Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Нормално в клас се пак, ни са притеснявайте винаги е било така,като го води Костадинова естествено,миличката нищо не знае

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

хаха така си е

ама нийй имахме само добри оценки бре

аз лично бях почти най-зле , а бях с 5.63

ша се сетиш

кви глупости говориш общ оспех под 5

то тоя изпит беше просто формално за затапка на годината

В девети клас (английските паралелки) , кои предмети учат на английски ? Става дума за разказвателните ???

биология и история. карат ви да си купите учебник и по физика, ама никога не сме го отваряли. по география пише плановете на английски, но преподава и изпитва на български. това е.

при немците и химията е на немски.

биология и история. карат ви да си купите учебник и по физика, ама никога не сме го отваряли. по география пише плановете на английски, но преподава и изпитва на български. това е.

това за учебника по физика не е вярно...поне при нас де... ;)

ми хубуу. кофти за теб.

Химия ?!?!?!?! :cry :cry :cry Леле аз на български нищо не чаткам к'во остава на немски...май дъ форс бе уит ъс

Е какво му е кофтито...че не ни карат да взимаме учебник по физика на английски, а? :confused

изясни за какво говориш бе. това, което си написал звучи все едно казваш, че сте го използвали.

химия на немски води само мазева

така че сички немци минават под ножа на простотията и слабо интелектуалното развитие

по биология пак в началото говорихме много на немски

оставка! оставка! ще я сваля мазева :)

проекта за утре ще ни вземе здравето. антон забрави да ми даде учебника ти, борянче, и просто не знам как ще се нагласят нещата :) но с антон сме майстори да се оправяме в напечени ситуации.

хаха добре че ме подсети

щях да забравя че май и аз требе да говоря за некви химични (синтетични)

влакна

оставка! оставка! ще я сваля мазева :)

проекта за утре ще ни вземе здравето. антон забрави да ми даде учебника ти, борянче, и просто не знам как ще се нагласят нещата :) но с антон сме майстори да се оправяме в напечени ситуации.

хм ще се оправите,явно имате тренинг :D аз намерих някви доклади от по 15 стр за моята тема :P айде в даскало ще видим какво ще правим B)

хаха добре че ме подсети

щях да забравя че май и аз требе да говоря за некви химични (синтетични)

влакна

думата "некви" е много точна. разбирам че и ти си нямаш представа що е то химия :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...