Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Ако знаете кво стана... трябва да имам 5 по български ( при Первазов съм ). И днес отварям аз дневника и гледам оформен съм за 6 и отнякъде са ми писани 3 шестици!!! За една от шестиците знам откъде  е. Другите две отде са? Може да са от участие ( макар доста си поспивам в часовете му ) ама чак две шестици от участие! Искам да знам ако някой е имал подобно преживяване да ми обясни ква е хавата  :huh: щото днес имахме свободни при него и явно няма да имаме часове до края и  няма да мога да го питам. така че... ЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ГО ПРАВИ!!!

Абе пич тва си е обичайна практика в края на годината. Като е малко по пекан даскала и ти цака някви готини оценки близки до тея дето по принцип имаш и така те оформя по-бързо и по-добре.

Аз примерно в 10. клас изкарах двойка на изходно по биология и понеже другите ми всички оценки ми бяха шестици, Ангелова (респект!) измисли още една шестица и ме оформи по живо по здраво.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
Вижда ли се от някъде , за да проверим дали още е там  :huh: ? А бтв ... елхата в шкафа вие ли я бяхте завряли  :lol: (закования шкаф , дето се отваря откак му изкъртихме пантите)  :blink: ?

Ми малко се виждаше, а за елхата..... Колко я търсиха момичетата тази години и си мислеха, че е горе при Женя в общежитията. А вие какво я направихте?

охохоох - елхата била там! а ние обвинихме женя, че я е джобила. хахахаха! ебати кефа, кефите ли и се на елхата :) ех, на батко елхата!

Аз примерно в 10. клас изкарах двойка на изходно по биология и понеже другите ми всички оценки ми бяха шестици, Ангелова (респект!) измисли още една шестица и ме оформи по живо по здраво.

Ех и на мен да ми беше измислила някаква такава оценка да ми пише по-висока оценка ще ше да е много добре.

Ae za shefa /Pervazov/ nqma kakvo da si govorim.. obraz!!! Tazi sluchka kakvo izobshto te uchudva, estestveno e,toi ne pishe ocenki za sroka i godinata pod 5/nai-mn na dve-tri mesta da ima 4/...Ocenkite ne sa nishto..,da ne govorim kolko hora /ot golemite/ e spasil ot izkliuchvane, plius tova e bil govoritel na iniciativniq komitet za promeni v Botev pld..,uhh i oshte kup drugi raboti za nego, no ne mu e tuk mqstoto i vremeto:P..A Pervazov-pricheskata rulira otvsqkyde:PpP..Priznavam go i za tova ,che e priqtel predi vsichko s uchenicite si, a da ne govorim za velikite mu lafove, mojesh da si umresh ot smqh, samo da go slushash...A sychetano i s drehite, osobeno izostrenite tipichno kato jenski obuvki ....Pervazov kyrti...

Ae za shefa /Pervazov/ nqma kakvo da si govorim.. obraz!!! Tazi sluchka kakvo izobshto te uchudva, estestveno e,toi ne pishe ocenki za sroka i godinata pod 5/nai-mn na dve-tri mesta da ima 4/...Ocenkite ne sa nishto..,da ne govorim kolko hora /ot golemite/ e spasil ot izkliuchvane, plius tova e bil govoritel na iniciativniq komitet za promeni v Botev pld..,uhh i oshte kup drugi raboti za nego, no ne mu e tuk mqstoto i vremeto:P..A Pervazov-pricheskata rulira otvsqkyde:PpP..Priznavam go i za tova ,che e priqtel predi vsichko s uchenicite si, a da ne govorim za velikite mu lafove, mojesh da si umresh ot smqh, samo da go slushash...A sychetano i s drehite, osobeno izostrenite tipichno kato jenski obuvki ....Pervazov kyrti...

Съгласен съм. Тва че е върл фен на Ботев ПД го издига в очите ми още повече. Всички му се кефят. В 8-те класове само 1 или 2-ма не го харесват ( интересно... те не са при него ). Пък и в часовете той не ти преподава урока, той просто си говори с теб и така научаваш и постоянно фърля лафове. Няма кво да спорим той е най-великия. А за дрехите... е кво да кажа просто е уникален. Кат тръгне с лудата прическа и с фанелката на GURU и направо се разцепвам. Учуден съм щото за първа година съм при него и ми стана интересно.

айде мили и немили съученици остана малко :) аз лично не съм доволен от годината но догодина повече можеби ако се сетя за у-ще по-рано от последния месец, чак се нервя на себе си както и да е цяло лято без английксата ще ви липсва ли :) мен това ми беше последната година информатика това ще ми липсва малко или много :)

айде мили и немили съученици остана малко :) аз лично не съм доволен от годината но догодина повече можеби ако се сетя за у-ще по-рано от последния месец, чак се нервя на себе си както и да е цяло лято без английксата ще ви липсва ли :) мен това ми беше последната година информатика това ще ми липсва малко или много :)

Ооо да свършва вече , че малко се уморих (за първа година съм до 30-ти , а и цяла година първя смяна ... ) . Като за първа година бива , паднах се в як клас , абе общо взето nice ;) . Едва ли ще ми липсва английската 2 месеца :lol: , като се има напредвид , че ще се виждам с приятелите от класа . В общи линии :П е това ... бтв ... руска кво толкова пази тея оценки в тайна пфу :angry1 :lol: .

оценките от изпитите за изложени на стъклото на сградата ако за тези оценки говориш .... иначе би трябвало да си знаете вие кой колко има ....

оценките от изпитите за изложени на стъклото на сградата ако за тези оценки говориш .... иначе би трябвало да си знаете вие кой колко има ....

