NEFARIOUS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 ouh,tova zabolq:)stiga si 4uvstval !!!:)imai tarpenie,namirat se i pi4ove sred byde6tite devetokl.,,o6ti malko ostana do dr godina,btw,nz tva sazdanie Mazeva kak uspq da sedna ba6 zad mene na izpita,ama 4etno da si kaja priqtna jenica izglejda6e,haha,plius tova ne moje da byde po-kiorava:ppp <{POST_SNAPBACK}> Че от къде накъде на ДонІАнтон ще му пука за пичове А Мазева , много приятна женица "І" , лудаци са тва 9 клас, приятна е, даже много . Ама стига бъзици, че ми стана смешно - Мазева приятна . Между другото искам да ви зарадвам с интересните нововъведения - биология на английски. Предполагам го знаете, но има и заблудени и обичам да ги шашкам Едит- тя и историята така на английски, ама то е лесно - там избягваш да учиш и всичко си отива на мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 там избягваш да учиш и всичко си отива на мястото <{POST_SNAPBACK}> Ми ... обикновено така става Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Ми ... обикновено така става <{POST_SNAPBACK}> Мария Ангелова е името. Като минат 2-3 нейни часа обади ми се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 да, аз съм звездата на випуска явно благодаря за подкрепата. биология на инглиш е много кофти нещо - брутално и грубо зубрене пада, историята е лесна, няма проблеми там. ох, догодина с онова малкото, русичкото в една смяна забравиз за Мазева - мамичката и утре как ще ме изпита дано даниелчето ми помогне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Тошо, малко и русичко... За какво става въпрос? Знам, издадох малко по-горе прякора ти, ама да кажеш за какво става въпрос. :ph34r: За Мазева - аз имам една 2ка (от нейните тип минус), защото не съм й казал от къде извира таз целулоза и предусещам изненада от нейна страна утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 марто, аз не съм ти го показвал, щото вие ходите да ядете на спирката или се мотаете някъде другаде. от 8-и А има едно девойче, което е по-дребно от племенника ми, който е на 4, като детска играчка е, много е сладко и симпатично, само това аз имам двойка, защото и казах, че съпуните по принцип измиват и са пенливи Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Мда, аз хапвам на спирката. Е колко е високо това Рекорда на 10 клас май държи едно дете от Д клас - към 150 санта е май Тоше, то може да е симпатично ама да не го настъпи братчед ми Весо от и клас ? ЕДИТ: БАСИ, ЗА САПУНИТЕ СЪМ АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН, ОСОБЕНО ДАВ КАК СЕ ПЕНЯТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 весо като нищо ще го помаже. супер нисичко и хилавко. дупето му е колкото една моя бъзка на дупето, а аз съм доста строен прави си сметка викам да направя една тема за това мъниче, за да ми праснат още 20 процента уорн Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Мария Ангелова е името.Като минат 2-3 нейни часа обади ми се... <{POST_SNAPBACK}> беше ми квестор ...изглежда свястна весо като нищо ще го помаже. супер нисичко и хилавко. дупето му е колкото една моя бъзка на дупето, а аз съм доста строен прави си сметка викам да направя една тема за това мъниче, за да ми праснат още 20 процента уорн същата плушена играчка движи с един още по-нисък от нея от моя клас....голяма са двойка Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 тоя малкия какъв бой ще яде наистина са голяма смешка абе печен хлапак - хахахаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 тоя малкия какъв бой ще яде наистина са голяма смешка абе печен хлапак - хахахаха! <{POST_SNAPBACK}> подозирам че е гей и уж го зарибявам....мен по-ми харесва приятелката на русата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Тя е симпатична, ама да видиш как изпитва. Кажи ми урока... И сега какво? Ама ти не си ли немски? Тя е английскоговоряща. А кви са тези лилипути дето ми разправяте бе, шашкам се! Тоше, един такъв малък змей ли ще ти се опре? За какво ти е такъв прякора ако не можеш да го пребориш . А ако трябва сила ще викнеш Тони и Димо, разбрах от постовете ви, че приятеля й бил Мистър Мускул (гел водопроводчик) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Тя е симпатична, ама да видиш как изпитва. Кажи ми урока... И сега какво?Ама ти не си ли немски? Тя е английскоговоряща. А кви са тези лилипути дето ми разправяте бе, шашкам се! <{POST_SNAPBACK}> с немски съм и неска ми беше квестор именно защото не чатка и грам немски мда ами аз съм 1.79 и съм най-високия(в нашия клас )...