Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

абе догодина ще се видиме :) тцтц тва в английската сме като едно голямо семейство :) хаха btw noxious човек що си си махнал подписа от време на време четях за елфтор...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

ако знех име щях да си кажа

подписа го смених че много се задържа

ся се чуда ко да си сложа

Когато си решиш :) от сега нататък всеки ден е потенциален почивен :)

така си е ... така си е...

само да мине класната по бг и свършва годината

требе само да се вясна узунов да ме изпита някой път

ша ходите ли някъде на море с класа си ???

нашия клас са с г-клас на лагер в приморско ... аз ще пропусна, че много ангажименти тва лято

яко днес имах да правя презентация по инфо на фронтпейдж и бих казал ми беше доста яка презентацията и след 10 слайда мерцедес елка каза че трябвало да има разтоварителен слайд за да не има толкова мн. коли е как да няма коли нали е за мерцедес ... но комент :)

Сиса  ;)  сърце не ми да де да и кажа че вече се пише по форомите за нея  :zzz

Ххахахаахахха честно казано и аз това си помислих като прочетох поста по-нагоре ама реших за всеки случай да питам :lol: :lol: :laughing:

Сиса  ;)  сърце не ми да де да и кажа че вече се пише по форомите за нея  :zzz

СИСА, как звучи само - хахаха! името подхожда на описанието. да не е някоя от ъндърграунд гъзарките от 8-и? те нямат равни :)

Вари го, печи го - на цървул мирише!

Като четях това се сетих, бай дъ уей Сиса явно r0x , а точно тези думи ако си спомняте Тодоре и Тони, баха казани в час по литература за мен в 8 клас. Аз като си водя тетрадка с бисери поне го правя като хората.

ПС. Не знам дали сте видяли, но има вече на сайта на Англ секция вестници и можете да си свалите ДелтаТе на .pdf

а пък женя е прасе. да си пише и нейните глупости. да напише примерно как николова и казва да мълчи, защото говори глупости. глупачка, ще ми записва думите по литература. но в края на последния час преди класното когато бях николова каза че съм говорил отлично, а! много ме ядосва. твоята тетрадчица, марто, е готина :)

вижте ми аватара :P

хора кажете кво ви се падна на калсната

аз неска имам и ся видях че тая николова се оляла бре 10 теми ни дала :(

8 за 'дядо горио ' :sick :angry1 :sick

аз се надявам на личността на паисий

последните 4-5 4аса само за тва говорим

и за тва съм най подготвен за нея

за сефте отивам на класна баз да съм чел нито едно от произведенията и нито един анализ -само тва в учебника и от листите дето тя ги даваше

поне в нашия клас има поне още 10-12 като мен така че няма много да ми се откроява оценката

СИСА, как звучи само - хахаха! името подхожда на описанието. да не е някоя от ъндърграунд гъзарките от 8-и? те нямат равни :)

Като се запознаете и като ти изяде закуската (а повярвай ми т'ва със закуската става винаги :D просто няма начин да си купиш нещо и тя да не изяде половината :huh: ) ще видиш

Като се запознаете  и като ти изяде закуската (а повярвай ми т'ва със закуската става винаги  :D просто няма начин да си купиш нещо и тя да не изяде половината  :huh: ) ще видиш

Xaaaxxaxaax

Tva e verno :lol:

нямам намерение да се запознаваме, хихихи :)

нямам намерение да се запознаваме, хихихи :)

Ооо, не се подхилвай така :D ,щом Ласков те предупреждава - слушай го ;) НИКОГА НЕ ИДВАЙ С ХРАНА ПРИ НЕЯ ;)

Миналия срок един от моя клас беше измислил оня реклама на Корола с чудовищата във вариант за Сиса : Лежат си двамата влюбени на полянката и си хапват и идва Сиса с отворена уста,двамата се упалшват и бягат да се скрият,обаче Сиса-та нищо не прави,седи си с отворена уста и тва е, и тогава мъжа казва на жената "Спокойно,това е кошмар,къде си виждала Сиса с отворена уста и да не яде" :lol: :punk :lol:

Ооо, не се подхилвай така :D ,щом Ласков те предупреждава - слушай го ;) НИКОГА НЕ ИДВАЙ С ХРАНА ПРИ НЕЯ ;)

Миналия срок един от моя клас беше измислил оня реклама на Корола с чудовищата във вариант за Сиса : Лежат си двамата влюбени на полянката и си хапват и идва Сиса с отворена уста,двамата се упалшват и бягат да се скрият,обаче Сиса-та нищо не прави,седи си с отворена уста и тва е, и тогава мъжа казва на жената "Спокойно,това е кошмар,къде си виждала Сиса с отворена уста и да не яде" :lol:  :punk  :lol:

май имаше и нещо такова -където е храната там е и сиса.....и като го каже оновва "на диета съм" се разбивам :zzz

еее вие пък оставето го момиче ся никой не е перфектен нали уж ви е приятел баси тъпото отношение верно и аз съм базикал приятели но вие пък само за нея пишете оставете го момичето на мира

еее вие пък оставето го момиче ся никой не е перфектен нали уж ви е приятел баси тъпото отношение верно и аз съм базикал приятели но вие пък само за нея пишете оставете го момичето на мира

То тоя бъзик си е и постояно пред нея...може би и затова като ме види бяга :D просто стана дума....

все пак кофти е така да се базикате с момичето замислете се на нея кво и е и аз преди често не се замислях но както и да е нов човек съм :) тайм 4ейджис :)

все пак кофти е така да се базикате с момичето замислете се на нея кво и е и аз преди често не се замислях но както и да е нов човек съм :) тайм 4ейджис :)

момичето си е добре...има си прители ..мъж(както тя го нарича) не е няква дебела какво сигорно си си представил....просто яде нон-стоп :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...