Да ве тея си ги знаем . Ама просто имам чувството , че руска се се опитва да прикрие всичко :lol: . "Госпожо , кога ще ни казвате оценките от изпита ?" .

Тя : "Оценките са добри , повече не ви трябва да знаете :blink: :lol: " . Някой чул ли е дали това наистина и е последна година ?

на руска това и е деформация от годините когато работеше за КГБ, нищо не казва. това не и е последната година - може да изкара още много. въпросът е поставен така - ако тя иска , да си заминава, но училището ще я държи колкото се може повече. за училището - няма да ми липсва - ще ми липсват тези, с които се виждаме по-рядко извън училището - марто, ваня, катето, сатъра :), колето, борянка, може би само това :( как мога да го кажа - нямам сърце - от 25 човека в тоя клас имам 3-а, скоито съм неразделен, 4 момичета, с които понякога излизаме, 6 човека, които ще ми липсват, ебати!

като цяло ЕГ- съкс. то ест постянно с изклюение на някои моменти, в които се показва същността. мога да се правя на много печен и голям непукист, но все пак доста зор беше за приема, пък има нещо покрай това училище - елит, елит, елит, самото чувство, личи им на даскалите, че и те се чувстват По.

за учителите - николова, урбалова, светлето - това са учителите, деца. николова - няма как, желязна е. колкото и да ме ебава, няма как да не я призная. а урбалова - това е най-големия пич. урбалова е добра, добра, добра, тази жена заслужава всичко на света. а светлето, ех светлето :) там няма да говоря. просто си е "наш" човек.

ваканцията - мдамм, яко! само още 1 седмица и руския да оправя :) след това имам намерение да прекарвам дните си по ВИЛИТЕ на някои мои приятели :P след това да отида на няколко пъти на море и да прекарам най-хубавото море до сега. искам една моя мечта да се сбъдне най - накрая и да мога да кажа спокойно, че съм най-щастливия човек на света.

мдамм, рано сутрин на човек му идва нещо и почва да си отваря душата.

поздрави, честит край на годината-още 1 ден :)

за училището - няма да ми липсва - ще ми липсват тези, с които се виждаме по-рядко извън училището - марто, ваня, катето, сатъра :), колето, борянка, може би само това :( как мога да го кажа - нямам сърце - от 25 човека в тоя клас имам 3-а, скоито съм неразделен, 4 момичета, с които понякога излизаме, 6 човека, които ще ми липсват, ебати!

тоше,ще ме разплачеш :cry

айде ще се видим сиптември :P приятно раздаване на бележниците утре :D

е, стига бе :)

приятна Америка на тебии :)

пфу, ти ще ги разбиеш - нащо момиче :)

same old shit, man. веднага си смени физиономията двулична. помниш как говори, че ще се изложим и така натаътк. днес се скъса да ни хвали колко сме добри, колко перфектно сме били подготвени. абе сега когато на нея и е угодни ни хвали. даде ни да четем някакви книги - ивратена кучка. даже за доклади ни назначи - аз имам за някакъв сборник от разкази - представи си! каза ни някакъв учебник и каза :: "още йкогато свършим започнете да си четете уроците, за да сте готови". ляляля - не е добре :) още какво каза - ммм, нищо друго - часовете бяаха по 20 минути, само физиката 40, но в часа имало 14 човека, а овцата писа отсъствия. това беше деня :) николова ни пусна преди ЧК - представи си :)

уоу това училище замира.миналата година на 29 имах отсъствия,а вчера никой не е забелязал,че ме няма.е кой ще отиди за физиката,леко се изпращахме с катето,ваня,марто,любо и женя:)

аз залагах,4е николова ще ви кара да пишете бележници.направо съм изненадана:)

а писахме, ахахха :) но просто нямаше какво да правим друго и тя беше безсилна и ни пусна :) трябваше да дойдеш да се изпратим, но хайде до когато там :) хахаха

трябваше,ама вече до такава степен ми е писнало от тия луди даскалки,та нямаше да го издържа.да ни говорим,4е докато си стегна куфарите ,беше голямо приключение,а затварянето им ще бъде жив подвиг:)

неска мноо шоу

само при елка и по немски карахме часове

оле тази жена може би ще ми липсва

въпреки 4е съм изхабил толкова много нерви по нея и нейната тъпотия

сменяме си учителите по :английски ,бг,география,химия,история,физика(eventuel)

николова доста ще ми липсва имаше човещина в нея сега сме при енева и нз кво ша става

добре че урбалова и караколева ни остават

.....

иначе за годината завършвам някъде около 5-цата

емоционално е по зле от 9 клас когато сички бяхме по олигофрени и розовото беше по розово ,а черното по черно

като отношения в класа никога не сме били по добре редовно излизаме почти полвината клас . вече няма никой който да бъде оставен изолиран

и тн.

вече се чуствам много по-привързан към класа от когато и да е било

и вярвам че за сички е така ...просто преди година на никой не му пукаше за другите

целите за другата година са да си затвърдим 50-тото място в класацийте :rolleyes: (тая година по сико 50-ти само по едно 49-ти )

да спечелим за пореден път първото място на футбол (и тая година сме ние )

и лично за мен да не правя повече от 80 извинвни първия срок

че много се ограничих втория

избутахме я и тая година, ееееей! :) честито ви!

николова ще ми липсва :(

айде и от мен честито , тодоре и на мен ще ми липсва макар да ни ядосва е свястна и знае за какво иде реч за разлика от други учители ... например по физика :)

Не сам чел всичко по тая тема само искам да попитам дали Юлия (по немски) още разправя лични проблеми в час и праща тоя и оня за кафенце,дали Андонова (по физика се пенсионирала) и дали зам.Директорката по литература(на нея вече и забравих името) още се напива в час. Ще сам ви много благодарен за инфото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...