега отново да предложа нещо , което преди няколко месеца беше отхвърлено.. съгласни ли сте някой ден в даскало да разберем кой кой е.. да се запознаем поне.. Че така е тъпо.. Следва да обсъждаме учители/ученици а у.. да споделяме мнения за училище.. и да не знаем кой кой е. <{POST_SNAPBACK}> Що да се е отхвърлило бе? Аз редовно идвах миналата година до даскалото. Тая година като ми завършиха приятелчетата....ще трябва да идва заради теб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 марто аз съм навит ... абе ще дам пари за зеленчуци вие купете ако сте навити де Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 да бе март. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Еми всеки казва да, обаче организация йок... А че колко да вземем, няма ли някой да помогне с мъкненето? Ако вземем от четвъртък пазара може директно с 44 да ги складираме в шкафовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 ми марто ... има време ква организация искаш още сме август Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 за война ли се готвиш бе, марто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.