Qzoveca Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Нормално в клас се пак, ни са притеснявайте винаги е било така,като го води Костадинова естествено,миличката нищо не знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 хаха така си е ама нийй имахме само добри оценки бре аз лично бях почти най-зле , а бях с 5.63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 кви глупости говориш ве. 5.63 на кво, не може да е на изпита пак и ние в клас имахме успех от изпитите 4.89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 след 8 клас нали ??? за дсд имах 2 ама на усния след 8 клас 5.63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 аз ако фана 3 ще е много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Аф мен днеска на изпита ми писаха 6 (поне така видях ) . Оле почти свършихме ... 3 седмици тряа да избутаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Grey_Fox Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 kakvo mi govorite be mene ima da me izpitvat po vsichko az tochno se bqh otpusnal.abe no comment. dimo na koi izpit si imal 5 . 63 we piii4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ako be6e 4el 6te6e da razbere6 na usniq sled 8 klas ale na vas s qzo kvo vi stava ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 еее то там лесно щом имах 5.75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ша се сетиш кви глупости говориш общ оспех под 5 то тоя изпит беше просто формално за затапка на годината Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 В девети клас (английските паралелки) , кои предмети учат на английски ? Става дума за разказвателните ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 биология и история. карат ви да си купите учебник и по физика, ама никога не сме го отваряли. по география пише плановете на английски, но преподава и изпитва на български. това е. при немците и химията е на немски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 биология и история. карат ви да си купите учебник и по физика, ама никога не сме го отваряли. по география пише плановете на английски, но преподава и изпитва на български. това е.при немците и химията е на немски. <{POST_SNAPBACK}> това за учебника по физика не е вярно...поне при нас де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ми хубуу. кофти за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 биология и история. карат ви да си купите учебник и по физика, ама никога не сме го отваряли. по география пише плановете на английски, но преподава и изпитва на български. това е.при немците и химията е на немски. <{POST_SNAPBACK}> Химия ?!?!?!?! Леле аз на български нищо не чаткам к'во остава на немски...май дъ форс бе уит ъс Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 ми хубуу. кофти за теб. <{POST_SNAPBACK}> Е какво му е кофтито...че не ни карат да взимаме учебник по физика на английски, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Е какво му е кофтито...че не ни карат да взимаме учебник по физика на английски, а? <{POST_SNAPBACK}> В английската ли си или "ПенЮ Пенев"? Да не си се объркал нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Е какво му е кофтито...че не ни карат да взимаме учебник по физика на английски, а? <{POST_SNAPBACK}> изясни за какво говориш бе. това, което си написал звучи все едно казваш, че сте го използвали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Grey_Fox Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 abe to himiqta dali e na nemski ili na bulgarski vse edno - pak himichni uravneniq se pishat.vij s istoriqta na nemski veche e drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 химия на немски води само мазева така че сички немци минават под ножа на простотията и слабо интелектуалното развитие по биология пак в началото говорихме много на немски Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 споко!мазева я мразят всички,не само немците Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 оставка! оставка! ще я сваля мазева проекта за утре ще ни вземе здравето. антон забрави да ми даде учебника ти, борянче, и просто не знам как ще се нагласят нещата но с антон сме майстори да се оправяме в напечени ситуации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 хаха добре че ме подсети щях да забравя че май и аз требе да говоря за некви химични (синтетични) влакна Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 оставка! оставка! ще я сваля мазева проекта за утре ще ни вземе здравето. антон забрави да ми даде учебника ти, борянче, и просто не знам как ще се нагласят нещата но с антон сме майстори да се оправяме в напечени ситуации. <{POST_SNAPBACK}> хм ще се оправите,явно имате тренинг аз намерих някви доклади от по 15 стр за моята тема айде в даскало ще видим какво ще правим Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 хаха добре че ме подсети щях да забравя че май и аз требе да говоря за некви химични (синтетични) влакна <{POST_SNAPBACK}> думата "некви" е много точна. разбирам че и ти си нямаш представа що е то химия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.