представи си какви са джуджета всичките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 подозирам че е гей и уж го зарибявам....мен по-ми харесва приятелката на русата <{POST_SNAPBACK}> черничката. да, и на тия покрай мен другата повечко им харесва, но нз защо за първи път си харесвам русичка все едно, те ще дойдат в наща смяна, ей! пич, давай да правим комбина с теб. а онзи малкия е супер шматка, ще го дадем на димо ( дреймън) да го чука здраво Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 черничката. да, и на тия покрай мен другата повечко им харесва, но нз защо за първи път си харесвам русичка все едно, те ще дойдат в наща смяна, ей! пич, давай да правим комбина с теб. а онзи малкия е супер шматка, ще го дадем на димо ( дреймън) да го чука здраво <{POST_SNAPBACK}> АААА, Димо нали си хареса онзи русия пич, с който караме физическо. Пуууу, да не чуе Петя Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 димо е голям мъж може да се справи и сизрусения и с малкия чекиджия и с петя Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 черничката. да, и на тия покрай мен другата повечко им харесва, но нз защо за първи път си харесвам русичка все едно, те ще дойдат в наща смяна, ей! пич, давай да правим комбина с теб. а онзи малкия е супер шматка, ще го дадем на димо ( дреймън) да го чука здраво <{POST_SNAPBACK}> Онзи малкия се пребира с нея и черничката всеки божи ден....Не желая да намсваме Димо някак си не ми е симпатичен ....с брат ми все ме тероризират Ние даже посветихме канала на класа на мизерника -гларус чави а за комбината нп....викаме антон запознава ни и после ще видим аз ги свалям с тукати и в багажника но ако ти имаш по-добър подход казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 димо е голям мъж може да се справи и сизрусения и с малкия чекиджия и с петя <{POST_SNAPBACK}> Еми освен да му търсим още хора ако не му стига това Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 ааааааааааааааааааа малкия ласкоФФ, ааа ебати обаждай се, че сме си наши бе кой антон да ни запознава бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 бати не зарибявайте деца щото 2чките са си деца както и да е подрепям ви духовно уф утре и на мен тая мазева ще ми сипне леко леко но "анито даниела и цветелина" тряяя помогнат че иначеее лошу както и да е малко остана но пък гадно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 ааааааааааааааааааа малкия ласкоФФ, ааа ебати обаждай се, че сме си наши бе кой антон да ни запознава бе? <{POST_SNAPBACK}> един пич от "а" клас ами ти явно си станал свидетел как димо ме напада Как мина при мазева И 2-те може да се деца , но са сладки деца аз донІантон го питах за мазева ама те явно са друга смяна ами щом няма да ходиш на даскало в тая жега си айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Никакъв антон не ни трябва, дръж се за мен хихи. при мазева не съм бил. аз няма и да бъда, защото днес съм на лекар и няма да ходя на училлище. а на другите тъкмо им почва първия час. братле, ние чат ли правим. ако искаш пускай един пием, да се разговорим, че ми е скучно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 при мазева мина добре не ме изпита днес бати готиния ден в скул за мен поне и димо и той е доста доволен утре обаче класно пуууу! айде още малко и ваканцийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 в събота ли е изпита за dsd тва че сме в една смяна с зайците не ме радва осеобено ...по лични наблиудения едн0 20-30 % от момиченцата се вживяват като пънарки или нещо подобно ...има една с по голям мустак от моя като не се бръсна 4 ден а ниска и гнусна като цяло не са мноо як випуск май ... ша видим пп..хора вий сте некви машни супер мно опостове докато ги прочета edit:зайците да не се обиждат познавам само едно момиче ot si4kite 250-300 zajci Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 в събота ли е изпита за dsd тва че сме в една смяна с зайците не ме радва осеобено ...по лични наблиудения едн0 20-30 % от момиченцата се вживяват като пънарки или нещо подобно ...има една с по голям мустак от моя като не се бръсна 4 ден а ниска и гнусна като цяло не са мноо як випуск май ... ша видим пп..хора вий сте некви машни супер мно опостове докато ги прочета <{POST_SNAPBACK}> то пък не може всички да са някви модели.... ] оле да елфтор беше изрод ...особено като играеше уаркрафт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.