Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

майка й да е*** на Кафалиева при 6 първи срок и среден успех 5.20 за втори неще да ма изпитва за 6 тъпата ****** и ми го казва днес и ся си губа спипенсията майка й .Не стига че говори толкова лигаво английски и целия клас й се смее ми се прави и на важна нейната кожа,така ма ядоса тая

кво стаа? аре нещо да говорим че темата замря, а беше интересна... още няколко учебни дни как се чувствате? нещо всички учители го раздават много инзервени и полудявам ... поне 4тък и 5тък не учиме :) ... айде вие сте

кво стаа? аре нещо да говорим че темата замря, а беше интересна... още няколко учебни дни как се чувствате? нещо всички учители го раздават много инзервени и полудявам ... поне 4тък и 5тък не учиме :) ... айде вие сте

хаха при нас пък за четири часа рускинчето (руска) дойде за 35 минути :blink: :confused . Идеално ;) . Преди това даде да правим 10 урока от граматиката , които после не проверихме (естествено никой не ги направи) :bgrin: . Поне тая седмица учим 2 дни ;) , нека се мъчат малко 7-мо класниците :blink: .

Ако знаете кво стана... трябва да имам 5 по български ( при Первазов съм ). И днес отварям аз дневника и гледам оформен съм за 6 и отнякъде са ми писани 3 шестици!!! За една от шестиците знам откъде е. Другите две отде са? Може да са от участие ( макар доста си поспивам в часовете му ) ама чак две шестици от участие! Искам да знам ако някой е имал подобно преживяване да ми обясни ква е хавата :huh: щото днес имахме свободни при него и явно няма да имаме часове до края и няма да мога да го питам. така че... ЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ГО ПРАВИ!!!

руска е опасна раота ние последните дни при нея скучахме в час ако може да се нарече час :) зайци почивайте добре че 9 клас не е като 8 :)

руска е опасна раота ние последните дни при нея скучахме в час ако може да се нарече час :) зайци почивайте добре че 9 клас не е като 8 :)

баси почивката...Стайкова ни изпитва на 10 текста по 1 страница на изуст + огромни домашни....че аз през годината не съм учил общо толкова колкото днес.... :cry само да мине утре и съм айляк

факин джъмънс. само това ще кажа - хахахаха :)

Ако знаете кво стана... трябва да имам 5 по български ( при Первазов съм ). И днес отварям аз дневника и гледам оформен съм за 6 и отнякъде са ми писани 3 шестици!!! За една от шестиците знам откъде  е. Другите две отде са? Може да са от участие ( макар доста си поспивам в часовете му ) ама чак две шестици от участие! Искам да знам ако някой е имал подобно преживяване да ми обясни ква е хавата  :huh: щото днес имахме свободни при него и явно няма да имаме часове до края и  няма да мога да го питам. така че... ЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ГО ПРАВИ!!!

е кво ти пука пич мълчи си да не стане гаф да ти пише 5 накрая!

Днеска стана нещо странно ... в часа по английски (при руска) аз си пиша урока от граматиката (тя ни го е дала да го правим) и не правя нищо нередно . Трябваше да предавам рисунка , за да ме оформят по рисуване и съм я оставил на края на чина ... Всичко нормално и няколко минути преди края на часа руска я видя , изведнъж се втурна , прекоси стаята за рекордно време , взе ми рисунката и пред объркания ми поглед я смачка и я хвърли в коша :blink: :blink: :confused . Аз няколко секунди не разбрах к'во е станало , докъто не каза : "Няма да се занимавате в час с други неща" . Аз пък освирепях :angry1 , ритнах чина :blink: и метнах граматиката на пода :lol: . Руска : " Amm yes , Vasil (аз) go on with the excercise" Аз : "Няма !"

Руска : " :confused " . До края на деня я побъркахме , около 15 пъти каза : "I'll call your parents , Ще викна директора , Ще направя извънредна родителска среща ... " Лудница :love

лол :wacko: тя съвсем откача.

