Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

тони, ти за иван и колето няма ли да разкажеш как обичаше да ги гавриш. колето никога не го е заслужавал, но иван,,,иван е дръг въпрос. аз преди ваканцийката се чувствам окей. само един изпит имам и няколко изпитвания :) и хайде. днес заминавам за софия, ю ноу уай :) сии ю тумороу бойс :)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
все пак кофти е така да се базикате с момичето замислете се на нея кво и е и аз преди често не се замислях но както и да е нов човек съм :) тайм 4ейджис :)

Не,бе,ние не го правим с лошото...поне аз де :D Ние така си се бъзикаме, тя е свикнала и само се подхилва и заплашва с шамар (бтв много силно удря ;)) Иначе не се сърди,стига да не се прекалява с бъзиците :bgrin: :lol:

groover за мача ли отива или просто на разходка? :P

груув отива на състезание по английски - хихихи:) ама един ден по-рано. може и на мача да отиде, защото домакинът ми има билети. но не се е решил. поне ще си покупонясва в софия ваш груув :)

марто, по-добре ПОБЕДА, КАКВА ПОБЕДА! :) примерно 3:1 би било яко :) но да не го обръщаме на обсъждане на мача. пределно ясно е, че ще бие с много. хахаха :)

Оооо на олимпиада значи...ти си 10 клас...хммм значи ако утре сутринта видиш едно детенце, което определено не е 10 клас на гарата да ми се обадиш ;) Аз ще ходя с дететокласниците на разходка до София ;) :lol:

абе утре ще ги разбием на олимпиадата а днес на мача ще ги смажем така стоят нещата излизаме и побеждаваме!

ти на състезанието не дойде, паднахме 1:3 още нещо? хахахаха :)

1 бог знае в тва даскало всеки учител говори квото му е удобно на него за 1 изпитванията са свършили за други има още 1 месец кофти е че учениците не са наясно с някои неща

кога се заключват дневниците ??????

'гато им скимне.... ама май е някъде след седмица и нещо...

Иначе има и даскали, които си записват и оценки в тефтерче за следващата година (ако ти преподават)

И още нещо - миналата година в 9 клас тази по география ни вика:

-Деца, аз няма повече да ви преподавам, кажете с какво ви дразня, недоволни ако има, че да променя към по-добро?

Всички такива казват нещо, обаче гледай сеир в 10 клас пак при нея :lol:

хаха тва се казва да лапаш чушки , и много ли си го връща

би ти ви : при кой сте по гео ?

на нас николова ни вика нещо от рода:ся ,вика , ще гласувате кой да ви предава догодина аз или пирянков , защото виждам асимпатийте у някой хора

и гласувахме 12 на 10 за нея ,щото по едно време патките заха да се навиват че само така щяли да научт нещо , а при пирянков нямало ...

и ся само да не бяха избягали някой хора можеше да не ни е тя .... шансът веднъж идва ся ми пискат че ги дразнела -да им е гадно дано

сега пирянков си развява дупето по коридорите на френската - да му е честито - набутал се е в рая :)

сега пирянков си развява дупето по коридорите на френската - да му е честито - набутал се е в рая :)

така си е и предава на 9 клас

учи малките момиченца да играят тенис на маса :D

Оле...утре устен  :cry

Споко дишай бе Ласков. Хващам бас че ще мине перфектно. Тройка ще вържеш. :P . абе вие ( немската ) два писмени ли имате???

Споко бе ква е тая паника-устните изпити са къде къде по-лесни от писмените-просто трябва да си спокоен-това е най-важното :)

така като гледам колко са се шашнали всички покрой изпитите,днес гледах списъците в даскало за FCE,CAE и т.н. Я кажете,някой ще се явява ли,да стискаме ли палци:)

тоя списаци за тва ли бяха ?

аз минах по край тях ма не им обърнах внимание

еле ся къф е айляк по рейсовете няма чакане за по празни няма бутане мноо шоу

21 дена до 30ти

сиреч още 11 с напрежение

за DSD на 9-ти клас излезнаха ли резултатите ???

Споко бе ква е тая паника-устните изпити са къде къде по-лесни от писмените-просто трябва да си спокоен-това е най-важното :)

най-висока отценка във "в" клас е 5.25.....не ми мяса мн мн на купон ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...