Днеска стана нещо странно ... в часа по английски (при руска) аз си пиша урока от граматиката (тя ни го е дала да го правим) и не правя нищо нередно . Трябваше да предавам рисунка , за да ме оформят по рисуване и съм я оставил на края на чина ... Всичко нормално и няколко минути преди края на часа руска я видя , изведнъж се втурна , прекоси стаята за рекордно време , взе ми рисунката и пред объркания ми поглед я смачка и я хвърли в коша  :blink:  :blink:  :confused . Аз няколко секунди не разбрах к'во е станало , докъто не каза : "Няма да се занимавате в час с други неща" . Аз пък освирепях  :angry1 , ритнах чина  :blink: и метнах граматиката на пода  :lol: . Руска : " Amm yes , Vasil (аз) go on with the excercise" Аз : "Няма !"

Руска : "  :confused " . До края на деня я побъркахме , около 15 пъти каза : "I'll call your parents , Ще викна директора , Ще направя извънредна родителска среща ... " Лудница  :love

Кво сте лепили из стаята бе. Светльо днеска дойде при нас ( Ж клас ) и каза че ще се покрие докато влезе руска щото все него обвинявали.

Кво сте лепили из стаята бе. Светльо днеска дойде при нас ( Ж клас ) и каза че ще се покрие докато влезе руска щото все него обвинявали.

Хаха :lol: руска взе едно знаме на black sabbath и каза , че нямало да го видим повече , защото сме закачили нещо в стаята "без разрешение на учител" ... :lol: . Съответно в междучасието обявихме стачка и закачихме листове от 2-3 тетрадки по цялата стая (дъска , прозорци , дръжката на вратата , шкафа , закачалките ... ) :lol: . После щяхме да ходим при директора целия клас ... скоро очаквайте снимки (снимахме цялата стая с тея листове) .

аа бтв. Имаше и един на лампата :bgrin: .

шшш взема да ви дойда на гости в понеделник я кажи кои часове имате при нея ?

От трети до последен ... ето снимки от т'ва дето направихме в стаята след като руска каза , че нямаме право да закачаме нищо без разрешение на учител

снимки

да се обърне внимание на тази снимка

Ей ще е побъркате тая жена. Ние като бяхме при нея не правихме чак никакви такива работи чисто и просто си правихме каквото искаме и тая след като си минеше с редовните реплики и види, че нищо не може да направи си ни оставяше или се правеше, че не чува. Явно за една година се е променила.

мда, леко тъпо.

не ме кефи.

отчайвам се...

За ентусиасти мога да кажа, че във вашата стая на Е клас имам забит един диск на Нийд Фор Спийд Хот Пършут 2 на втората лампя вляво като гледаш към вратата. Беше се заврял много брутално и така си остана като висяща градина на Семерамида :music

Хубаво фрисби беше.... :cry

помня, помня, само не помня кой го шмугна там. доста си поиграхме, голяма гавра с това сиди падна. ех, марто, остаряхме, товариш.

Това си беше МОЯ игричка, аз се кефя на НФС поредицата, диска ТДК също е с мой пари закупен. Само дето по мои спомени ти го печеше на джама да видим какво става с покритието

упс :P

имаше нещо такова :)

интересна случка беше - свалихме му покритието, което ти беше надраскал яко и след това си го подмятахме и в коридора и в стаята, накрая някой го качи горе на лампата и вече нямаше сиди :(

упс :P

имаше нещо такова :)

интересна случка беше - свалихме му покритието, което ти беше надраскал яко и след това си го подмятахме и в коридора и в стаята, накрая някой го качи горе на лампата и вече нямаше сиди :(

Вижда ли се от някъде , за да проверим дали още е там :huh: ? А бтв ... елхата в шкафа вие ли я бяхте завряли :lol: (закования шкаф , дето се отваря откак му изкъртихме пантите) :blink: ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...